Sari la conținut

MariusIulian

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MariusIulian

  1. Vînd camera Blueskysea A12, nouă, cu card de 128GB inclus. Am cumpărat-o , am făcut proba, funcționează perfect. Nu a fost montată doar in cutie a stat, se dă cu probă. Ușor de instalat pe motor. Se leagă cu telefonul prin bluetooth, printr-o aplicație se poate manevra de pe telofon totul. Are două camere față și spate cu unghi de 150 grade, un display de 3 inci si o telecomandă cu fir in cazul în care se montează ecranul sub șa. Se poate preda personal in București și Popesti-Leordeni. prețul este de 650 lei. Tel.0772.246.167.
  2. Ma intereseaza doritori daca sunt la o plimbare pentru evenimentul din titlu. Va rog sa va abtineti de la comentarii lipsite de bun simt. Nu ma intereseaza sfaturi de calatorie ci doar persoane interesate. Merci
  3. multumesc de sfat, cred ca am gresit site-ul asta. asta e ultima data cand mai intru, o sa caut sa sterg contul. prea multa mizerie. merci
  4. multumesc de sfaturi, am pus asa un anunt de bun simt, nu am zis ca e batut in cuie, cautam doritori si sa vina cu orice idee, drumul ales si timpul era alta discutie. Am trecut la NT pentru ca este cu DCT, am vrut automata si este un touring bun. la altii care abereaza nu am timp sa le raspund, ei sunt odihniti!
  5. a fost o propunere pentru cine se grabeste nu am dat cu parul. la varsta mea sunt satul de lectii. bani am destui.
  6. Salut, sunt un posesor de Honda NT1100 si m-am gandit sa merg sa vad etapa de MotoGP de la Spielberg din Austria, intre 18-20 August. Sa plecam din Bucuresti via Budapesta, de vizitat Budapesta si/sau Viena, dupa care plecam catre circuit. Cred ca aprox. o saptamana sau mai mult, depinde de cat timp au cei care vor sa vina. Un bilet la MotoGp este de cca 180 euro pentru 3 zile, nu e obligatoriu de vineri (atunci sunt antrenamente), se poate doar sambata si duminica. In Austria mai sunt locuri de vizitat. Astept propuneri. Apropo, sa mentionez, imi place sa merg relaxat, nu ca disperatii.
×
×
  • Creează nouă...