Sari la conținut

Fadiz

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Fadiz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Fadiz

    Aprilia SRV 850

    Pretul e ok undeva între 4500-6500 euro (2014-2016). Ceva mai nou urcă prețul considerabil. Am citit câte ceva pe forumurile din străinătate doar că eram interesat de ce spun românii. Noi avem un mod ,,diferit,, de a vedea lucrurile în raport cu conditiile de la noi (drumuri, comportament în trafic, opinia despre maxiscuter față de ,,motocicletă,, etc.)
  2. Fadiz

    Aprilia SRV 850

    Dar nu caut o sportivă ci un scuter sau mai bine spus un/o hibrid(ă). Confortul unui scuter și ceva agilitate.
  3. Fadiz

    Aprilia SRV 850

    Ok... dar spuneam de SRV
  4. Fadiz

    Aprilia SRV 850

    Bine fiind o transmisie automată plecarea nu este așa ,,energică,, dar confortul și spațiile de depozitare... gandesc ca sunt superioare. Ce an era de avea și pe manual?
  5. Fadiz

    Aprilia SRV 850

    Acu nu cred că e un lucru rău, Mana 850 pare să fie un model apreciat.
  6. Fadiz

    Aprilia SRV 850

    GP 800 face și ea parte din același grup italian Piaggio alături de Vespa. Găndesc totuși că, față de Gilera, Aprilia caută să evidențieze performanțele din competițiile sportive ale grupului. Adică cred că au dat ceva mai mare importanță modelului SRV 850. Dar la ce probleme te referi? De ce râzi?
  7. Vă salut! Ce părere aveți despre Aprilia SRV 850? Are cineva acest model și poate să îmi spună cum se comportă. Am 168 și 70 kg.
  8. Analizând răspunsurile voastre fac o ordine în priorități. Așadar pot renunța la unele și pune accent pe altele după cum urmează: 1. Înălțimea - am 1.68 deci să nu fie dificil să pun talpa pe asfalt. 2. Să merg mai degrabă pe asfalt (bine știm cu toții calitatea drumurilor asfaltate din România) 3. Drumurile sunt în medie de 130 km de 2-3 ori pe săptămână. Iar în concedii chiar mai lungi. 4. Nu țin neapărat să pot lua pasager. Sunt și la început, poate când voi fi mai experimentat. Așadar mai degrabă să pot pune niște bagaje. Gen două cutii laterale și eventual una pe șa. 5. Nu mă interesează ca puterea şi viteza să fie mari – mai degrabă să fie suficient de uşoară, cu o manevrabilitate bună și comodă. Cilindreea sa fie una intre 250 – 500 (cam pe aici). 6. Mai degrabă ceva din categoriile: touring, sport touring, naked sau allround (nu vreau chopper dar nici un supersport pentru circuit). Cât sunt dispus să dau pe ea? - Maxim 3500 euro. Ce părere aveți despre următoarele modele? - Honda CBR 250R, - CF Moto NK 250, - Daytona Zontes X310, - Daytona Zontes 310R1, - Kawasaki Z300 ABS, - Daytona Zontes T310.
  9. Mulțumesc de sfat! Despre pasager ce să spun... cred că va fi ceva mai rar . Mă concentrez mai degrabă pe celelalte aspecte. Cu ce ar trebui să fiu mai specific?
  10. Doresc să îmi achiziţionez o motocicletă şi am nevoie de sfaturile unor cunoscători şi pasionaţi în acest sens. Cum s-ar spune, vreau să intru în această lume a ,,motoarelor,, un prim pas făcându-l prin a mă înscrie la o şcoală pentru obţinerea categoriei A. Până la a putea conduce un ,,motor,, mai am de aşteptat puţin dar până atunci, după cum spuneam, aş vrea un sfat în legătură cu achiziţia unei motociclete. Pentru un sfat cât mai bun, vă las câteva răspunsuri la unele întrebări posibile venite din partea voastră: De ce vreau o motocicletă? - Pentru a evada din rutină, pentru a încerca ceva nou, pentru a face deplasări/plimbări uneori mai scurte alteori mai lungi. Pe unde vreau să merg? - Atât pe asfalt cât şi pe drumuri de pământ, pietruite și eventual forestiere. Să fiu înţeles - nu vreau să rulez pe un teren dificil de tip off road, dar să pot ieşi uneori de pe asfalt. Cât de lung e drumul în medie? - Când vremea îmi permite aş prefera să fac naveta la muncă (asta ar însemna aproximativ 100-130 km dus-întors). Alteori, în concedii, aş vrea să pot ieşi la plimbări chiar mai lungi. Cât de des vreau să merg? - De 2-3 ori pe săptămână, când vremea îmi permite, nu doresc să o folosesc în condiţii extreme ca de exemplu iarna etc. Cu pasager? - Da. Aş prefera chiar posibilitatea de ataşă un spătar, pentru un oarecare confort şi siguranţă. Cu bagaj? - Nu unul voluminos, să spunem o geantă două, un rucsac şi un echipament în caz că plouă – asta cred că se rezolvă cu două cutii laterale şi eventual una pe şa). Cât de înalt sunt? - 1,68 cm. Începător? - Da. Viteză, putere și cilidree? - Nu mă interesează ca puterea şi viteza să fie mari – mai degrabă să fie suficient de uşoară, cu o manevrabilitate bună și comodă. Cilindreea sa fie una intre 250 – 500 (cam pe aici). Ce tip? - Mai degrabă ceva din categoriile: touring, sport touring, naked sau allround (nu vreau chopper dar nici un supersport pentru circuit). Cât sunt dispus să dau pe ea? - Maxim 3500 euro.
×
×
  • Creează nouă...