Sari la conținut

av_dragoshelu

INACTIV
  • Număr conținut

    158
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de av_dragoshelu

  1. cand o fi sa vand sv-ul si eu o sa ma orientez spre un v-strom 1000....un punct forte ar fi greutatea scazuta pt o moto din categoria asta,(v-strom:244 kg la plin, si varadero 297kg!!),e un pic mai sportiva..uite aici un comparativ ..

     

    http://www.universmoto.ro/article--Test_co...ger--10132.html

     

     

    eu am honda varadero si sunt foarte multumit, este foarte manevrabila, cu toate ca e grea oricum nu are 297 de kg decat cu plinul facut cu tot pachetul travel, adica cutii laterale pline etc, , are o frana impecabila, pe autostrada merg lejer cu 150, i-am dat si 200 si nu are nici o treaba, am vrut si eu initial v-strom dar nu mi-a placut aspectul ei, in rest diferente majore intre ele nu cred ca sunt. am auzit doar ca v-strom-ul ar fi mai rigida si franarea mai greoaie, dar nu am mers cu una, cu a mea merg deseori prin oras si ma strecor foarte bine printre masini, o recomand, dar nu unui incepator.

  2. draga domnule daca ai fi citit mai atent din ceea ce am scris poate ca ai fi inteles ca sunt si cauze "naturale" care duc la ura unora pentru motociclete. ce te face sa crezi ca alti parinti ar fi de acord cu pasiunile odraslelor lor???!!!

    ti-as scrie mai multe dar nu are rost. mi-am spus parerea, am citit parerea ta, o respect, (mai putin faza cu mancarea) dar nu incerc sa ti-o schimb. fa la fel si tu.

     

    :angryfire:

     

     

    si eu sa fi fost in locul parintilor nu cred ca as vrut sa vad motoare la inmormantare. dar sunt pareri si pareri.

  3. Mersul la inmormantare nu cred ca trimite masajul potrivit. Din punctul meu de vedere spune ceva de genul "impreuna la bine si la rau", ceea ce nu are treaba cu lectia care trebuie invatata aici.

     

     

    asa e !

     

    a spus f bine DODO(maktub) despre ideea cu campania...trebuie facuta o campanie pt ATENTIONAREA MOTOCICLISTILOR mai degraba decat atentionarea participantilor..daca omu merge la 150 minim si unu ii taie calea..motocilistu n-are nici o vina nu?si toti sar in capul conservarului..asa suntem noi mult prea subiectivi...dar pe noi nu ne vedem...stiti cum e vorba:daca vrei s fii respectat invata sa te respecti intai pe tine,si daca vrei sa schimbi ceva schimbarea trebuie sa inceapa de la tine..

     

     

     

    ps:o idee buna pt campanie ar fii sa facem fluturasi cu IMAGINI SOCANTE,poate doar asa sa ne atingem target-ul

     

    :bigstar:

  4. Doua lumanari pe asfalt, atat a ramas din bietul baiat si un morman de fiare de care m-am speriat cand intamplator am parcat la tribunal sa merg la munca, nu stiu ce sa zic, poate nu sunt destule topicuri, poate nu sunt destule exemple, poate ar trebui o lege mai aspra, poate e imposibil sa fim cumpatati, poate...

    Toti profitam de unicitatea tineretii si a vietii, dar multi se hotarasc sa o scurteze si mai mult decat e. E numai decizia noastra.

     

    Dumnezeu sa-l odihneasca si insanatosire grabnica celui care a scapat, am auzit zvonuri ca e foarte grav si el.

    Trist.

  5. respect celor care sunt dispusi sa ajute comunitatea motociclistilor din romania..

     

     

    salut si eu sunt avocat, din Pitesti - Arges, daca aveti nevoie de informatii cu si despre accidente, amenzi, vreti sa infiintati firme cluburi asociatii, va stau la dispozitie GRATUIT.

  6. :rolleyes: Salutare!!!!m-am intors din Grecia de o saptamana dar nu am avut timp sa scriu nici un rand pana acum!!am facut 4400 km(10 zile) fara nici cea mai mica problema !!! saracuta a fost incarcata la max 2 persoane si bagaje full si spun fara nici cea mai mica urma de modestie ca numeri pe degetele de la o mana cate moto ar putea sa asigure ritmul de mers si confortul in conditi similare!!!!consumul a fost intre 6-7l/100km la o viteza constanta de 120 km/h pe GPS la kilometraj(vitezometru) acul indica 130km/h!!!Varadero poate sa merga si 150km/h constant dar nu mi-a permis restul grupului!! :P deci in consecinta : Honda VARADERO o sa scrie pe mine atata timp cat o sa mai pot da piciorul peste sa!!!! :D Acum am sa dau comanda de o pereche de pneuri cramponate tkc80 sau karoo T sa vad ce poate si pe forestierele tarii!!! la intoarcere in tara pe DN1 intre Buc si Ploiesti era un mare blocaj din cauza asfaltarii drumului si am trecut pe langa 2 motociclisti dintre care unul avea o Varadero . Daca citeste pe forum il rog sa ma scuze ca nu l-am salutat dar am trecut pe acostament si: pasagerul+ bagaje +obosela au fost cauzele care m-au facut sa nu mai iau mana de pe ghidon!!!!raman dator cu o bere!!! :(

     

    am incercat-o si eu pe forestiere tari si abrupte, se comporta superb, mi-a fost oarecare teama de greutatea ei, dar nu a avut treaba, in plus eram si cu cauciucuri de strada.

     

    in ungaria s-a tinut intrunirea posesorilor de varadero, a fost un prieten bun de al meu, au venit peste 400 de participanti din toata lumea, inclusiv din india, din pacate serviciul nu m-a lasat sa merg, dar o sa pun poze,

     

    anul asta se tine intrunire la brasov?

  7. :D este super !!cati mai multi km cu ea sa faci!!!!

     

     

    si eu inclinam catre deuvile, mai ales ca este pe cardan, dar am vrut un motor mai puternic in stare sa ma care cu bagaje peste tot. In principiu deuvile e un motor bun, nu foarte alergaret, ascultator, oricum dat fiind cutiile laterale incorporate nu il fac un bun sprinter printre masini. Eu m-am indragostit de varadero in Grecia unde am mers pe unul si cotrar imaginii de motor mare si greu este foarte agil, eu ma descurc de minune in oras si nu sunt cine stie ce inalt, stau pe pamant cu varfurile picioarelor, dar cum a spus si rul, este foarte comoda si parca e facuta pentru gropile noastre. Eu am cauciucuri de strada pe ea, nu am intrat pe forestiere, asa ca nu stiu cum se comporta, dar dupa cum spune rul si acolo merge bine. Dar nu o recomand incepatorilor, este puternica si grea.

     

    Bafta multa !

  8. Dacă aveți ceva motoare. piese pt motoare, consumabile, echipamente căÂşti, de vânzare. de cumpărare, dacă vă trebuie ceva anume, dați un anunț aici ca să Âştie toată lumea interesată!!....numai pt cei din oras Âşi județul ArgeÂş!!

     

    Tot aici se pot face Âşi donații = schimbarea diferitelor chestii pe care unii nu le mai folosesc, dar care altora le prind bine, pe bere! :bow: :bow: ;)

     

    ...dacă faceți anunțuri aici vă rog fiți scurți Âşi la subiect!!

     

     

    parca ai zis ca cine e interesat se uita la vanzari, nu inteleg nimic ! :bow:

  9. Sunt din Pitesti, dar stau in Bucuresti, mai vin pe acasa ocazional. Eu o sa fiu sambata la SMAEB la standul revistei Motociclismo, unde lucrez. Daca veniti, dati o tura pe la stand si stam la o vorba. Varadero-ul nu e al meu personal, il avem la un test de anduranta. Merg pe el de vreo doua saptamani, am fost si pana la Pitesti. E pe injectie (model 2007) si nu consuma mult deloc. La cat e de mare ma asteptam sa haleasca la greu. Are indicator de consum instantaneu si la 100 km/h intr-a sasea imi arata 4,2-4,5 l/100 km. La 140 constant pe autostrada - 5,2-5,5. In oras nu i-am facut consumul, dar un plin ma tine destul de mult. Ce-i drept, are si rezervorul mare. Franele nu imi prea plac, desi lumea le lauda in general. Mi se pare ca trebuie sa apas prea tare pe maneta si pe pedala ca sa incetineasca ca lumea. Plus ca, fiind combinate (CBS), ma obisnuieste prost, sa nu am grija sa dozez apasarea. Ce-i drept, eu m-am si obisnuit cu Ducati-ul meu, care are niste super frane (deh, Brembo).

    Ne auzim la salon! Mie nu imi merge messengerul de o vreme incoace, din cauza Linuxului.

     

     

    venim sigur si trecem pe la tine, intreb de varadero :crack: , da pe mine m-au incantat franele mult, de ce sa mint si chiar tu esti primul pa care il aud ca nu e multumit, da acum poate mai tine si de obisnuinta, mie mi se pare ca se opreste super bine, dar na, sunt pareri si pareri. Dar cu consumul se pare ca sta mult mai bine injectia, la carburatie papa cam 6-7. ne auzim sambata sper

  10. Acum am si eu pentru vreo 6 luni un Varadero 1000, in test de anduranta la revista. Culmea e ca sunt chiar din Pitesti si am fost acolo cu ea acum vreo doua saptamani. :blbl:

    Daca vedeam topicul mai devreme, poate ne intalneam pe acolo. Oricum o sa mai trec cat de curand.

    Cum se comporta pe termen lung? Ca asa am vazut pana acum ca e ditai animalu', dar destul de manevrabil odata ce l-ai pus in mers, consuma putin la drum lung, e enervant de confortabila si trage frumos.

    Sa ne auzim cu bine! :crack:

     

     

    ia uite chiar din Pitesti, poate ne vedem la o plimbare. Pe termen lung? eu o am pe a mea din octombrie 2007, m-am dus personal in Italia sa o iau. Si eu m-am speriat de ea ca e animal, dar cum ai spus si tu, e foarte manevrabila si foarte confortabila. De altfel e un motor pentru drumuri lungi. Suntem doi in pitesti cu varadero , motoare care sunt surori gemene , acelasi model, aceeasi culoare rosie. Daca e vremea cat de cat buna mergem la bucuresti la expozitie sambata. plecam pe la 11 din pitesti., daca vrei sa te lipesti iti las id-ul de mess av_dragos2000@yahoo.com. Dar sa inteleg ca tu ai modelul pe injectie ? sunt un pic diferite la consum, am auzit. Eu am modelul pe carburatie, si cred ca papa un pic mai mult. ne mai auzim :D

  11. da, nu e taxa de prima inmatriculare pentru motociclete, eu mi-am luat-o pe a mea din italia acu 4 luni, de pe moto.it, in italita sunt mai ieftine decat in germania, conditia e sa o cumperi de la un italian si nu de la roman :), in rest si ei apeleaza tot la reprezentante si sunt foarte pretentiosi cu motoarele lor.

  12. sal all :bigstar:

    eu inca nu am 18 ani :lol: in septembrie, cand fac 18 ani, sper sa am si carnetul in mana si sper sa imi iau si un cruiser :lol: acum vreau sa va intreb pe voi ce parere aveti despre yamaha xv virago de 535cc la pretul de 1500 ? merita? e recomandata pt un incepator ca mine, care nu a fost pe un motor nici ca pasager, nici macar pe scuter, doar pe bicicleta :P :D e prea puternic? prea mare, prea greu? etc. am 1,69 si 60kg (am scris asta ca vad ca toata lumea precizeaza :lol: )

    pun si un link sa vedeti toate detaliile motocicletei, si cum arata, sper sa ma ajutati

    http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1992-72162.html

    salut.

    asfalt uscat!

     

     

     

    poti sa incerci

  13. Sal

    am o rugaminte, vreau sa-mi iau un chopper honda savage 650sl...

    stie cineva ceva despre acest tip de motor?

    multumesc

     

     

    cred ca ai gresit, nu exista honda savage ci doar suzuki savage, e un motor perfect pentru incepatori, un singur piston, foarte usor de intretinut, mecanica simpla, foarte foarte comod, deci iti recomand !

     

    --- Mesaj completat în 07 Dec 2007 18:46 -------------

    Hello! Sunt un fel de incepator (vineri dau examenu') si am o intrebare. Singurul mod de a-mi procura un motor e pe comanda (aleg pe net, dau banii + comisionul catre cel care-l aduce, etc). Am observat ca tarile din care se aduc frecvent motoare sun Italia si Germania. In conditiile in care nu am nici o shusta nici in Italia nici in Germa, adica tot o sa dau comisionul ala, din ce tara mi-ati recomanda sa-mi iau??? Am observat ca-n Italia sunt mai ieftine da' mi-e sa nu fie magari italienii... Italia sau Germania?!?

     

     

    eu am fost personal sa-mi iau motorul din italia, fara sa cunosc pe nimeni acolo, am gasit motorul pe www.moto.it am sunat la om, am vorbit cu el, i-am spus ca sunt hotarat, am legat o remorca de logan si am plecat cu doi prieteni, singura chestie e ca toti suntem motociclisti cu experienta, dar daca ai astfel de prieteni merita sa mergi chiar tu, e foarte simplu, nu mai exista vama nu ai nevoie de pasaport, nu m-a intrebat nimeni nimic pe drum. Singura greutate poate fi ca din italia trebuie sa o aduci pe remorca pentru ca ei nu fac inscrieri provizorii.

    Bafta

  14. Aloo, nu uitati pe aia mai batrani, nu stiu daca ati pus pe lista gasca din ceair, respectiv :

     

    George - suzuki intruder 1500

    Marian - honda varadero

     

    si eu tot cu honda varadero

     

    P.S. cele doua varadero sunt surori gemene :ok:

×
×
  • Creează nouă...