Sari la conținut

Simona

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Simona

  1. @Thomas

    eh, sunt si ei suparati, isi varsau of-ul ca nu s-a oprit nimeni sa-i ajute...de-aia spuneam ca discutia a degenerat :)

    sunt sigura ca cineva s-a simtit cu musca pe caciula din povestea asta...e o lectie si pentru altii, sa vada ca mai bine te ajuti singur decat sa astepti ajutor de la altii...probabil fata murea daca era singura...nimeni nu s-ar fi oprit sa-i ia pulsul...e ok asa? :lol:

  2. @vitejii_cu_nasul_pe_sus_care_se_dau_pe_Cheia:

     

    Nu generalizez, dar vad ca e un trend sa te dai pe Cheia si apoi sa vii sa epatezi: Daca ati conduce asa bine nu s-ar intampla (cate) 3 accidente/zi. Iar faza cu "noi mergem cum vrem" este foarte elocvent reprezentata prin faptul ca R1 in poze are carena fata muci , asta la prima vedere. Nu cunosc cauzele accidentului, dar vad ca la fel e o moda sa zici: "stiu ce-a fost dar nu va zic".

     

    Apoi va mai si victimizati si va intrebati de ce nu opreste lumea sa va ajute. Pai cand vede astfel de comportamente si texte, pe viitor ce-ati vrea?

     

    Se pare ca nu ai inteles...mai nimic. Oamenii nu erau/sunt viteji si nu este nimic rau in faptul ca au plecat la plimbare pe Cheia. Esentialul aici era (ca nu mai este, discutia a deviat mult de la subiect) faptul ca NIMENI nu a oprit! Indiferent cine era, fata/baiat, R1, R6 etc...iar voi, care "propovaduiti" acest "respect" in trafic, ati trecut pe langa fara sa franati macar (aici e pentru cine se simte, nu generalizez).

     

    Se pare ca ipocrizia continua sa fie in floare...printre unii "motociclisti".

×
×
  • Creează nouă...