Sari la conținut

Rocky124

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Rocky124

  1. 5 minutes ago, AdrianB1 said:

    Traseul e ok, am facut de cateva ori partea de sud. Pentru 3 zile cautati sa va opriti in locuri interesante, sunt niste pesteri pe drum. Am auzit de la vara-mea, care locuieste intre Sibiu si Medias, ca drumul pe acolo ar fi foarte bun, ar fi singura modificare pe care as lua-o in seama. Ah, si pe bucata Alba-Turda e Piatra Secuiului, timpul v-ar ajunge sa faceti si ceva miscare pe picioare pe-acolo.

    Am uitat sa pun medias Sibiu, dar pe acolo am dori să mergem, mersi de sfat👍

  2. 1 minute ago, Kristian K said:

    Eu am facut de cateva ori tura astfel:ziua 1 Transalpina,ziua 2 Cazanele Dunarii si ziua 3 Transfagarasan.Merita Cazanele incluse.

    Plecare din Cluj-Napoca. :)

     

    😀Aș fi dorit sa includ Cazanele, dar încă suntem la început de ture mai lungi așa încercăm sa ne formam încetul cu încetul:))))

  3. Salut, doresc sa fac acest traseu cu un grupuleț și dacă aveti sugestii cum aș putea sa îmbunătățesc acesta. Dorim sa vizitam Transfăgărășanul și Transalpina în 3 zile. Menționez ca avem motoare naked/cruiser deci dorim sa evitam zonele neasfaltate. mersi

    Screenshot 2022-07-26 at 18.23.56.png

  4. Am văzut că cei de la motomus limiteaza motoare și pe site ul de la rar figurează că limitează, doar câteva firme. Daca motorul meu nu este din lista de firma cu care lucrează, procedura ar fi legală? I am sunat și o zis că pot să îmi limiteze motorul.

  5. 8 minutes ago, GoodKat said:

    Am avut SV650 ceva ani, le cunosc destul de bine. Vezi ca 2003 a avut o serie de propulsoare in care mai plecau bielele la plimbare prin carter pentru ca vilbrochenul era cu defect de fabricatie.

     

    In 2004 s-a schimbat generatia. 2003-ul mai are niste chestii diferite fata de 2004 iar in caz de buba gasesti mai greu piese. Eu iti recomand sa iei un 2005-2006-2007. Nici 2004 nu este rau deloc, dar dupa, motoarele au fost mai rafinate putin. Spor!

    Ok, mersi de sfat, o să mă uit la acele modele după 2004.

  6. 3 minutes ago, XzStefan said:

    Caaaat? Stau în Franța... limitarea la sv e câțiva euro. In Romania 1ooo lei? Din cate știu eu doar un cablu pentru limitare..adică 100% e doar un cablu pe care îl poți scoate când vrei sa o bagi in full. Sau pui un întrerupător mic frumos sub sa și poți merge când vrei in full sau limitat cu toate că NU RECOMAND dar știu pe cineva care avea așa. Dar serios 1000 lei pentru un cablu? Caută și în altă parte.

    Faza e că doar o firma face limitatoare din germania, care daca e sa cumperi limitatorul separat ii 120e plus 10e transp.

  7. 8 minutes ago, XzStefan said:

    1) Motocicleta arata ok ...nu e un sv650s cum zice in anunț ci un sv650 n. Eu am un svs pentru A2 și îți garantez că nu o sa simți limitarea aproape deloc (am condus și limitat și in full) și nu e mare diferență...urca eroic până la 160 când e limitat și cuplul e o nebunie ( te vei distra de minune).

    2) Tu zici că a fost adusă în țară la 18.8k km, motocicleta are 19.5k acum..iar el in anunț zice că a rulat sub 10k km cu ea...ceva nu e ok. Asta urmează tu sa vezi. 

     

    Oricum in principiu din poze motocicleta arata super bine iar la km inca odată nu știu ce să spun...cunosc persoane cu sv, hornet din 2003 2001 care au sub 15k km reali deci orice e posibil

     

    La limitare, stiu doar de sf motors sa faca, oare care ar fi sa faca limitari mai ieftine (mi o spus ca ii 1000 de lei limitarea cu limitator)

  8. Salut, m-am gandit sa imi cumpar un SV 650 si am gasit o oferta interesanta.

    https://www.olx.ro/d/oferta/suzuki-sv650s-650cc-19-600km-2003-IDfhIx9.html?reason=observed_ad

    Omul pare ok, o cumparat-o de la motomus in urma cu cativa ani, dupa poze pare destul de curatel, singura mea grija ii de km care par suspecti de mici, doar 20k. In tara a fost adus la 18.8k si pretul ii unul destul de mic 1950, dar nu negociaza. Mai doresc sa il si limitez pentru ca am trecut la A2. Faza e ca trb sa dau un drum de 350 de km ca sa il i-au, nu e mare lucru, dar daca motorul ii vai de steaua lui nu ii placut. Am primit si un video cum porneste daca doriti sa il pun.

    Acum daca aveti ceva recomandari, poate stiti pe cineva tot cu un SV de vanzare, sunt deschis la opinii si sugestii.

     

×
×
  • Creează nouă...