Sari la conținut

sebanna

Membru
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sebanna

  1. Nu, pe 600cc diametrul este de 32mm iar pe 1000cc 38mm (MIKUNI BDST).

     

    CORECTIE:

     

    Se pare ca totusi sunt acelasi model de carburatoare, am citit eu gresit specificatiile, modelul este BSDT 32 insa diametrul este de 38mm la ambele motoare.

     

    Cu siguranta insa ca jiglerele, ajutajele si acele de dozaj sunt diferite. Cu alte cuvinte, corpul carburatoarelor este identic insa interioarele diferite >> nu poti folosi carburile de la 600cc pe 1000cc.

    Multumesc mult!

    Intre timp am aflat, dar detaliile date de tine confirma mult mai bine situatia. Mersi. Drum intins colegu'si un sezon cat mai frumos!

  2. E chiar normal, welcome to reality. Toate, cel putin sportivele, stau in temperaturi de peste 100grd in traficul din Bucuresti. E normal, dar nu e de bine, se subtiaza prea mult uleiul, si daca pleci blana de la semafoare, uzura la motor e mare.

    stai linistit, e ok. cel mai mult am vazut 111 grade, intr-o zi torida cu trafic intens. vorbesc despre fostul 600rr 2003.

    daca nu ma insel, parca citisem ca abia pe la 130 grade se opreste automat, da' nu ajungi asa usor acolo :D

    Multumesc domnilor! Normal, accept si criticile ca stiu ca intrebarea era putin stupida...
  3. Salutare. Este normal temperatura lichidului de racire sa fie la 78-80 grade in mers sportiv si undeva mai mult pana in 102 grade daca ai trafic greu in oras prin intersectii ? Temperatura respectiva mi se afiseaza in bord, poate sezorul sa nu fie ok? Am un cbr din 2010. Multumesc anticipat domnilor care vor sa ma ajute cu o parere!

  4.  

    Daca nu ma insel intinzatorul se regleaza automat odata cu uzura lantului,la ala mecanic se regleaza....si in privinta schimbarii,numai un mecanic iti poate spune dupa o verificare-masurare dac trebuie schimbat tot kitul sau doar lantul

    Am inteles, o sa incerc daca ca se poate strange mecanic din surubul intinzatorului de lant.
  5. Ala ar trebui sa fie intinzatorul de la lantul de distributie. La mine cum saream de 4000 ture incepea sa huruie, sub 4000 nu avea nimic. Am schimbat intinzatorul.

    Daca ai bataie la oala aia o auzi de indata ce pornesti motoreta.

    Exact, acelasi simptom al am si eu, peste si sub pragul de 4000 -5000 ture nu suna. Zici ca ar fi intizatorul la lantul de distributie. Acum intreb: se schimba de obicei intinzatorul, se strange lantul din intinzator sau se schimba lantul si intinzatorul?
  6. Nu este o problema fatala asta , se poate merge cu ea si asa .

    Asta asa este, dar as dori sa incerc cat de cat ameliorarea lui.

    » Post actualizat in 15 Oct 2016 19:39

     

    Dupa cum spuneau si ceilalti e vorba de oala de ambreiaj. Se aude cand e motorul in neutru si daca tragi ambreiajul nu mai auzi zgomotul respectiv.

    Si eu am problema asta si am mai intalnit-o si pe alte Honde.

    La mine se aude doar in viteza, de fapt in oricare viteza intre 4000-5000 ture. Sa fie de la rulment sau din oala? Bineanteles cand trag ambreajul sunetul dispare.
  7. Tragi cu mana o sectiune de vergea a lantului de pe foaia de tractiune, cam la jumatatea suprafetei pe care sta lantul pe foaie, daca se ridica mai mult de jumatate din lungimea dintelui foii de tractiune se sxhimba lantul. Cu cat sta mai fix cu atat lantul este mai ok.

    Cum verific uzura lantului? :rusinica:

    Tragi cu mana o sectiune de vergea a lantului de pe foaia de tractiune, cam la jumatatea pe care sta lantul, daca se ridica mai mult de jumatate din lungimea dintelui foii de tractiune se sxhimba lantul. Cu cat sta mai fix cu atat lantul este mai ok.
  8. Salut. Am o intrebare in poza de mai jos,poate stie cineva sau a mai facut cineva chestia asta. Am postat si la 929rr dar poate aici am mai multe sanse. Ms.

    Se poate, daca ai mana fina si poti desface cheia fara sa o distrugi, sau mai usor se poate configura cipul. Detalii de configurare gasesti in manual.

  9. Salutare tuturor. Caut un mecanic bun prin zona cluj-mures, preferabil cat mai meseias ca de carpaci cunosc destui, asa mai bine ma apuc eu. Am ceva probleme si vreau sa le rezolv acum ca-i vremea ploioasa ;) Multumesc mult celor care stiu si vor sa ma ajute!

  10. Salutare tuturor. Caut un mecanic bun pt CBR-ul meu prin zona cluj-mures, preferabil cat mai meseias ca de carpaci cunosc destui, asa mai bine ma apuc eu. Am ceva probleme si vreau sa le rezolv acum ca-i vremea ploioasa ;) Multumesc mult celor care stiu si vor sa ma ajute!

    » Post actualizat in 21 Jun 2016 19:22

    Dau o bere celui care ma ajuta ;)

  11. Salut tuturor! Am si eu o curiozitate care este in acelasi timp si o problema. Si anume: poate fi reglat de undeva( carburator, cui pontou, robinet de benzina sau alt ceva) nivelul benzinei din rezervor la care odata ajuns sa nu mai traga benzina? Intreb asta deoarece patesc sa am benzina in rezervor, 3-4l, iar motocicleta sa nu mai traga, doar cu socul tras si se ineaca la acceleratie. Precizez ca daca ii pn rezervorul pe jumate sau plin o ia si merge fara probleme. La inceput credeam ca e infundat carburatorul si il curatam, etc. Dar dupa tot nu pornea, doar dupa ce ii puneam benzina din belsug :))

    Esti cuplat pe rezerva. Robinetul de la rezervor are 2 trepte, una directa cand trage benzina de jos pana la golirea rezervorului in totalitate si treapta de rezerva cand trage printr-o sonda pana la nivelul sau. Treapta a doua este rezerva. Schimbi treapta si mergi mai departe in cazul panei de benzina.
×
×
  • Creează nouă...