Sari la conținut

gamster

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://down.ro
  • Yahoo
    gamster_and

Profil

  • Locatie
    Brasov
  • Numar Moto
    Leasing
  • Club
    Nu

gamster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  2. @RobertE Daca vrei sa stii daca iti poti modifica, du-te pe Lunga, pe partea stanga cum te duci spre bartolomeu, la intersectia cu De mijloc, cred ca vreo 2 case mai spre bartolomeu. Este o curte, co o poarta maaaaare si visinie din cate tin minte, este un service auto acolo. Intrebi de nenea Petrica ( parca asa il chema, nu mai tin minte sigur), ii zici ca a mai fost un baiat cu o toba sa-i faca acel cot si il intrebi daca iti poate modifica si tie. Daca imi imaginez cum trebuie motocicleta ta, o sa poata sa scoata fara probleme si sa faca acel cot. De pret te intelegi cu el, mie mi-a luat 100 ron si nu m-am targuit deloc cu el, eram disperat sa o aud mai repede
  3. Eu am luat prin octombrie o toba de la ei, din pacate m-am varsat si acum tre sa imi vospesc carenele si sa imi fac alt radiator, deci nu am apucat sa ma bucur prea multa vreme de ea. Ca sunet e super ok, parca si la ei pe site sunt cateva sample-uri, in realitate insa suna mult mai ok ( eu am un YZF Thundercat, care cu toba originala zici ca e un scuter ). Cu prinderea a fost mai complicat, a trebuit sa imi fac un cot din inox si sa-l adaptez, dar toata treaba a durat o dupa-amiaza, la un meserias Presupun ca asta depinde si de trotineta, si cum ai prinsa toba veche, eu a trebuit sa dau jos cu tot cotul respectiv pe cea originala, ca era sudata. Acum am prins-o cu coliere si pot sa o dau jos oricand Cand o sa imi refac carenele o sa le trimit o poza, sa o puna in galeria lor. Per total: multumit, a fost o investitie buna. PS: vad ca esti din brasov, daca te intereseaza, iti zic unde sa te duci sa ti-o prinda.
  4. Pe la ora 12, in timp ce se intorcea de la Sf. Gheorghe, fratele meu ( runaway ) a experimentat putin cum e sa devii planor. Din cate am inteles, venea cu un prieten, pe la Harman ( drum destul de prost ) a pierdut controlul ghidonului, a reusit sa-l restabileasca, iar i-a fugit si a intrat in peisaj. Pe drum a acrosat o cruce ( ii urasc pe aia care pun cruci la locul accidentelor sa-si rupa si altii gatul ) care l-a dat peste cap. Urmari: - el : clavicula rupta, il doare rau mana la cap pare sa nu aiba nimic ( radea ca dobitocul si cand l-am intrebat ce a facut, a zis ca a facut pe avionul ) casca foarte putin julita, geaca de pe el ( a mea, de altfel ) are acum o miiiiiiinunata culoare pamantie si e plina de julituri. - cbr: din cate am inteles ( ca nu am vazut-o ) are fata cam prastie, si s-a tarat ceva pe asfalt. PS: viteza am inteles ca era pe la 120 Mai multe detalii va da el cand iese din spital.
×
×
  • Creează nouă...