Jump to content

stp

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

stp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Este o varianta de luat in calcul xt660, dar nu sunt decis. Experienta vine doar din mountain biking, adica fara motor Modelele de mai sus sunt excluse, mai putin xt-ul dupa cum am spus.
  2. Am mers din prima pe ideea ca voi mai achizitiona inca un set de roti pentru oras/padure ca sa le pot schimba. Dar nu am luat in considerare banii pierduti de fiecare data la acest schimb. In cazul acesta, voi da de permis si voi mai analiza un pic situatia, sa ma gandesc la ce il voi folosi mai mult: asfalt/padure sau poate ma indragostesc de alt tip de motor intre timp. Scuter-ul este exclus, imi doresc un motor relativ potent. Multumesc pentru sfaturile voastre!
  3. Salutare! Ma bate gandul din ce in ce mai tare sa fac tranzitia de la 4 la 2 roti... asta din cauza pasiunii pentru off road, din cauza traficului din Bucuresti, cat si a costurilor de intretinere. In toamna fac 24 de ani, asa ca voi aplica direct pentru categoria A. Vreau un enduro pe care sa-l pot folosi prin oras, dar si prin paduri, asadar sa fie fiabil :). Legat de capacitatea cilindrica; m-am gandit sa-mi iau motor mai mic la inceput si pe urma sa trec la urmatorul pas pana ma obisnuiesc, dar asta ar insemna alti bani, alta bataie de cap... asa ca as lua ceva care sa ma tina cativa ani. Bugetul meu ar fi undeva la 2500-3000 euro, mai ales ca e prima motocicleta. Astept toate sugestiile si sfaturile voastre! Pace! Mi-am notat cateva modele care mi-au sarit in ochi la prima vedere, dar nu stiu daca se incadreaza in buget si nici daca sunt fiabile. Honda crf x 250 yamaha wr 450 Husqvarna 610 ie KTM EXC 250 suzuki drz 400
×
×
  • Create New...