Sari la conținut

Mihai96

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mihai96's Achievements

  1. OK, mersi fain. O sa vorbesc cu moștenitorii și o sa fac actele necesare. După obținerea contractului, este necesar mersul la rar? Sau este destul sa îl duc la un normal sediu unde se face itp-ul?
  2. Scuerul ii în România și moșu de la care l am luat era roman. Eu nu am dețin nici un document cu numele căruiva, dețin cartea scuterului și atat.
  3. Prin faptul ca dețin cartea, nu este suficient? Avand în vedere ca scuterul a mai fost înregistrat pe o alta primărie și a fost radiat, ma gândesc ca figurează deja prin ceva baza de date. Nu ar fi suficient? Nu se poate da declarație pe propria răspundere gen? Cum as putea dovedi ca sunt proprietar având în vedere faptu ca am primit scuterul cu tot cu carte și urma sa fac și contractul dar proprietarul a decedat la o săptămână după ce l o radiat?
  4. Salut! Am primit un scuter de 49 cu set de 80. Problema lui este ca nu da scânteie. Din ce am înțeles, vinovat ar fi cdi-ul. Cum pot sa verific dacă este sigur cdi-ul? De pe ce site sigur pot cumpăra alt cdi?
  5. Salut, recent am primit un scuter cu acte de Italia, fără factura și fără contract de vânzare cumpărare. Cum procedez sa îl înscriu la primărie?
×
×
  • Creează nouă...