Sari la conținut

GeorgeVeteranu

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

GeorgeVeteranu's Achievements

  1. De legat sunt bine legat, am schema cu toate firele si masele unde trebuie legate, si de pinion mi-am dat seama ca invartea foarte greu si putin asa ca am desfacut capacul de la electromotor si l-am pus pe pozitie, la semn. Normal ca fara benzina nu porneste, e ceva logic, pedala de pornire nu are, deci doar pe electromotor merge si da scanteie da slabut, abia se simte cand cand pun mana, fata de prima data. O sa il montez pe cadru iarna asta.
  2. Salut, am o problema la un motor bashan 250cc, cand am cumparat motorul complet cu partea electrica avea scanteie foarte buna doar ca nu invartea bine(a fost un pinion pus gresit) dupa am legat totul bine, masele pe motor etc, dar acum face scanteie foarte slaba si nu porneste, care sa fie cauza?
  3. Azi am pus 3 fire de la motor pe borna minus, i-am dat la buton a invartit greu cateva secunde si dupa nimic, m-am gandit ca sunt firele pre subtiri asa ca am pus mana pe izolatia lor, erau calde si se tot incalzeau, e ceva normal zic eu, pentru ca am folosit fire de prelungitor nu? Sau trebuia sa invarta si asa? Ca ma gandesc ca nu face completare la circuit.
  4. am incarcat bateria a invartit de cateva ori foarte greu si dupa nu mai invartea, am legat alta beterie si la fel a facut, sa faca scurt sau ceva undeva?
  5. Eu am legat normal totul cum s-ar lega si pe cadru doar ca in loc sa prin masele pe cadru le-am prins direct de motor si am incercat sa leg electromotorul pe direct la baterie fara sa mai bag curent in circuit si nimic. Firele sunt destul de groase, cele originale cu care a venit motorul din fabrica si nu sunt oxidate. Tu zici sa ma trag un fir de la minus si sa il leg de motor? De la baterie la releu are firul rosu de plus.
  6. pai motorul nu e blocat, ca inainte il invartea greu si acum am desfacut acolo unde are pinionul de la electromotor si nu mai era conectat la motor si nici el singur nu se invarte.
  7. Salut, am o problema cu un motor de bashan de 250cc in 4T (motorul nu este montat pe cadru, deocamdata nu am) recent cumparat cu parte electrica completa etc. Conectez totate masele pe motor, pun bornele si apas pe buton, se aude un click da nu invarte. Prima data cand am dat a invartit da greu, am crezut ca e bateria problema, am schimbat-o da tot asa, acum nu mai invarate de loc doar click de fiecare data cand apas pe buton. Am pus si fire direct de la baterie pe electromotor dar nimic. Electromotorul pare sa fie nou. Care ar fi problema ca sa nu incept sa desfac toata electrica si sa o fac dupa schema.
  8. am pus invers lamele dar degeaba, tot curgea, deja e pusa comanda.
  9. L-am adus acasa, s-au pus semeringuri noi. Am desfacut muzicuta, avea mici mizerii, lumina trece prin ea, iar benzina curge. Inainte sa il fi desfacut l-am pornit, a mers dar mai mult de 40km/h nu, s-a oprit in mers s-a incehat cred pentru ca bujia era foarte umeda, l-am pornit fara acceleratie trasa dupa ce am curatat bujia, asa tare a derapat de pe loc, nici nu mai trebuia impins, dar cand a ajuns pe la 20km/h iar a dat semne de inecare (nu a mai vrut sa traga) si s-a oprit.
  10. La fel, dupa 15-20 km/h mergea si crestea in viteza, la un moment dat am depasit 60 km/h (motorul nefiind curatat si carburator nereglat) si dintr-o data s-a oprit in mers si nu a mai pornit, de aceea l-am dus la mecanic care a spus ca au sarit semeringurile. A schimbat si rolele si tot asa, inca nu l-am vazut, trebuie sa merg dupa el. Cam asa era si la mine, toba se incalzea, nu scotea foarte mult fum dar era acolo putin, si nu trecea de 60, am sa ma uit la ea cand il aduc acasa si va spun cum sta treaba.
  11. Salut, am o problema grava cu acest scuter, cand sta pe picioare si il turez se tureaza fara problema si se invarte roata normal, dar cand il pun in sarcina, el se accelereaza dar pleaca foarte greu de pe loc, doar daca il imping putin. A fost dus la mecantic care a curatat si reglat carburatorul, a schimbat semeringurile, role ambreaj si tot asa face, el zice ca este problema ambielajul cica odata se tureaza odata nu. Niste propuneri?
×
×
  • Creează nouă...