Sari la conținut

Hyper23

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hyper23

  1. Update, am reusit sa o inmatriculez, politistul de la inmatriculari m-a crezut si nu mi-a mai cerut nimic. Pentru cei curiosi am avut urmatoarele acte: - Contract de vanzare-cumparare stampilat de primarie - Talon ( Brief Mic ) + copie - CIV RAR + copie - Certificat de Autenticitate tot de la RAR - Asigurare RCA + copie - O declaratie pe proprie raspundere ca a fost transportata motocicleta pe platforma ( Eram pregatit cu ea, dar nu i-am mai dat-o crezand ca nu mi-o cere si pana la urma mi-a cerut-o ) - Cererea de inmatriculare ( cred ca se poate completa si la politie, dar o aveam facuta deja ) A durat in total 2 saptamani.
  2. Multumesc pentru raspuns! o sa incerc sa sun mai intai la drpciv sa intreb daca pot sa inmatriculez si eventual sa vad ce imi zic. Pe langa brief mic mai am o carticica pe care scrie "TUV-GUTACHTEN" dar nu stiu daca ma ajuta la ceva. Deoarece DRPCIV-u nu raspunde de niciun fel, o sa ma duc asa si aia e. Am vorbit cu vanzatoru si mi-a zis ca nu are cum sa fie probleme ca 90% din motocicletele din germania n-au brief mare si ca pe certificat e trecut ceva "ezf" si mi-a zis ca "tuv-gutachten", carticica aia e certificat de conformitate. Sper sa fie bine ca deja cu birocratia de la noi n-ai cum s-o dai. In alte tari inmatriculezi masini in maxim o saptamana, la noi daca e prima oara cand inmatriculezi ceva e greu, foarte greu.
  3. Am cumparat un yamaha ybr 125 de la o persoana care aduce motociclete din germania, mi-a dat brieful mic si am facut un contract de vanzare-cumparare intre mine si german.Dupa o lunga asteptare la RAR, pentru ca aparent in talonul din germania aparea ca era limitata la 80 km/h ca asa e la ei, abia dupa 4 zile mi-au dat CIV-ul si certificatul de autenticitate si mi-au zis ca limitatorul a fost scos de cine mi l-a vandut. De aici incepe problema, m-am dus la o firma de se ocupa cu acte ca sa mi le aranjeze si sa imi zica de ce e nevoie pentru a o lua in evidenta. Acea doamna mi-a zis ca daca nu am brief mare o sa dureze mult timp pana o sa o pot inmatricula, si atunci m-am speriat. Desi vanzatorul din romania mi-a zis ca motocicletele de 125 din germania nu au brief mare, aceasta informatie mi-a fost confirmata si de google. Ideea e ca imi e frica sa nu ma intoarca astia de la inmatriculari ca deja m-am saturat de asteptat si de neputinta. Credeti ca o sa accepte fara brief mare? Am vazut cateva topicuri in genu asta dar sunt din 2007 si presupun ca am mai evoluat. Chestia naspa e ca si un muncitor d-ala de la RAR care mi-a testat motocicleta m-a intrebat daca nu cumva are si brief mare si nu l-am adus si doamna asta de la acte, dar presupun ca nu cunosc contextu, m-as duce sa intreb la politie maine, dar pana atunci va intreb si pe voi, ati avut probleme de genu? Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...