Sari la conținut

Matei Antochi

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Matei Antochi

  1. Salut ,dețin un yamaha yzf-r125 Si ar trebui sa i fac schimbul de ulei ,uleiul actual este motul 7100 10w40 full sintetic. Din cate stiu acesta este un ulei gros care se încălzește greu pe un anotimp rece. De aceea as vrea sa mi recomandați un ulei pentru temperatura scăzută,sa nu afecteze motorul. Motul 7100 5w40 este bun pentru iarna asta ? Multumesc pentru ajutor!
  2. Dacă desfac capacul,cum imi dau seama ca acele plăcuțe sunt uzate ,sau la ce mai exact sa ma uit ca sa fiu sigur că trebuie sa schimb plăcuțele?
  3. Am inteles.Deci am ambreiajul praf.Ciudat e faptul ca a mers bine,dupa patina ,a revenit si acum din nou. Stii cumva de unde pot cumpara toate piesele necesare ? Multumesc pentru explicație!
  4. Am 23xxx km,faza este ca inainte sa i schimb uleiul imi făcea asa,dar nu stiu ce ulei folosea fostul proprietar,Asa ca am băgat 10w40. Eu am facut cu ea 3500km Pe la 2800km a aparut problema asta. La 3000 am schimbat uleiu Am dus-o la service,mi a rezolvat problema cu ambreiaju Si acum iar a aparut.. Nu stiu daca este de la ulei
  5. Problema a aparut dupa ce am alunecat cu motorul pe piatra, la 10km/h, însă după si-a revenit fără să i fac nimic,după iar a aparut problema si am dus-o la un service si mi-a facut jocul mai mare,deoarece maneta imi era foarte strânsă,a rezolvat problema cam pentru 100 de km,acum iar am această problemă. Costa mult un set nou de ambreiaj ?Este musai sa il duc la un service? Folosesc motul 7100 10w-40 Am incercat sa fac jocul mai slab de la maneta,după mai strâns,nici o schimbare
  6. Salut,dețin un YAMAHA YZF R 125 , 2015 , ABS. Am schimbat uleiul si filtru de ulei acum 600km Am intampinat o problema cu motorul,aceasta fiind: Cand accelerez la maxim imi urca turatiile dar viteza motorului nu creste ca inainte ,creste foarte lent. (O asemănare ar fi ca atunci cand esti in viteza a 4 a ,dar ai 40km/h ,si trage foarte greu motorul pana ajunge la turatiile necesare)cam aceasta este senzatia. Însă,problema asta nu stiu din ce cauza este,am incercat sa reglez jocul la maneta de ambreiaj ,dar fără rezultat. Sa dau niste exemple ar fi ca inainte cand eram într-o anumită treapta si dădeam gaz la maxim ,motorul accelera bine ,avea un zvâc ,însă acum acel zvâc a dispărut,turatiile imi cresc la maxim dar viteza creste foarte lent. V-as fi recunoscător daca puteti sa ma ajutati,sa mi spuneti daca este ceva grav sau nu ,trebuie sa i fac RAR-ul si nu vreau sa am o neplacere de a imi refuza motorul.
×
×
  • Creează nouă...