Sari la conținut

Metallus

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    X

Metallus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Înca n am luat A ul Mulțumesc frumos pentru gest! O sa mearg sâmbătă sa ma urc pe un marauder de 800 sa vad cum e și după sa caut ceva de proba un transalp sau vstorm sa vad diferența. Mulțam frumos!
  2. Mulțam și nu sunt supărăcios deloc As fi vrut un cruiser dar am înțeles acum ca n am bani sa mi iau ce mi trebuie, deci sa vad ce și cum
  3. Ru am ceva în cap ce as vrea, dar era bine sa aflu niște păreri, am aflat ca trebuiesc comenzi avansate asta chiar n aveam habar și da o sa merg sa încerc ceva motoare sa vad cum ma simt pe ele.
  4. Mulțam! Am dat un google între timp pentru comenzi! Concluzia e ca mai am nevoie de bani și am cam înțeles ceva în legătură cu modelul
  5. OK. Greșeală mea. Doar m am gândit ca vine de la sine 300k cu A ul nu as mai pune asemenea întrebări. Pana am acum am doar km făcuti cu B ul ca să fiu clar de data asta. Am înțeles și ca trebuiesc comenzi avansate... As vrea dacă se poate o explicație ce implica efectiv... Si orice altceva ce credeți ca m ar putea ajuta!
  6. Aici ai dreptate cu cei din jur!
  7. Craiova Va mulțumesc! Oricum vad ca am primit mai multe critici legate de postare profil. Etc mai puțin legate de ce ma interesează. Chestia e ca sunt nou în domeniu și habar n am cu ce se mănâncă încerc doar sa aflu informații noi.... Sa am o idee de unde sa plec și de acolo sa vad ce și cum... Dar nu ii înțeleg pe cei care nu ii interesează sa răspunda, asta dacă au o idee cu privire la ce ma interesează, la topic vi mai degrabă pierd timpul cu cimenturi gen topic la mișto, nu ai locația și etc. Iarăși mulțumesc și am și ieșit de aici!
  8. Ma interesa ca și mărime care ar fi ok pt mine câteva sfaturi model motor etc...... Ca am km făcuti mulți asta nu cred ca are legătură cu motociclismul
  9. Salut! Am luat hotărârea ca pe viitor sa mi cumpăr un motor. Ma interesează ceva stil chopper (intruder, marauder, vulcan etc) dar nu am idee ce ar fi recomandat pentru 1.91 m înălțime și 105 kg. Bugetul o sa fie maxim 3000 euro. Permis am din 2007 iar ca și km parcurși aprox. 300000. Va mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...