Sari la conținut

Sebast1an

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Locatie
    Prahova
  • Motocicleta
    Yamaha wr 250f

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Sebast1an's Achievements

  1. Salut băieți! Am un yamaha wr 250f de vreo 8 luni și as vrea sa fac trecerea pe 2t. M ar interesa o beta rr 300 ,am auzit ca sunt destul de bune,au cuplu bun în ture joase,electromotor fiabil,etc. Ce m a pus pe gânduri e ca am văzut destul de multe modele de sherco se 300 pe olx la un preț foarte bun și destul de noi(2015-2016) undeva la 3500 maxim 4000 euro. Întrebarea mea este: se merita sherco? Cum sunt ca motoare? Sunt fiabile, se găsesc piese? Ce puncte slabe au ? Ce ar fi mai bun dintre beta rr 300 și sherco se 300 ambele 2016? Mulțumesc anticipat!
  2. Nu , nu vreau dual sport , m am exprimat eu greșit. Prin distanțe lungi m am referit ca vreau sa fac enduro cu el pe distante lungi . Adica sa fac mulți kilometri pe enduro nu pe asfalt. Pe asfalt nu o sa il folosesc deloc
  3. Salut! Ma numesc Sebastian si vreau sa imi cumpar un enduro . Am 1.78 m si 62 kg . Bugetul este de 3000 - 3500 euro . Sunt începător. Variantele mele sunt - ktm exc 200 2t -ktm exc 250f 4t - yamaha wr 250 f 4t Ce vreau de la un enduro? Pai in primul rand sa nu fie prea mare pentru mine ca apoi sa ma trântească. As vrea sa știu care din variantele prezentate mai sus este cel mai fiabil . Vreau un motor fiabil deoarece nu vreau sa stau toată ziua cu el desfăcut sau prin service . Eu , cu un enduro as face plimbări mai lungi și medium enduro nici urcări foarte mari dar nici soft , sa fie între. Vreau un motor la care sa nu duc grija orelor , adică sa nu stau mereu cu grija ca la un x numar de ore trbuie sa schimb ambielajul . Imi doresc un motor care sa nu fie foarte scump la piese.
  4. Salut!Cat te a costat sa faci tot motorul la ea ?
×
×
  • Creează nouă...