Sari la conținut

razvan34

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

razvan34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Nu am idee. Este fabricatie 2000, iar in RO e inmatriculata de prin 2010.
  2. Pai asta vreau sa pun, dar intrebarea era daca se potriveste unul de 130 pe aceeasi janta pe care il am pe asta de 150.
  3. Salut! Am un scuter si as vrea sa ii schimb anvelopa pe spate. In CIV este specificata dimensiunea la roata spate 130/70/13, dar momentan pe scuter este montat un 150/70/13, asa l-am cumparat. Intrebarea este: pot monta pe aceeasi janta unul de 130, deci putin mai ingust, in interesul de a evita eventuale probleme cu politia sau RAR-ul?
  4. Salut. Am probleme cu vitezometru la un Suzuki Burgman din 2000. Nu indica viteza, dar uneori in mers se ridica acul, apoi iarasi pica la 0. Poate fi defect si melcul de la roata sau daca schimb doar cablul de kilometraj se rezolva?
  5. Nu fac eu mixul, scuterul are rezervor separat de ulei, isi ia el cat ii trebuie
  6. Salutare! Am un scuter Piaggio cu motor in 2t. Poate cauza vreo problema faptul ca am pus in el doua uleiuri diferite, unul sintetic si altul semisintetic, iar cele doua s-au amestecat? Mentionez ca scuterul foloseste uleiul la amestec, nu are baie de ulei si ambele uleiuri corespund cerintelor motorului.
×
×
  • Creează nouă...