Sari la conținut

sebanna

Membru
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sebanna

  1. Mi-am facut acum o ideie, multumesc pentru link.
  2. Asa ma gandeam si eu ca ar fi in pompa in interiorul rezervorului, nu apare nicaieri specificat in manual. Mulțumesc mult.
  3. Salutare tuturor! Am si eu o intrebare, este normala temperatura sa fie la 77°C la mers normal pe drum pe vremea asta de afara? Nu-i prea joasa? Am o honda cbr 600 rr din 2010.
  4. Multumesc mult!Intre timp am aflat, dar detaliile date de tine confirma mult mai bine situatia. Mersi. Drum intins colegu'si un sezon cat mai frumos!
  5. Salutare! Stie cineva daca potriveste carburatoarele de la un FZR 600 la unul de 1000. ?? Motoarele sunt de aceasi generatie 1992. Multumiri anticipate domului care ma ajuta!
  6. Multumesc domnilor! Normal, accept si criticile ca stiu ca intrebarea era putin stupida...
  7. Salutare. Este normal temperatura lichidului de racire sa fie la 78-80 grade in mers sportiv si undeva mai mult pana in 102 grade daca ai trafic greu in oras prin intersectii ? Temperatura respectiva mi se afiseaza in bord, poate sezorul sa nu fie ok? Am un cbr din 2010. Multumesc anticipat domnilor care vor sa ma ajute cu o parere!
  8. Am inteles, o sa incerc daca ca se poate strange mecanic din surubul intinzatorului de lant.
  9. Exact, acelasi simptom al am si eu, peste si sub pragul de 4000 -5000 ture nu suna. Zici ca ar fi intizatorul la lantul de distributie. Acum intreb: se schimba de obicei intinzatorul, se strange lantul din intinzator sau se schimba lantul si intinzatorul?
  10. Asta asa este, dar as dori sa incerc cat de cat ameliorarea lui.» Post actualizat in 15 Oct 2016 19:39 La mine se aude doar in viteza, de fapt in oricare viteza intre 4000-5000 ture. Sa fie de la rulment sau din oala? Bineanteles cand trag ambreajul sunetul dispare.
  11. Se poate identifica din sunet cumva, adica sa stiu ca problema este din rulment sau din oala. Daca desfac capacul de ambreaj cum imi pot da seama ca problema este din oala sau din rulment?
  12. Salutare. Ma poate ajuta cineva cu un link de download pt un manual de reparatii HONDA CBR 600RR ABS 2010. Multumesc anticipat, raman indatorat celui care ma ajuta.
  13. Salutare. Ma poate ajuta cineva cu un link de download pt un manual de reparatii HONDA CBR 600RR ABS 2010. Multumesc anticipat, raman indatorat celui care ma ajuta.
  14. O sa tin cont si de asta bineanteles. Mersi!
  15. Salutare camarazi. Stie cineva cat ulei intra in telescopul fata pt modelul CBR600RRA 2010? » Post actualizat in 22 Aug 2016 11:55 Am gasit in manual 0,413 litri.
  16. Tragi cu mana o sectiune de vergea a lantului de pe foaia de tractiune, cam la jumatatea pe care sta lantul, daca se ridica mai mult de jumatate din lungimea dintelui foii de tractiune se sxhimba lantul. Cu cat sta mai fix cu atat lantul este mai ok.
  17. Se poate, daca ai mana fina si poti desface cheia fara sa o distrugi, sau mai usor se poate configura cipul. Detalii de configurare gasesti in manual.
  18. Saluare tuturor. Caut si eu un mecanic bun, dar nu carpaci ca de astia stiu destui in zona Mures-Cluj-Alba. Daca stie careva si vrea sa ma ajute... » Post actualizat in 20 Jun 2016 17:23 Raman dator bineanteles daca ma ajuta cineva, dau si o bere
  19. Salutare tuturor. Caut un mecanic bun prin zona cluj-mures, preferabil cat mai meseias ca de carpaci cunosc destui, asa mai bine ma apuc eu. Am ceva probleme si vreau sa le rezolv acum ca-i vremea ploioasa Multumesc mult celor care stiu si vor sa ma ajute!
  20. Salutare tuturor. Caut un mecanic bun pt CBR-ul meu prin zona cluj-mures, preferabil cat mai meseias ca de carpaci cunosc destui, asa mai bine ma apuc eu. Am ceva probleme si vreau sa le rezolv acum ca-i vremea ploioasa Multumesc mult celor care stiu si vor sa ma ajute! » Post actualizat in 21 Jun 2016 19:22 Dau o bere celui care ma ajuta
  21. Esti cuplat pe rezerva. Robinetul de la rezervor are 2 trepte, una directa cand trage benzina de jos pana la golirea rezervorului in totalitate si treapta de rezerva cand trage printr-o sonda pana la nivelul sau. Treapta a doua este rezerva. Schimbi treapta si mergi mai departe in cazul panei de benzina.
  22. Salutare. Cine poate si doreste sa ma ajute, caut un service competent sa-mi echilibrez rotile la moto, sa dispuna de inele de ghidaj si tot ce trebe pentru o echilibrare buna si sa fie prin zona Cluj - Mures, daca stie cineva??
×
×
  • Creează nouă...