Jump to content

Stefanescu Valentin

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stefanescu Valentin's Achievements

  1. Da, vreau sa stiu pe baza marturiilor rideri-lor daca noile prevederi legislative au dus la o scadere al turistilor ce vin la noi pt enduro. Am presupus ca rideri se mai intalnesc pe trasee, discuta intre ei. Vreau sa incep a activitate de inchiriat motociclete cu ghid, binenteles ca nu eu:)), si cred ca va merge doar daca turistii staini vor continua sa vina.
  2. Buna ziua! Mai vin turisti staini in numar mare in Romania pentru traseele enduro de la noi? Am inteles ca inainte veneau pt ca nu aveau voie sa se dea prin muntii lor, ceea ce a devenit interzis si in Romania, nu mai ai voie prin paduri. Mai este turismul enduro in Romania la un nivel ridicat? Multumesc!
  3. Buna ziua! Credeti ca o activitate de inchiriat motocilete enduro noi, cu ghid (colaborare cu un rider care ar insemna sa fie disponibil in weekend-uri) are sorti de reusita in Romania? Ma gandesc la 5 motocilete bune inchiriate cu 250 de lei pe zi fara combustibil. Rider-ul ar lua 400-500 de lei pt tura, mie mi-ar ramane 750 lei sau 500 lei daca riderul nu o sa vrea sa foloseasca motocicleta lui mereu. Suma ramasa de 500-750 poate sustine activitatea, sa mi mai ramane si mie dupa ce scad costurile cu piesele si amortizarea investiei? am inteles ca prin lege nu mai sunt permise motocicletele in paduri , amenda fiind de 1000-3000 lei. DAca nu sunt motocicletele lor ma gandesc ca o sa le buseasca rau fara sa le pese. Multumesc pt opinii.
×
×
  • Create New...