Sari la conținut

av_dragoshelu

INACTIV
  • Număr conținut

    158
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2001
  • Motocicleta
    Honda Varadero 1000
  • Numar Moto
    AG-33CZR
  • Club
    Road Riders Pitesti

av_dragoshelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eu am honda varadero si sunt foarte multumit, este foarte manevrabila, cu toate ca e grea oricum nu are 297 de kg decat cu plinul facut cu tot pachetul travel, adica cutii laterale pline etc, , are o frana impecabila, pe autostrada merg lejer cu 150, i-am dat si 200 si nu are nici o treaba, am vrut si eu initial v-strom dar nu mi-a placut aspectul ei, in rest diferente majore intre ele nu cred ca sunt. am auzit doar ca v-strom-ul ar fi mai rigida si franarea mai greoaie, dar nu am mers cu una, cu a mea merg deseori prin oras si ma strecor foarte bine printre masini, o recomand, dar nu unui incepator.
  2. av_dragoshelu

    Poze Moto Argeseni

    ce misto a fost, vad ca si pe acolo ati dat de piscine
  3. si eu sa fi fost in locul parintilor nu cred ca as vrut sa vad motoare la inmormantare. dar sunt pareri si pareri.
  4. Doua lumanari pe asfalt, atat a ramas din bietul baiat si un morman de fiare de care m-am speriat cand intamplator am parcat la tribunal sa merg la munca, nu stiu ce sa zic, poate nu sunt destule topicuri, poate nu sunt destule exemple, poate ar trebui o lege mai aspra, poate e imposibil sa fim cumpatati, poate... Toti profitam de unicitatea tineretii si a vietii, dar multi se hotarasc sa o scurteze si mai mult decat e. E numai decizia noastra. Dumnezeu sa-l odihneasca si insanatosire grabnica celui care a scapat, am auzit zvonuri ca e foarte grav si el. Trist.
  5. salut si eu sunt avocat, din Pitesti - Arges, daca aveti nevoie de informatii cu si despre accidente, amenzi, vreti sa infiintati firme cluburi asociatii, va stau la dispozitie GRATUIT.
  6. am incercat-o si eu pe forestiere tari si abrupte, se comporta superb, mi-a fost oarecare teama de greutatea ei, dar nu a avut treaba, in plus eram si cu cauciucuri de strada. in ungaria s-a tinut intrunirea posesorilor de varadero, a fost un prieten bun de al meu, au venit peste 400 de participanti din toata lumea, inclusiv din india, din pacate serviciul nu m-a lasat sa merg, dar o sa pun poze, anul asta se tine intrunire la brasov?
  7. si eu inclinam catre deuvile, mai ales ca este pe cardan, dar am vrut un motor mai puternic in stare sa ma care cu bagaje peste tot. In principiu deuvile e un motor bun, nu foarte alergaret, ascultator, oricum dat fiind cutiile laterale incorporate nu il fac un bun sprinter printre masini. Eu m-am indragostit de varadero in Grecia unde am mers pe unul si cotrar imaginii de motor mare si greu este foarte agil, eu ma descurc de minune in oras si nu sunt cine stie ce inalt, stau pe pamant cu varfurile picioarelor, dar cum a spus si rul, este foarte comoda si parca e facuta pentru gropile noastre. Eu am cauciucuri de strada pe ea, nu am intrat pe forestiere, asa ca nu stiu cum se comporta, dar dupa cum spune rul si acolo merge bine. Dar nu o recomand incepatorilor, este puternica si grea. Bafta multa !
  8. nu e prea grea varadero pentru drumurile astea? la poza ma refer, cum s-a comportat?
  9. av_dragoshelu

    BURSA LOCALA

    parca ai zis ca cine e interesat se uita la vanzari, nu inteleg nimic !
  10. la fel tot? si mai una ca a mea in Pitesti , uite poze
  11. venim sigur si trecem pe la tine, intreb de varadero , da pe mine m-au incantat franele mult, de ce sa mint si chiar tu esti primul pa care il aud ca nu e multumit, da acum poate mai tine si de obisnuinta, mie mi se pare ca se opreste super bine, dar na, sunt pareri si pareri. Dar cu consumul se pare ca sta mult mai bine injectia, la carburatie papa cam 6-7. ne auzim sambata sper
  12. ia uite chiar din Pitesti, poate ne vedem la o plimbare. Pe termen lung? eu o am pe a mea din octombrie 2007, m-am dus personal in Italia sa o iau. Si eu m-am speriat de ea ca e animal, dar cum ai spus si tu, e foarte manevrabila si foarte confortabila. De altfel e un motor pentru drumuri lungi. Suntem doi in pitesti cu varadero , motoare care sunt surori gemene , acelasi model, aceeasi culoare rosie. Daca e vremea cat de cat buna mergem la bucuresti la expozitie sambata. plecam pe la 11 din pitesti., daca vrei sa te lipesti iti las id-ul de mess av_dragos2000@yahoo.com. Dar sa inteleg ca tu ai modelul pe injectie ? sunt un pic diferite la consum, am auzit. Eu am modelul pe carburatie, si cred ca papa un pic mai mult. ne mai auzim
×
×
  • Creează nouă...