Sari la conținut

Simona

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Simona

  1. Simona

    Cheia - 16.09.2007

    @Thomas eh, sunt si ei suparati, isi varsau of-ul ca nu s-a oprit nimeni sa-i ajute...de-aia spuneam ca discutia a degenerat sunt sigura ca cineva s-a simtit cu musca pe caciula din povestea asta...e o lectie si pentru altii, sa vada ca mai bine te ajuti singur decat sa astepti ajutor de la altii...probabil fata murea daca era singura...nimeni nu s-ar fi oprit sa-i ia pulsul...e ok asa?
  2. Simona

    Cheia - 16.09.2007

    Se pare ca nu ai inteles...mai nimic. Oamenii nu erau/sunt viteji si nu este nimic rau in faptul ca au plecat la plimbare pe Cheia. Esentialul aici era (ca nu mai este, discutia a deviat mult de la subiect) faptul ca NIMENI nu a oprit! Indiferent cine era, fata/baiat, R1, R6 etc...iar voi, care "propovaduiti" acest "respect" in trafic, ati trecut pe langa fara sa franati macar (aici e pentru cine se simte, nu generalizez). Se pare ca ipocrizia continua sa fie in floare...printre unii "motociclisti".
  3. Hello eu sunt Simona, nou noutza pe forum...ma bucur ca suntem atat de multe fete pe-aici... caut parteneri de drum spontani, tineri si fara obligatii...motor nu-i nevoie, ca am...il cheama Kawasaki ZX-4R.
×
×
  • Creează nouă...