Jump to content

uzit

Membru
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2020
 • Motocicleta
  V-strom 650

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

uzit's Achievements

 1. primul venit, primul servit. Vândut, mulțumesc!
 2. În urma unui concurs de împrejurări am ajuns să vând motocicleta prezentată în linkul de mai jos, unde se găsesc și poze de la momentul respectiv (Septembrie 2020). Voi reveni cu poze actualizate în care se vor vedea și toate upgradeurile Așadar: - 2014 - 33000km - nu mai circulă din iulie - ABS - cric central - handguards - trei cutii MARI (topcase Givi maxia E52, lateralele sunt aproximativ de aceeași dimensiune) - primul proprietar în țară, adusă anul trecut din Italia - 2 chei - itp 09.2022 Au fost adăugate de mine: - crashbar sw motech - parbriz givi airflow - extensie talpa cric givi - mansoanele incalzite oxford - o priză usb pe ghidon și suport telefon GUB - anvelope michelin road 5 trail - protecție radiator - proiectoare (nu sunt montate) Motocicleta a primit o revizie completă la Grant Racing Garage în octombrie 2020 (schimb ulei, filtru ulei, filtru aer, antigel, lichid de frână, bujii, revizie completă la furcă). Prețul este de 4800 EUR, actele sunt pe numele meu, motocicleta poate fi văzută în București la km0, iar orice probă în mers se face cu plata prealabilă a sumei respective. Contact pe PM. Mulțumesc!
 3. Revin cu o întrebare: maneta de ambreiaj are un joc considerabil pe verticală. Se poate remedia altfel decât prin înlocuire? Așa face toate? Ar trebi înlocuită doar maneta sau și suportul? Ar fi mai ok să le înlocuiesc cu manetele chinezești aftermarket din aluminiu care sunt pe toate gardurile? Mulțumesc!
 4. Mulțumesc! Motoreta a primit și o revizie completă la Grant Racing Garage, ocazie cu care furca a fost servisată și au fost înlocuite: uleiul+filtru, filtru de aer, bujii, lichid frână, lichid răcire.
 5. Mulțumesc pentru urări. Anvelopele le-am ales la sfatul puținelor persoane experimentate pe care le cunosc - până acum nu m-au dezamăgit, dar nici nivelul meu de experiență nu este relevant. Ulterior am observat că pe forum nu există un curent prea favorabil pentru ele. Probabil la următorul schimb voi încerca să mai variez.
 6. Bună seara, Mă alătur și eu comunității cu exemplarul din imagini. Este din 2014 și a fost adusă din Italia prin intermediul fam. Biriș. Până acum i-am adăugat: - crashbar sw motech - parbriz givi airflow - extensie talpa cric givi - mansoanele incalzite oxford - o priză usb pe ghidon - anvelope michelin road 5 trail Am 32 de ani, este prima mea motocicletă, permisul l-am obținut pe 24 septembrie, iar până în prezent am parcurs cu multă bucurie cam 2000 km. Cele bune.
×
×
 • Create New...