Sari la conținut

Ovidiu C

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Motocicleta
    Kawasaki z300
  • Numar Moto
    Nu3TRB ta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ovidiu C's Achievements

  1. @Cavaleru asta era planul. Am scris mai sus. Nu am prins eu momentul bun pentru moto, dar reluam lucrurile din primăvară. Poate pana atunci ii fac și lui @_Raul_pe plac și ne mutam. Că doar nu am mâncat margarina pe pâine. Glumesc, nu te supăra pe mine. Am înțeles ce zici, dar situația mea locativa nu era subiectul aici. O sa am grija când ne mutam sa am loc și pentru pasiunile mele, dar la 7500 Euro locul de parcare în subteran, după ce plătești 170k pe apartament, nu e combinație în bula asta imobiliară. Ne și paste o criză economică. Vezi ce se întâmplă în China.
  2. Mulțumesc Cuki, Husa și alarmă am deja. Deci nu sunt șanse sa se urce copiii pe ea, chiar dacă e lângă un parculet. O sa ma gândesc între blocator și lanț. Oricum nu o sa o țin prea mult pe afara, în 2 săptămâni o cazez.
  3. Pai am zis ca stau în Militari la bloc. Soluția ta este sa ma mut la casă sau sa îmi iau garaj subteran? Mulțumesc de sugestie, o sa încep sa caut acum, eventual prin Primăverii.
  4. Mulțumesc de răspunsuri. @AdrianB1 si eu stau tot în Militari, la bloc. Sunt începător, mi-am luat un z300 sh din Germania. Mi-l aduce un user de pe forum. O, da... știu ca e sfârșitul de sezon. Dar asa a fost sa fie la mine sincronizarea cu permisul. Nu e vorba de ceva scump aici, dar voiam sa înțeleg cum sta treaba.
  5. Salut, Voi cum va securizati motocicleta: alarmă, lanț, blocator disc, blocator frână pe ghidon sau combinație de acestea? Ce firme/marca de echipament folosiți? În curând primesc prima mea motocicleta, am luat o alarmă și obișnuita husa de ploaie. Nu o voi ține afara pe iarna, caut sa o cazez. Întreb pentru restul anului.
×
×
  • Creează nouă...