Sari la conținut

FannFAN

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    FAN
  • Club
    Quo Vadis

FannFAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. OFF TOPIC:Te rog sa ma contactezi la adresa:sandinatanase@yahoo.com. Multam! Scuze pt off topic, e important! Sper ca nu ma veti umple de . Multumesc!
  2. Statia de benzina de care vorbesti e cam la 400 de metri de locul accidentului. Nu ma pricep absolut deloc la moto si nu pot estima cam ce viteza putea el sa aiba in momentul accidentului. Sunt total devastata, am tot sperat ca e o veste falsa... Am banuit ca nu si-a legat casca, era suspecta pozitia acesteia pe carosabil, dupa cum am mai spus... Chestia cu cainele mort la locul accidentului e la fel de reala, mi-a confirmat-o jumatatea, care, neconducand, a vazut mai multe amanunte...Nu am idee ce s-a intamplat,am ajuns la, probabil, 10 min dupa, nu sunt martor ocular, e posibila varianta pe care am postat-o anterior, la fel de posibila e si varianta personajului care supozeaza ca, din dorinta de a evita cainele, soferul sa fi tras stanga de volan, brusc, fara a semnaliza, cu riscul de a intra pe contrasens... Nu stiu, sunt confuza... Nu-mi revin... Nu l-am cunoscut, dar tot ce stiu e ca mai era viu cand l-au urcat in ambulanta (sau asa mi s-a parut)... Imi pare atat de rau... Nu mai am cuvinte... NU AM VRUT SA CRED CA POT FI MARTORA LA ASA CEVA! Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti...
  3. stiti ca in accidentul de dimineata de la pucheni a murit unul de-al nostru? /index.php?showtopic=54656 s-a anuntat ceva in media? nici vorba NU-MI SPUNE CA A MURIT! O,Doamne, cine era? DE CE? Asta e o intrebare stupida... Eu am sperat... DE CE, DE CE? Am trecut pe langa el... Dumnezeu sa-l odihneasca, speram sa fie aproape in regula... Dar se pare ca astrele sunt mai prietenoase cu UNII, decat cu altii... Ce sa spun, ma inclin in fata sortii! Pacat! SA-L ODIHNEASCA DUMNEZEU! (Tot sper ca informatia ta e falsa!)
  4. Am empatizat, am ras, am glumit, am compatimit, am facut misto de "accidentul usor" al Premierului Tariceanu... Nu-i rau, umorul ne tine-n viata! DAR, azi am vazut un motocicist, probabil grav ranit (daca ma iau dupa urmele de sange de pe carosabil), luat de ambulanta de pe DN 1. Va reamintesc de faptul ca am vazut moto infipta-n dacie, in asa hal ca respectiva moto ramasese in picioare, facand corp comun cu dacia respectiva. Am vazut cum a fost ranitul transportat in ambulanta... Am vazut casca trantita pe asfalt... Si... Nimeni nu stie nimic... Asta e! Dar, daca 40 de forumisti (cu vechi state de plata) pot, consecutiv, sa-si exprime parerile pro sau contra Cazului Tariceanu, ma intreb daca anonimul de azi de dimineata, de a carui stare si identitate nu stim nimic, nu merita si el o mica atentie, un gand bun, un pumn strans a "bafta, sefule", un "Doamne ajuta!"Trimiteti-i un gand bun! Sa stiti ca ajuta!
  5. Vedeti, mai, raior! Are parte de fix acelasi tratament si atentie, ca oricare alt motociclist care a patit-o! Sa nu va mai aud ca comentati... :-)).
  6. Dupa pozitia Daciei pe carosabil si a faptului ca motorul era infipt undeva intre portiera din spate si portbagaj, mi-e teama ca Dacia a vrut sa intoarca pe contrasens si motociclistul nu a observat la timp. Am vazut si eu casca la ceva distanta de motor, in mijlocul strazii si nu prea parea a fi asezata cu grija jos de catre cineva care i-ar fi dat primul ajutor motoristului, parea mai degraba aruncata... Nu am putut opri, nu ne-a lasat politia, nu stiu mai multe amanunte, doar ca am vazut o singura persoana transportata in ambulanta... Doamne, MULTA SANATATE SI BAFTA motoristului, sa-l ajute Dumnezeu!
×
×
  • Creează nouă...