Sari la conținut

Judge

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    -
  • Club
    AVMAX

Judge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ..un adevarat om, un adevarat prieten, un adevarat vecin.. un tata.. PACAT... PREA MULTE LACRIMI.. PREA MULTA SUFERINTA.. vb unui prietem care a zis in primele posturi.. "multe femei (pana 28 de ani) care au permis recent si nu respecta nici 50% din regulile de circulatie.. eu merg foarte mult prin centru si cand le vad asa.. cum circula, stau si ma intreb: Frate asta cum a mai muat permisul? Cu "gura"? caci cu creierul sigur NU.. putine sunt femeile care circula prudent, ma refer la cele pana-n 28 de ani.. .. ma uitam la saraca lui sotie, Iuli.. era zilele trecute in biserica.. terminata psihic si fizic.. mama lui (cardica) abea se tinea sa nu pice.. lume trista.. urasc treaba asta.. de cateva zile plec asa trist la servici si cand trec pe jos dinspre Unirii -- 11 iunie -- Rond Cosbuc si trec pe langa biserica.. ma i-a asa o tristeze.. fara cuvinte.. ... azi este cea mai grea zi.. cand il vom conduce toti pe ultimul drum... SA-L ODIHNESCA DUMNEZEU IN PACE!!
  2. Judge

    Casa Poporului

    mai exact la nr. 26 , si era vecinul meu.. eu stau pe Liveni la nr 18.. am fost ieri la capela de la Biserica Sf. Ilie de la 11 iunie.. si pur si simplu cuvintele nu-s mai au rostul.. ceva tragic.. era prea tanar, la 35 de ani.. eu cu 2 ore inainte de accident ma salutasem cu el.. inainte sa plece.. si dupa ... no words..
  3. SINCERE CONDOLEANTE FAMILIE MACARESCU (vecinul nostru de la nr. 26) CARE A MURIT INTR-UN CUMPLIT ACCIDENT DE MOTOCICLETA !!!!
×
×
  • Creează nouă...