Sari la conținut

Inviciblios

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Inviciblios

  1. Am înțeles, o sa mai strâng bani atunci. Întrebam pentru că am mai văzut pe mobile.de și pe olx motoare in jur de 1000 de euro și mi se păreau ok. La van van nu e cam ciudat că e plat așa? Sau doar mi se pare mie?
  2. Mulțumesc mult pentru recomandări, o să mă uit peste ele. La buget, m am referit doar pentru motorul in sine, nu și echipament și alte costuri. 1000 euro nu ar fi de ajuns doar pentru motocicleta in sine?
  3. Salut! Anul viitor voi avea 16 ani si vreau sa fac scoala ca sa imi iau permisul de A1 si o motocicleta de 125cc. Pana acum m am tot uitat la diverse modele, preferatele fiind KTM Duke 125, cb125r, ninja 125 2019, svartpilen 125 si aprilia rs. Din pacate, toate acestea sunt prea scumpe pentru bugetul meu, noi sau second hand, care este de aproximativ 1000 de euro pentru motor. Din ce s ar incadra in banii astia, cel mai mult mi a placut un cbr125r, dar nu sunt sigur daca e potrivit pentru mine (sunt mai inalt, am 185 cm sau unpic mai mult). In general, cel mai mult imi place cum arata BMW F800GS, dar mai am de asteptat pentru el. In general, as merge prin oras, pe autostrada nu cred ca as avea putere destula si mi ar placea tare mult si niste off-road. Am mai vazut ca exista modele de 125cc adventure, cu care stiu ca as putea merge oriunde, dar nu sunt sigur daca e mai bine sa iau doar una mai ieftina pentru oras mai intai si cand imi iau A2 sau A sa trec la una adventure. Mi ar placea sa aiba spatiu de 2 persoane (nu mi dau seama daca toate motocicletele au spatiu de 2 sau doar anumite modele). O ultima intrebare, m am mai uitat la diverse modele chinezesti si am vazut ca parerile sunt impartite. Exista oameni care au una? Cum vi se par? Ce modele imi recomandati?
×
×
  • Creează nouă...