Sari la conținut

Ric

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ric

  1. Salutare, S-a rupt o supapa de evacuare si a distrus tot.Piston biela chiar si arborele cotit. Motorul e compromis. Am gasit unul in UK si trebuie sa il aduc in tara, ideea este ca de cind au iesit din UE e mai dificil. Asta e m-am impacat cu paguba. siti cum e: cind e sa ai ghinion , dai de cuie si in (cuvant urat)!
  2. Salut , Am raspunsul de la service, pilitura de cuzineti si aluminiu in ulei. Motorul e gripat. Ca sa stiti, l-am cumparat din Oradea si avea pe bord 50200km. Astazi am cautat in Anglia MUT (un fel de RAR de la ei si avea la ultilul ITP 43600mile, deci 700000km= kilometrajul a fost dat inapoi. Credeti ca pot sa il agat cumva pe fostul proprietar pentru a plati macar reparatia ? toate cele bune!
  3. Multumesc pentru comntarii. - uleiul l-am verificat si din cite imi spunea vinzatorul deabia il schimbase.Recunosc ca parea peste maxim un pic si nu mi-am batut capul sa scot din el. - Din cite am vorbit cu cineva, exista un senzor care sesizeaza presiunea data de pompa de ulei si daca nu e corespuzatoare opreste motorul pentru a-l proteja(sper sa fie asta) - Ulei are si acum la nivel maxim, pierderea a fost sosea cind eram in pana, nici 100gr, apoi in platforma , la traspors afacut o mica balta (dar tot asa o suta doua gr nu mai mult) - nu a plouat ieri , duminica a fost chiar frumos, soare si 26 grade. - Am stabilit sa o duc la United Motors, ce parere aveti, macar pentru diacnostic. Toate cele bune! E deja in servis , astept sa vad diacnosticul. A mai curs ulei si dupa ce s-a oprit, doar la transport pe platforma, Cit a stat pe cric nu a pierdut. multumesc pentru raspunsuri si pareri sa vad ce zic si cei de la United Motors! E deja in servis , astept sa vad diacnosticul. A mai curs ulei si dupa ce s-a oprit, doar la transport pe platforma, Cit a stat pe cric nu a pierdut. multumesc pentru raspunsuri si pareri sa vad ce zic si cei de la United Motors!
  4. Multumesc pentru comntarii. - uleiul l-am verificat si din cite imi spunea vinzatorul deabia il schimbase.Recunosc ca parea peste maxim un pic si nu mi-am batut capul sa scot din el. - Din cite am vorbit cu cineva, exista un senzor care sesizeaza presiunea data de pompa de ulei si daca nu e corespuzatoare opreste motorul pentru a-l proteja(sper sa fie asta) - Ulei are si acum la nivel maxim, pierderea a fost sosea cind eram in pana, nici 100gr, apoi in platforma , la traspors afacut o mica balta (dar tot asa o suta doua gr nu mai mult) - nu a plouat ieri , duminica a fost chiar frumos, soare si 26 grade. - Am stabilit sa o duc la United Motors, ce parere aveti, macar pentru diacnostic. Toate cele bune!
  5. Va salut, Am cumparat acum doaua zile un Versys 650 din 2010(face lift) de la cineva din Oradea. La probele pe care le-am facut prin oras a fost OK. Am facut actele si eu am plecat spre Bucuresti pe motor. La km 290 pe autostrada Deva-Sibiu, pe la 130 la ora am auzit un zgomot din zona motorului si s-a aprins becul de ulei. Asa a ramas, si nu vrea sa porneasca. In zona filtrului de ulei a curs ulei dar nu foarte mult. Ma interesau pareri. Imi puteti recomanda pe cineva care se pricepe? toate cele bune!
×
×
  • Creează nouă...