Sari la conținut

Chitu21

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Chitu21

  1. Multam pentru raspunsuri! Nu era niciun defect.... a fost vina mea. Tija are o rotatie "moarta" si cand incepea sa se roteasca suficient pentru a actiona placa ambreiajului nu mai aveam eu forta sa o misc cu mana libera, crezand ca acolo e capatul cursei.
  2. Salut! Am schimbat maneta de ambreiaj cu una noua la un Yamaha wr250f 2008. Dupa ce am terminat, am observat ca ambreiajul nu mai revine, adica nu mai trage maneta in pozitia initiala. Am crezut ca problema este din reglajul cablurilor, dar nici tija care intra in blocul motor nu revine. Aceeasi situatie si daca pornesc motorul si schimb vitezele. M-am uitat in manual si am vazut ca tija nu are niciun arc pentru revenire. Inainte sa schimb maneta mergea, dar nu am umblat la tija sau la reglajul ei pentru cablu. Cineva va rog vreo idee? WhatsApp Video 2021-07-06 at 17.19.42.mp4
  3. Cum mi-ati recomandat, sa gasesc un motor "in mintile lui" si chiar cred ca am gasit! Spor la dat!
  4. Ma bucur ca am postat pe acest forum, chiar am invatat multe chestii intr-un singur topic. Multumesc mult inca o data pentru raspunsuri! Acum ramane sa mai am putina rabdare si sa ajung cu mobra acasa
  5. Okey, multumesc pentru informatii. Mentenanta de genul o s-o fac cu placere, cand ma refeream la mestereala ma refeream la faptul ca nu as vrea ceva la care trebuie sa schimb pistonul sau diferite piese din motor frecvent. Momentan am mai gasit un wrf250f din 2008, o sa ma duc zilele urmatoare sa il vad. Legat de schimbul de ulei, am vazut ca in general riderii recomanda sa fie schimbat la 10-15 ore dar in manualul de service (pentru crf/wrf) scrie ca trebuie schimbat la 1000km. Cam care ar fi adevarul pentru un rider incepator care se presupune ca nu o forjeaza/moto n-o sa fie folosita in regim de concurs?
  6. Multumesc inca o data pentru raspunsuri Ok, o sa raman sa gasesc ceva dedicat enduro, mai ales ca vreau ceva fiabil, sa nu stau sa mesteresc mereu la el. Am vazut astazi un honda crf250x dar din pacate nu era intr-o stare foarte buna. Cu rabdare sper sa gasesc ceva fain. Credeti ca ar fi ok sa ma uit si la modele sub 2007? 2006, 2005? Imi e teama ca nu stiu ce istoric au motoarele... cum au fost reparate, cum s-au facut schimburile de ulei etc //edit: mai exact, este un buget ok 2500 de euro pentru un enduro de 250 4t in stare buna dpdv mecanic?
  7. Multumesc mult pentru raspunsul detaliat! Ok, mi-a iesit din cap de tot ideea cu un cros prin padure
  8. Salut! M-am hotarat achizitionez un enduro 4t in bugetul de 2500 de euro. Am optat catre modelele wr250f/crf250x/exc250f etc (cam orice model pt enduro de la orice brand cu motor de 250 in 4t). Am observat ca nu prea gasesc mobre de enduro "ok" in banii astia, adica bune dpdv mecanic si sa fie fabricate 2007+. Am vazut ca sunt ceva mai ieftine crossurile si eram curios cam ce fiabilitate are un cross 4t pe trasee de munte. Sunt constient de dezavantajele suspensii mai tari, rezervor mai mic, nu sunt asa comode etc. De asemenea, daca se poate sa imi oferiti va rog o parere daca poate fi folosita ca enduro acest kx250f modificat (kxf stiam ca e de cross??), intrucat nu am cunostiinte in acest domeniu si sincer sunt cam caine surd la vanatoare, cu toate ca am incercat sa ma informez cat mai bine de pe Google. https://www.facebook.com/marketplace/item/5256172934424922/?ref=search&referral_code=marketplace_search&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A09525d83-e3f9-4678-b70d-8da15bbedb87 Multam si seara faina!
×
×
  • Creează nouă...