Sari la conținut

marinaru

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

marinaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am marit relantiul...nici o imbunatatire - aceeasi problema. Merci oricum Mesaj completat O sa ma uit dupa furtune de vacuum - desi nu prea stiu cum sa le recunosc. La bujie m-am gandit si eu - am verificat-o e bine "lucrata" (usor portocalie) dar cam "dusa", deci am comandat alta - o astept sa vina. Cu injectia e cam greu - nu stiu cum sa o verific. Multumesc mult. Mesaj completat Acum cand sunt in mers si iau mana din gaz (nu mai accelerez) a inceput sa dea si cateva rateuri... Nu reusesc sa ii dau de cap. Bujia nu am schimbat-o inca dar am curatat-o pe cea existenta. Daca stiti de la ce pot fi rateurile si tendinta de a se opri motorul va rog scrieti aici. Mesaj completat AM REZOLVAT - acum merge super -am schimbat bujia si filtru de aer si totul e ok. bine ca nu era injectia....
  2. Salut - am nevoie de parerea voastra in legatura cu urmatoarea problema: -motor de scuter 200 cc - injectie - porneste "la sfert", socul automat isi face treaba, daca o las pe cric sta la relanti fara probleme - dupa ce fac o tura, cand opresc spre exemplu la semafor, deci decelerez complet, motorul da sa se opreasca si daca nu sunt atent sa ii mai dau un "spritz" scurt, chiar se opreste. - daca atunci cand simt ca se opreste il accelerez usor - o singura data - relantiul revine la normal. Pana la urmatorul semafor.....cand se repeta problema. - daca nu sunt pe faza si se opreste motorul - reporneste foarte usor. Precizez ca motorul a fost nefolosit cca 2ani. Eu merg cu el de vreo saptamana si am schimbat bateria, uleiul de motor si transmisie si filtru de aer. Nu am schimbat bujia. Multumesc
  3. salut caut un manual de Piaggio X8 200cc. daca gasiti pe undeva bagati un link multumesc
  4. Salut Eu stau langa Circ / Spitalul Colentina si caut si eu un garaj sau adapost cat de cat sigur in zona.
  5. De unde pot lua supapa asta de sens? Se potriveste de la vreun motor de masina sau de la ce?
  6. Salut ! Sunt proaspatul posesor al unui Dnepr MT11. Sunt din Constanta si am nevoie de ceva piese. Am auzit ca exista un magazin de piese in Bucuresti- are cineva un nr de tel de acolo sau poate un site? Am nevoie de urmatoarele: pinion+sincron+furca pt. vit. a lll -a baterie carburatoare japoneze compatibile (probabil Mikuni) amortizoare spate cauciuc spate pe 18'' tobe (nu de dnepr) sa (de facut la un meseriash) componente inst electrica .....restu mai vad eu cand ma apuc de demontat.....concluzia: imi trebuie niste surse de piese. Bafta si merci!
  7. merci de raspunsuri si mai astept pareri. poate imi recomandati voi si ceva motoare care sunt de vanzare. Baiazid tu pari destul de tatic p'aici, eu as vrea o nepra mai putin modificata (si la bani mai putini evident) pe care sa o "giugiulesc" io, asa ca daca nu te deranjeaza o sa mai apelez la tine si la ceilalti tatici in motoare de pe aici pt ceva sfaturi si relatii. inca nu sunt hotarat daca sa dau banii pe dnepr sau nu. imi place mie surubaiala dar e cam neplacut sa nu poti sa faci 1000 km fara grija ca te lasa pe nu stiu ce coclauri. apropos!...care e diferenta intre ural, dnepr 11, dnepr 13, ......si ce modele mai sunt.(mie mi se par identice, asa din poze) hai scoateti-ma si pe mine din ceata si poate ma ajutati sa gasesc si un motor bun ca mi s-a pus pata rau de tot. si daca ma rezolvati la vara sunteti invitatii mei la mare, berea si micii ii dau eu. (accesul permis doar pe baza de nipru). hai ca am scri romane! pa!
  8. mai baieti ! eu sunt mai nou in bransa si vreau sa imi iau un dnepr. ia spuneti voi profesionistilor , una peste alta merita investitia? cu un buget de vreo 700usd oricum la altceva nu pot sa ma gandesc. astept parerile voastre! merci.
×
×
  • Creează nouă...