Sari la conținut

Robert.S

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Austria
  • Motocicleta
    Zontes u 125

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Robert.S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut am reusit sa l pornesc era doar inecat cum trebuie :)) am alimentat cu ce trebuie nu nici decim cu insecticid sau altceva :)) am accelerat eu inainte de prornire ca un incepator ce sunt :)) dar am mai invatat ceva multumesc tururor pentru ajutor Drumuri bune!!
  2. Miercurea viitoare am progrmare la Service si se ocupa baietii de el nu are rost sa ma mai chinui ca nu vrea nici cum Apropo de benzina nu am bagat nimic special este acea benzina putin mai scumpa doar atat Multumesc mult pentru timpul vostru de a mi raspunde am sa sa spun ce am rezolvat Miercuri Drumuri bune!! Si bafta!
  3. Am stat si m am gandit eu am facut plinul cu ultimate super adica benzina accea mai scumpa se pote sa fie de la asta ?
  4. Ok am sa incerc si asa revin cu detalii merci pt raspuns!
  5. Salut, nu vrea nici cum am incarcat bateria full am scos bujia ce e drept era putin cam uda am uscat-o am lasat peste noapte locul unde intra bujia deschis sa se usuce si acolo dar nimic tot asa
  6. Am fost atent la detaliile astea kill switch sau cum ii mai spune... si cu cricul ridicat si jos... tind sa cred ca am uitat acel buton o data deschis dar nu sunt sigur. in cazul cal am uitat deschis ce e de facut? Bujiescoasacuratat uscat si reincercat nu?
  7. Da cisteste cheia e totul ok doar ca apas pe butos sa porneasca si nu vrea maine am sa scot bujia sa vad revin cu detalii multumesc pt raspuns
  8. Salut, sincer sa fiu nu stiu are doar 4,5 km saptamana primesc actele il inscriu si pot sa iti spun Da am sunat le am trimis un video astept raspuns fiind nou nu stiu intreb si eu se poate aa fie inecat sa fie prea multa benzina la bujie?
  9. Salut, am o problema de curant am cumparat un zontes u125 nou are 4,3 km am facut plinul acuma cateva zile iar cuma nu mai porneste, invarte dar nu porneste am alimentat cu benzina normala super 95, ce as putea face? multumesc! Mentionez ca sunt incepator!
×
×
  • Creează nouă...