Sari la conținut

Going4Adventure

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Going4Adventure

  1. In acest video am pornit spre Transfăgărășan cu motocicleta. Când te afli pe două roți, trăiești la maxim fiecare clipa. Acel drum care șerpuiește până în vârful muntelui devine astfel de-a dreptul fermecător. Vizionare plăcută! https://youtu.be/V0pPDv32pAU
  2. In episodul de astăzi am continuat călătoria cu motocicleta spre ultimul vulcan care a erupt in Romania. Am descoperit o zona care îți dă impresia că e de pe alta planetă. Vizionare plăcută! https://youtu.be/wONQzOtggXU
  3. Am mers cu motocicleta spre Transilvania pentru respira acel aer medieval si am vizitat una dintre cele mai frumoase biserici fortificate din tara. Haideți să vedeți cum a decurs aceasta călătorie. Vizionare plăcută! https://youtu.be/8N265CkofPo
  4. Da, exista mai multe cascade in zona dar pe seceta asta nu sunt asa impresionante, toamna și primăvara debitul de apa e mai mare și arată bine.
  5. Văd că are mai multe denumiri,dar cea mai folosita e Ochiul Beiului. Am mai auzit și Ochiul Bei sau Ochiul Beului (Wikipedia).
  6. Am pornit cu motocicleta spre un tărâm în care magia plutește în aer, un loc plin de legende și povești. Este vorba de lacul Ochiul Beiului. Haideți să vedeți cum a decurs aceasta călătorie. Vizionare plăcută! https://youtu.be/ytyix1o7jL0
  7. Am lansat un nou video in care prezint cele mai frumoase filmari realizate cu drona in timpul calatoriilor mele cu motocicleta in aceasta tara frumoasa. Vizionare placuta! https://youtu.be/qGpBTIrgMlM
  8. Ba se poate orice. Atâta pesimism nu am auzit în viața mea... Am alte chestii mai interesante de făcut. M-am saturat de atâta hate. Ai dreptate in ceea ce spui. Cam așa este. Nu am prea fost obișnuit să fiu atacat de atâtea ori fara să fac rău la nimeni. Probabil ca daca făceam un video cu înjurături sau să prezint niste accidente sau eu știu ce chestie mai puțin culta era mai interesant. Dar eu pur și simplu am prezentat un traseu și am oferit niște informații care după părerea mea sunt interesante. Oricum nu mai bag in seama haterii, ii las sa se zbată in mocirla in care se afla.
  9. Chiar nu înțeleg, pe forumul acesta doar sa ne atacăm unii pe alții știm, chiar nu putem discuta chestii mai normale? Legate de motociclism.
  10. Pe bune? Chiar nu știam. Ba bucur că ți-ai spus părerea altfel rămâneam analfabet.
  11. I-au în seamă părerile, tin cont de ele dar eu hotărăsc la final ce titlu pun. Asta cu titlu e doar un motiv, de parcă acela reprezintă tot videoclipul, nu contează dacă video-ul e bun sau rau, ai tras concluzia in urma unui titlu care după părerea ta nu e bun. După părerea mea e bun. Îți respect decizia. Poți urmări ce canal vrei tu. Nu-i nici o problema. Drumuri bune sa ai.
  12. Nu-i nici o exgerare sau click bait, dupa parerea mea, acesta a fost cel mai spectaculos traseu de pana acuma. Asa mi-a venit sa spun in titlu. Incerc sa le fac cat de bine pot, am sa tin cont si de parerea ta. Ms pt sfat.
  13. In acest episod am mers pe probabil unul dintre cele mai spectaculoase trasee, si anume Cazanele Dunarii. Acest loc in care muntele se intalneste cu Dunarea iti ofera niste peisaje unice, fascinante, ce atrag anual mii de turisti din toata lumea. Tot acolo am vizitat si "Chipul lui Decebal", cea mai inalta sculptura in piatra din Europa. Am plecat din Lugoj, apoi am trecut prin Orsova iar de aici a inceput spectacolul naturii Nu spun mai multe, va las pe voi sa vizionati episodul si sa admirati aceste peisaje desprinse parca dintr-o poveste. Traseul meu a fost urmatorul: Lugoj-Caransebes-Orsova-Dubova. Am parcurs o distanta de aproximativ 160 km. Vizionare placuta! https://youtu.be/H2hN0bnBxzs
  14. Nu este o imprimare serigrafica, a unui pumn strâns. După un desen făcut de mana.
  15. Te roade tare ce postez asa-i? Văd că întruna numa te iei de mine. Cat de hater poți să fi? Chiar nu ai ce face altceva? Vezi că la ora 5 se joaca table in parc. Știu că ești frustrat și supărat pe viață. Nu am ce să-ți fac. Nu am să-ți mai răspund la aberațiile tale de comentarii. Te iei de orice, până că și mănânc in timp ce vorbesc? Tu te auzi ce spui? Grătar se folosește în funcție de context. (CONTÉXT, contexte, s. n. 1. Fragment dintr-o scriere în cadrul căruia se găsește un cuvânt, o expresie, un pasaj etc. interesant. ♦ Text, cuprins. 2. Fig. Conjunctură, circumstanță. – Din fr. contexte.) Ai ajuns sa te iei și de asta. Vai de capu meu. Nu-mi vine sa cred că îmi pierd timpul cu așa ceva.
  16. Perfect, atunci înseamnă că video-ul și-a atins scopul Apreciez, ms mult
  17. In acest episod am mers cu motocicleta la marginea unei paduri, langa un rau si am invatat sa fac cel mai usor si rapid gratar. Nu am avut nevoie de lemne, topor sau firiz ci doar de cateva lucruri foarte simple si usor de procurat. Aceasta metoda este ideala pentru atunci cand mergi cu motocicleta sau bicicleta, gasesti un loc frumos in natura si vrei sa faci un gratar care sa nu iti dea prea multe batai de cap si care sa poata fi transportat cat mai usor. Vizionare placuta! https://youtu.be/xOGPmdu5TNU
  18. Asa-i. Multe obiective turistice sunt doar ruine. Când am fost spre comuna Bătrâna, in judetul Hunedoara. Poieni-Batrana. Acolo iarăși am văzut o cale ferată în paragină. Păcat...iarăși, Turnul Ruieni putea sa fie recondiționat sau macar promovat. Am fost acolo, un loc superb.
  19. Se vede că ești varza la istorie. Documentează-te și din alte surse și apoi vorbește. Asta ii ultimul comentariu. M-am saturat sa mă tot contrazic cu tine. Știu că ești frustrat și supărat pe toată lumea. Chiar nu am chef să-mi stric ziua cu hateri. Sa ai o viață frumoasă. Salutare.
  20. Nu-i adevărat. După marea invazie mongolă din 1241 au început să se ridice cetăți. Inclusiv cetatea Jdioara. Aceasta a fost construita prin 1320. Anul exact nimeni nu știe, in jurul anilor 1320. În nici un caz în 1215.
  21. Te-ai trezit supărat pe viață de dimineață? Hai că n-am chef să mă cert cu tine. Vezi că mai sunt câteva postări pe forumuri, sa te iei și de aia.
  22. Înșelăciune?? Tu te auzi ce spui? Este doar un filmuleț care prezintă un drum de pădure? Nu îți place, nu te uita. Scopul video-ului este acela de a prezenta natura, un drum prin pădure. Nu te obliga nimeni sa mergi pe unde am fost eu, nici nu am spus asta.
×
×
  • Creează nouă...