Jump to content

Rocky124

Membru
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rocky124

 1. Am văzut că cei de la motomus limiteaza motoare și pe site ul de la rar figurează că limitează, doar câteva firme. Daca motorul meu nu este din lista de firma cu care lucrează, procedura ar fi legală? I am sunat și o zis că pot să îmi limiteze motorul.
 2. Am înțeles, o să întreb .
 3. Sigur? Văd că și motomus și ser moto fac
 4. Doresc sa limitez un motor la A2, puteți să îmi ziceți concret câteva garaje care limitează cu un preț decent?
 5. Ok, mersi de sfat, o să mă uit la acele modele după 2004.
 6. Faza e că doar o firma face limitatoare din germania, care daca e sa cumperi limitatorul separat ii 120e plus 10e transp.
 7. La limitare, stiu doar de sf motors sa faca, oare care ar fi sa faca limitari mai ieftine (mi o spus ca ii 1000 de lei limitarea cu limitator)
 8. Salut, m-am gandit sa imi cumpar un SV 650 si am gasit o oferta interesanta. https://www.olx.ro/d/oferta/suzuki-sv650s-650cc-19-600km-2003-IDfhIx9.html?reason=observed_ad Omul pare ok, o cumparat-o de la motomus in urma cu cativa ani, dupa poze pare destul de curatel, singura mea grija ii de km care par suspecti de mici, doar 20k. In tara a fost adus la 18.8k si pretul ii unul destul de mic 1950, dar nu negociaza. Mai doresc sa il si limitez pentru ca am trecut la A2. Faza e ca trb sa dau un drum de 350 de km ca sa il i-au, nu e mare lucru, dar daca motorul ii vai de steaua lui nu ii placut. Am primit si un video cum porneste daca doriti sa il pun. Acum daca aveti ceva recomandari, poate stiti pe cineva tot cu un SV de vanzare, sunt deschis la opinii si sugestii.
×
×
 • Create New...