Sari la conținut

B.Catalin

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

B.Catalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok Jhon, asta înseamnă ca bagi mobra la iernat si nu o mai pornești pana în primăvară? (Dupa ce o cureți, dai bateria jos, inchizi robinetul la benz, pui mobra pe butuci si i tragi o prelată)
  2. Ziceam așa doar, ca e o săptămână 2-3 n-are importanță. Bateria e in casa am și redresor, a scris la un moment dat cineva tot pe acest forum, citez :,, si in plus cat o fi iarna de grea, motorul trebuie pornit macar o dată pe săptămână, altfel sa vezi ce inelushe iti fac segmenții pe cilindru, mai ales daca are ceva km setul motor'' din motivul acesta am întrebat:) Sti cum e cu tergiversarea anumitor lucruri, de vreo 1 luna tot voiam sa scriu chestia asta, de cand cu pandemia si orasul meu e carantinat mi-am cam stricat programul de somn :)) Si de treaba asta cu uleiul sunt formate 2 tabere, marea majoritate il schimba la începere sezonului si un porcentaj foarte mic il schimba înaintea sezonului rece, si implicit depozitarea motorului la iernat . Ca o fi chestie de marketing ca nu, habar n-am, au sens ambele teorii:)). Stă intr-un garaj, dar e de tablă, nu-i ține de cald atâta tot ca nu o plouă.
  3. Salutare, am si eu o nelămurire legată de pornirea motocicletei in sezonul rece. Din cate am citit si pe alte forum-uri si ceva site-uri unii spun ca ar fi bine să o pornești o data pe săptămână alții o lasa la hibernat pana in primăvară. Dăunează mototului daca - l pornești cand sunt temeperturi scăzute, cum e mai bine? Ps( dupa logica mea si cunoștințele mele zic ca e mai bine sa fie pornit macar o dată la 2 săptămâni) aștept cu interes rspunsurile voastre, mersi frumos.
×
×
  • Creează nouă...