Sari la conținut

Manfred

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Club
    z

Manfred's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Manfred

    Accident Fundeni

    Salut.Deci,S-a intamplat in jur de 8 si ceva dimineata in apropiere de iesirea de pe fundeni spre colentina.Nu stiu cum s-a intamplat dar motorul(cbr 100rr,rosu alb albastru,nr TL 10 L.....restul literelor nu le-am retinut) avea fata varza iar masina implicata era lovita in coltul stanga spate.Motoristul era ok,cred,adica statea pe picioarele lui.Banuiesc ca masina astepta sa faca stanga pe alee intre blocuri iar motorul..............,ori a oprit din scurt si nu a mai avut timp sa-l ocoleasca.Ar ma fi de spus ca acolo e linie continua.Cam asta e
  2. Unora le place sa jigneasca conservarii,foarte neplacut.Unii nu stiu ca si conservari au motor sau au avut,iar care au avut isi doresc sa mai aiba.sorin_crivat vorbeste cu ura la adresa conservarilor,asta naste ura din partea lor,din nefericire.Si unde ajungem daca ne uram intre noi?Faceti o pagina comuna in care sa isi spuna fiecare pasul.De ce voi motociclistii dispretuiti cealalta lume,a "conservarilor"(asta nu e tot dispret)?
  3. Poate e sinistru ce spun dar, daca se mai moare asa o sa ramanem fara motociclisti in tara.Daca se duc aproape 2 pe zi................................? Cate motoare se cumpara intr-o zi?Hai ca o iau razna!Doamne fereste sa se ajunga acolo,dar ar trebui sa se faca o statistica si de acest fel,poate ii mai domoleste pe unii!
  4. Oameni buni,imi pare rau ca atat de multi pleaca dintre ce vii,dar s se pare ca pentru unii motorul e o prelungire a organului sexual si poate ca tocmai acestia se duc mai repede pe lumea cealalta.Eu am avut motor pe vremea lu' Ceasca (Jawa de 350)si la cat de firav eram si aia era prea mult pentru mine.E adevarat,erau alte vremuri si se circula altfel,masini putine,motoare si mai putine.Imi doresc din tot sufletul sa-mi cumpar un motor(posibilitati ar fi)dar de cand citesc forumul asta,creierul bate inima.Sper ca intr-o buna zi sa mai pot face pasul asta inca o data.Odihneasca-se in pace cei ce pleca da langa noi si pe cei vii sa-i apere Dumnezeu.
  5. a anuntat cum la stiri.asa este,aveau viteza mare --- Mesaj completat în 21 Aug 2007 12:53 ------------- cel acare a murit avea 19 ani,celalalt care traieste,20.nu au mai avut timp sa opreasca in spatele unui camion care intra intr-o curte
  6. Culmea e ca la 30 de minute dupa acel accident m-au depasit niste martafoi de pushtani calare pe un Kawa,cred,care erau in pantaloni scurti si tricouri,fra manushi,doar cu casti pe cap si cred ca aveau 150 km/h.Ce ce intampla lume,de unde atata inconstienta?
  7. Oameni buni,eu am vazut motociclistul acoperit cu cearceaf,altceva ce sa mai zic, ODIHNEASCA-SE IN PACE!!!!!!!!!!!
  8. Salutare! Domnilor,in luna lui mai anul trecut cand a fost acel show auto-moto din Piata Constitutiei,eram hotarat sa-mi cumpar un Hornet.S-a intamplat ca in timp ce eram acolo sa se petreaca accident teribil cu cel care a fost director la primaria sector 4,deci am fost martor la accident din nefericire.Dupa toate cele vazute,cel putin pentru o vreme mi-au trecut poftele de moto si nu mai sunt chiar tanar,am 37 de ani,asa ca mi-am cumparat masina.Inca mai am timp sa ma razgandesc.Salutari tuturor si multa bafta!
×
×
  • Creează nouă...