Sari la conținut

OvidiuRdc

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de OvidiuRdc

  1. @spulber, daca am inteles bine la ce te refereai, te anunt ca cdi ul nu se conecteaza direct la magnetou, n ar avea sens. Daca stii putina engleza iti recomand sa te uiti la acest videoclip . Mie mi a fost de mare ajutor.Mult succes si revin o cu rezultatul final.
  2. Am vazut multe proiecte interesante cu Chaly si m am gandit sa incep si eu. Nu e din braila, l am primit de la un unchi. E cu transmisie pe lant. Asa arata motorul pe care il voi pune. Prinderile sunt aceleasi, doar chiuloasa e mai mare Nu imi fac probleme, e inregistrat la primarie intr un sat. Motorul original il pastrez oricum, se poate schimba oricand inapoi. Am categoria A1, nu am specificat pe nicaieri ca nu am permis. Este deja inregistrat la primarie, nu mi fac probleme. Daca ma chinui putintel pot sa inregistrez si miar:)) nu ne verifica nimeni Am ceva experienta pe motoare de 125cc, sunt aproape sigur ca nu ma da pe spate ceva de 8-9 cai:) Ma duce capul. Am zeci, de tutoriale pe youtube cum sa pun o instalatie de 12v, n am nicio scuza sa nu mi iasa proiectul. Acesta este un motor de ATV. Am sa revin cu un update dupa ce fac rost de partea electrica Revin cu o altă întrebare. Am verificat astăzi, și toate becurile ( far, stop, semnalizări) sunt pe 12v, dar totuși am baterie de 6v. Becurile de 12v sunt compatibile pe o instalație de 6v sau e posibil să am chiar instalația de 12v?
  3. salut! am cautat peste tot, dar nu gasesc un raspuns, poate ma ajuta cineva. Scuterul este o Honda Chaly CF50 din 1975. Zilele urmatoare urmeaza sa ii pun un motor de cross de 125cc 4t 4 trepte. -Pe motorul de 50cc am baterie (nefuntionala:))))) si toate cele de 6v; dupa ce trec la 125cc va trebui sa ii pun de 12v? -scuterul ar trebui sa porneasca si cu CDI si carburatorul de 50cc? (are jiglere marite), banuiesc ca nu va functiona optim, dar macar porneste? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...