Sari la conținut

buldogu

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Numar Moto
    VN-78-DOG
  • Club
    CIRC SI BALAMUC MC

buldogu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) Sanatate , fericire si noroc alaturi de un sincer "La multi ani"!!!
  2. Da ..si ce al dracului durere de cap am avut sambata dimineata de la usturoiu cela. Asa ca...sa nu mancati prea multe langosi cu usturoi..ca va doare capul
  3. Pentru cei care insinueaza apucaturile bahice ale participantilor la aceasta cinstita adunare...iata dovada palpabila...mai comentati domnilor daca aveti motiv:
  4. Nu-s ce sa zic...zi tu un pret ..si ala sa fie.
  5. Am o rugaminte...ai posibilitatea sa-i faci o fotografie, sa vada daca e cam la fel cu aia pe care o am eu???
  6. Mie mi-ar trebui doar acel paharel de plastic care se insurubeaza in pompa, deoarece ala s-a spart la o cazatura..(numa motorul...gasit cazut pe o parte din cauza ca am uitat sa pun o scandura sub cricul central ), dar acu n-o sa ma cramponez si o sa trebuiasca sa iau pompa cu totul. Daca e functionala, spune-mi te rog un pret.
  7. Salutare, Ma puteti ajuta sa procur paharul de la frana fata de la un MZ ETZ 250??
  8. Felicitari organizatorilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A fost bestial!!!!!!!!! Pacat ca a plouat si am plecat astazi dimineata cam murati, dar si asta face parte din frumusetea excursiei. Iata si poze:
  9. buldogu

    Accident - Focsani

    R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
  10. Astazi in jur de ora 3 plecam din Focsani. Maxim la 4:30 suntem la Bacau. Daca mai vrea sa vina cineva cu noi, va las numarul meu de tel 0729989013 si mai sus este al lui Zappy ca acu trebuie sa plec la munca Asa ca....venim si va rugam sa puneti berea la rece ca o sa fim insetati.
  11. Dai o bere la Fane Babanu acasa?? Sa-mi mai dai inca o data nr tau de tel ca l-am luat gresit.
  12. Salutam calduros initiativa voastra si speram sa dam curs invitatiei, cel putin doi rataciti (ratacitori) din Focsani! Buldogul si Zappy se grabesc catre si
  13. Imi pare rau de fratele nostru.Daca se poate poate trimite din Focsani sangele pot merge sa donez pentru el aici.Va rog sa ma anuntati daca este posibil. Da-ti un pm si luam legatura. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.
  14. Pai hai sa-tiu spun cam ce am facut: Am curatat toata instalatia de apa cu solutia minune 2+2, am schimbat antigelu..si pana aici nimic.Caldura pauza. Dupa ce am citit ce mi-ai spus despre acel capac din dreapta motorului, l-am cauta, l-am gasit...dar acolo nu erau furtunele de la calorifer ci o chestie cu multe fire in ea...releu ceva. Tot acolo era si un gratar care comunica cu ventilatorul care baga aer in masina.Ala era acoperit de frunze....am dat frunzele jos...si minune...a inceput sa dea caldura. Acum nus ce sa cred..o fi fost de la frunzele cu pricina..sau de la caloriferul infundat. Ce trebuie sa mai fac e sa ies cu masina afara din oras sa o vad cum se comporta la viteza, daca mai baga caldura.Dar acum in oras baga caldura de nu stai in ea. Oricum...merci din suflet de ajutor...si cine stie poate ne intalnim pe la vreo intrunire sa pot sa te cinstesc. Un an nou bun iti doresc....si..
  15. In primul rand mi-am cerut scuze ca am pus topicul aici, pentru ca mi-am spus ca sunt multi dintre noi care au si masini....si iarna mergem cu ele.In al doilea rand as tinde sa cred ca majorele greseli de matematica din postul tau sunt din cauza vitezei cu care te-ai hotarat sa-mi raspunzi la problema mea. In rest...numai drumuri bune iti doresc....si imi cer inca o data scuze daca postul meu te-a deranjat.
×
×
  • Creează nouă...