Sari la conținut

ENDuROAD

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    enduroad@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    B
  • Numar Moto
    B77EuR

Informații profil

  • Interests
    Enduro Sport Touring

Vizitatori Recenți Profil

174 citiri profil

ENDuROAD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 100 km/h in afara localitatilor(croaziera), 130 km/h pe autostrada, 50-70 km/h in localitati, 150 km/h drum liber autostrada sau in depasiri. Placerea de a privi peisajul trebuie combinata cu placerea de a calari motorul. Respect optiunile celorlalti insa am un sfat pentru ei: "SA NU SE TEAMA de RADARE ci pentru VIATA LOR si a CELORLALTI PENTRU CA VITEZA PREA MARE ESTE UN PERICOL"
  2. MULTUMESC FRUMOS TUTUROR! Cat mai multi V Stromer-i pe sosele, poate pe viitor facem un club V-STROMANIA
  3. MULTUMESC AS25! CU ASTA M-AM LAMURIT! Multumesc tuturor pentru sfaturi! Va intrebati ce aleg?? EVIDENT V-STROM 650 , cat de curand ne vedem pe sosele, un V-STROM negru! Esti fanul motorului care-ti convine! Alegi in functie de mii de factori! Asculti sfaturile celor care cunosc subiectul! Scuzati , dar nu sunt filozofii , doar constatari! Toti ati fost incepatori! LEASING cred ca e OK numai ca trebuie sa vad de la ce dealer. thanks!
  4. Daca ai putea sa pui si cateva poze ar fi ok Ma gandesc si vorbim despre asta. Multumesc frumos!
  5. BMW F 650 = pret .... spune cineva , stie cineva una in stare buna?? plzzz , asta e topicul prieteni.
  6. Am spus nimic concret in sensul ca asteptam sfaturi si pareri mai detaliate , imi cer scuze daca nu am fost inteles dar.... intrebarea mea suna cam asa: de ce V-STROM sau F650 sau KTM ?? Multumesc tuturor! Astept PARERI CONCRETE = EXPLICATII PARERI CONCRETE = EXPLICATII La asta m-am referit
  7. Una peste alta , nimic concret , mai astept pareri. Daca ar fi sa aleg in momentul asta as alege V-Strom , pentru ca BMW are pret cam mare , KTM e mai mult pentru aratura iar V-Strom e undeva la mijloc. Pentru oras , sosea si putin pe camp Suzuki V-Strom face banii. Astept oferte V-Strom sau BMW
  8. nu stiu , inca ce sa fac , eu vreau sa merg pe teren accidentat mai mult si in oras mai rar. Hard enduro nu-i de mine ca am trecut de 30 de multisor, salele mele nu-s de asta.
  9. multumesc mult , va doresc sanatate si de toate
  10. V -STROM e frumoasa dar si BMW F650 , KTM nu prea imi place asa ca o sa ma documentez mai mult despre cele doua. Japoneza e mai ieftina dar nemtzoaica e mai eleganta ......of....... greu, foarte greu de ales , totusi cred ca V-STROM ca am observat ca sunt putine pe strada. arhigraph spune-mi te rog cum e Aprilia ta ? esti multumit de ea? Aprilia inteleg ca are motor rotax de care am auzit ca e f. fiabil Baieti eu ma retrag acum o sa revin bye!
  11. vreti sa ma ajutati sau sa ma lasati in ceata? oricum , multumesc totusi! Caut sa ma documentez cat mai bine pentru ca nu vreau sa iau un motor pe care sa incerc sa-l vand dupa doua zile
  12. PUTEM SPUNE CARE ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE?
  13. o rugaminte mare am , vreau BMW F650 second-hand si nu stiu cam cat ma costa , sunt novice.. Astept sfaturile voastre.Multumesc! O zi excelenta!
×
×
  • Creează nouă...