Sari la conținut

Erhard

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Erhard

  1. Mai bine zis greutatea / gabaritul motocicletei. Cu cat e mai grea, cu atat mai mult te ajuta crashbar-ul la cazaturi. Da, farurile par facute profi. La https://doctorlight.pl/en/homepage/ le trimiti farul tau prin curier, si-ti fac ei retrofit complet cu proiectoare LED + DRL.
  2. Am gasit si far cu led https://hoglights.com.au/products/suzuki-v-strom-650-1000. Dar si pretul pe masura. Ce semnalizari cu LED ar fi mai ok ? Oare trebuie schimbat si releul de semnalizare ? Eu am releu electronic pe 2 fire.
  3. Ok, caut poate am noroc sa gasesc. Imi place ideea cu scutul metalic ascuns in spatele ornamentului de plastic.
  4. De unde ? Vreau si eu. Un link se poate? Inteleg ca ai si tu arcuri Hyperpro. Ce diferenta ai observat fata de cele originale ? Cum spuneam ma gandesc sa-mi iau si eu dar nu stiu la ce sa ma raportez. Merita ?
  5. Eu ma refeream la cantitate nu la brand. Intrebam pentru ca la o cantitate de ulei mai mica rezulta o perna de aer mai mare si invers. Fiind un sistem inchis aerul contibuie impreuna cu arcul la comportamentul suspensiei. Felicitari si la cat mai multe ture fara evenimente ! A mea e la fel doar ca pe alb
  6. Multumesc. Acum am vazut si eu textul cu MAX-LOAD. . Deci tu MAX-LOAD ai luat. Ma bate gandul sa comand si eu arcuri dar standard. Vad ca ulei dau doar 1L in kit. In manualul de service scrie ca trebuie 568ml in fiecare deci mai mult de 1L. Care o fi chestia ?
  7. Poti pune niste coduri ? Am vazut ca sunt 2 coduri pentru arcuri atat pentru fata cat si pentru spate. Din descrierea de pe site, n-am inteles care e diferenta dintre ele.
  8. Salut. Ce arcuri ti-ai luat si care ar fi motivul pentru alte arcuri ?
  9. Eu am 650XT 2017 dar am mers si pe 650 "simplu". N-am simtit nici o diferenta la modul cum se comporta la drum in mod general. Aceeasi ciclicitate / geometrie. Franele in opinia mea sunt destul de bune la ambele modele si similare cu alte motociclete din aceeasi clasa. Suspensia mi s-a parut la XT e mai tare pe fata dar nesemnificativ.
  10. Multumesc de ajutor. Vreau sa-i fac service-ul la furca - schimbat ulei + bucsi + simering-uri. Am inteles de la cineva ca desi furcile par a fi a fel, cantitatea de ulei in furca este diferita la fiecare generatie. Gen 1 : 524 ml (143mm nivel) ; Gen 2 : 530ml (139mm nivel) ; Gen 3 : ????? Mai mult pentru asta si altele care ar putea fi diferite : cupluri strangere, demontare carene + rezervor pt acces la filtrul de aer, etc... Primit manualul ! Multumesc joby_toss si Marius Mihasan pentru ajutor !
  11. Salutare, Tot caut pe net manualul de service pt V-Strom 650XT si nu-l gasesc niciunde in format pdf. Doar format tiparit. Am intrat si pe Vstrom-UK, nimic.. Aveti careva in format pdf ? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...