Sari la conținut

ttk72

Membru
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ttk72

  1. ttk72 vezi bobinele sau tps-ul uitate in manual si masoara bobinele si tps-ul este o problemea comuna asta la r6 daca zici ca abia se tureaza si nu urca in ture probabil merge in 3 sau poate ma insel

     

    Nu te apuca sa schimbi baterie si mai stiu eu ce si banii aiurea mai intai masoara ce zic eu si pe urma.

     

    Am patit fix ca tine acum 2 ani sau 3 avem ngk iridium aveau 3000km in timp ce ma plimbam am simtit dintr-o data cum nu mai am putere si nu se mai tura decat foarte greu si mergea in 3 i-am schimbat bujiile dar am pus ngk normale nu iridium cu toate ca aveau 3000km pe urma a mers in 4 dar de atunci nu a mai tras niciodata la fel.....eu cred la fel ca sunt bobinele sau tps-ul plus ca este o problema comuna.Pe unde am fost ba imi curatau injectia ba nu stiu ce vrajeli dastea sa iti ia banii nimeni nu se baga la electrica si pe nimeni nu am vazut sa se uite in manual si sa masoare bobinele sau tps-ul asa cum trebuie,treaba de mantuiala doar bani luati asa ca am renuntat sa mai merg pe la unu altu ori nu se pricep la electrica ori chiar nu le pasa doar sa iti ia banii....in fine oricum poti face asta singur e foarte usor decat sa te duci pe la unu altu si sa iti ia 1 milion ca ti-a desfacut 3 suruburi la un rezervor si 6 sau 8 la un air box numai bine ! nu am vrut sa jignesc pe nimeni eu vorbesc doar din PROPRIA EXPERIENTA SI DIN CE AM PATIT EU :)

     

    Si incearca sa cureti tps-ul o poti face singur in 10 minute maxim iti trebuie doar un spray pentru contacte sa nu dai cu altceva ! defapt curata tps-ul si pe urma te apuci sa ii faci ce vrei tu,vezi daca asta rezolva problema

     

    http://www.r6-forum.com/forums/showthread.php?t=97305 sa nu uiti sa salvezi valorile inainte sa umbli la tps !

    Multumesc pentru sfat dar am reusit sa rezolv problema ,era pompa de benzina. :peace:

  2. A pornit greu la rece ,dar si la cald a fost ca nu a pornit de cateva ori fara ajutor (ajutor din acceleratie in ambele cazuri).Am simtit ca era ''infranata'' in timpul mersului iar stand in neutru se accelereaza greu ,se ''balbaie'' putin si daca ma joc putin cu gazul da semne de revenire .Luni am sa masaor bateria cum zici tu,schimb bujiile si sa vad daca am posibilitatea masor si ce presiune imi baga pompa de benzina.

    Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde si sper ca intr-o zi o sa reusesc sa te si cunosc personal :wave:

  3. Eu zic ca esti mai mult decat mecanic (si chiar apreciez modestia ta) ........oricum , multumesc pentru raspuns

    Motorul invarte dar nu de fiecare data porneste fara ajutor din acceleratie

    Nu am umblat la nimic nici inainte si nici dupa incident

    Nu am aprins becul de chek engine dupa ce porneste

    Tensiunea la baterie nu am masurat-o :rusinica:

    Nu am spalat motocicleta........ (si aici am vorbit frumos cu ea spunandu-i ca o inteleg ca e incapatanata de nu vrea sa porneasca pentru ca am last-o murdara....... si nu fac asta de obicei)

    Am mers cu ia asa dar nu se tureaza ,aveam senzatia ca as merge cu frana de mana trasa .... :eek:

  4. Vin si eu cu o intrebare....

    Am parcat motocicleta (cu plinul facut) dupa o tura de 190 km, mers omeneste si dupa 6 zile cand vreau sa o pornesc imi zice ca nu vrea :nono: ,ii vorbesc frumos :hug: apoi porneste dar... nu se mai tureza si abia mai sta la relanti .Am golit rezervorul, am pus alta benzina dar face si mai rau parca (sigur).Luni vreau sa ii schimb bujiile (CR 10 EK ) dar oare apoi o sa ma asculte ......?

    Mobra e un r6 2003-2004 Daca ma puteti indruma cu ceva va sint recunoscator , in special maestrului TNG

  5. Sigur trebuie demontat axul si facut alt filet si alta piulita ,asta daca vrei sa faci un lucru bun.....altfel X-( .Singurul loc unde nu m-am uitat cind mi-am cumparat motorul in 2009 (pt ca am mers cu el si nu mi s-a parut nimic suspect ) si am patit la fel dupa cateva sute de km :eek: . Motorul este tot un r6 din 2004.

    P.S. Asculta ce zice TNG pt ca este unul din putinii care stie si ce spune (acelas lucru mi-a spus si strungarul despre ax.

  6. Cumpar bobina de inductie se potriveste de pe modelu 2003-2005 Una dintre bobine nu-mi este la parametrii din carte.. si era bujia putzin neagra . Deci cine are sa faca un pretz bun.

    rpgy.jpgqv4t.jpg

     

    din 2002 nici o sansa sa mearga asai ? Stiu sigur k merge din 2003 pana in 2006 si modelu S cum am eu

    potrivesc si din 2002(cred) ,eu am pus pe al meu bobine din 2000 si functioneaza perfect ...................................si straduieste-te sa scrii romaneste !!!!!!!!!!!!!

  7. Buna. Oare stie cineva sa spuna care sunt cauzele ca intre 12500 si 14000 de ture se comporta ca si cum ar fi la capatul zonei rosii a turometrului iar de la 14000 de ture se comporta normal pina la intrarea pe zona rosie adica 15500 .Asta am sesizat in treptele 3-4-5-6 .Am curatat pompa de alimentare ca avea ceva mizerie pe sorb dar nu s-a modificat nimic .Daca ma poate indruma careva as fi foarte recunoscator. Este vorba de un r6 din 2004.

  8. De mult cochetam cu ideea asta, numai ca vreau sa invat eu cum se face treaba asta.

     

    Poti incerca (pe orice obiect ca sa vezi cum e ) cu folie simpla care nu costa prea mult (eu am cumparat metrul patrat cu 8-9 lei) dar sa stii ca nu-i prea usor ,mai ales unde sunt cute.....putina indemanare si multa rabdare si poti face treaba frumoasa.Spor la treaba :)

     

    P.S Dupa ce incerci sa ne spui si noua daca mai vrei sa-ti faci tu singur motorul cu folie. :)

  9. E foarte util si comod indicatorul de viteza. Parca nu ai zice ca-i montat in bord , unde e , pe aripa spate ? E aberant sa nu te poti uita pe bord , da' te poti uita la roata fata sa nu iei o groapa. Probabil sint unii asa de panicati ca nu mai vad nici drumul , daramite bordul. Iar aia cu turometru+kilometrajul = treapta de viteza e cea mai tare ? Care-i algoritmul de calcul ? Se inmulteste cu starea vremi sau se scade din numarul de neuroni ramasi ? Ca unii nu prea mai au . Si ca sa pun capac , motorisca asta avea cutie de viteze , nu avea ambreiaj si mergea genul scuter , turai , mergeai , nu turai , stateai , indiferent de treapta de viteza.

    Poti sa mergi cu ce aparate vrei la bord , unii nu au mai nimic (cioparele si bobberele) , dar daca vreau sa-mi fie mai bine , care-i problema ? Daca nu merge , poate caut sa comand unu' pe net , dar cred ca azi i-mi fac timp sa demontez senzorul , sa ma conving si eu cum e treaba.

     

     

    ...ca tot zici ca unii nu au mai nimic ..... iar altii........... :(

    post-10846-1264354310_thumb.jpg

  10. de vanzare BMW 650 GS din 2004 ,unic proprietar ,29000 km , 4450 euro ,are ABS ,manere incalzite , in pret sant incluse si urmatoarele piese (noi) de rezerva:

    un set de cauciucuri

    o oglinda ,un semnalizator

    placute frana roata fata

    protectie noroi pt roata fata

    protectie toba

    un ghidon

    un schimb de ulei (3 l ,filtru de ulei ,filtru de aer ,filtru de benzina)

    chit ambreaj complet

    topcase BMW

    rucsac rezervor BMW

     

    relatii la telefon 0744597431

     

    Pentru cei interesati se emite factura

  11. de vanzare BMW 650 GS din 2004 ,unic proprietar ,29000 km , 4450 euro ,are ABS ,manere incalzite , in pret sant incluse si urmatoarele piese (noi) de rezerva:

    un set de cauciucuri

    o oglinda ,un semnalizator

    placute frana roata fata

    protectie noroi pt roata fata

    protectie toba

    un ghidon

    un schimb de ulei (3 l ,filtru de ulei ,filtru de aer ,filtru de benzina)

    chit ambreaj complet

    topcase BMW

    rucsac rezervor BMW

     

    relatii la telefon 0744597431

  12. pai nah, eu ce spuneam, mobra noua nouta si face ce face...luni ma duc la doctor cu ea sa vada exact ce are.

     

    ce ma enerveaza cel mai tare e faza cu luminile ca pornesc numai cand vor ele, si se sting la fel, raman numai cu lumina de parcare si seara e cam nasol...

     

    nici mie nu mi se pare normal sa faca faze din astea

     

    Vezi daca nu ai probleme cu soclul unde intra halogenul ,la motorul meu acolo a fost problema , nu stiu din ce cauza (probabil din cauza vibratiilor sau a cablului prea fix ) a iesit putin soclul de pe halogen ,s-a incalzit apoi cu timpul s-a oxidat si dupa accea isi facea de cap , adica cand aveam lumini cand nu aveam ,singura diferenta fata de tine era ca atunci cand nu aveam lumini imi era aprins martorul pt faza lunga din bord.

    E acuma nu trebuie sa disperi, probleme din astea or mai fi ele , mobra mea nici nu avea 700 de km (o cumparasem noua)ca nu a mai vrut sa mearga decat in cerc cu mine adica nu mai puteam debloca ghidonul , dar sa stii ca pt micile probleme pe care le facea nu o urasc , pt ca atunci cand am zis gata hai ca avem treaba a ascultat si a fost zi in care am facut 900 de km in tara....... :burnout:

  13. stie cineva cum sta treaba cu abs-ul la f650 ? daca nu mai functioneaza in urma unui drum de 300 km la minus 10 -13 grade ? ce o avea?

    hai angi ca te vad online...

     

    verifica daca nu s-a dezlipit un fir de la butonul care cupleaza sau decupleaza abs-ul... mie personal mi s-a intamplat si nici azi nu imi explic de ce s-a decuplat din cauza unui fir care s-a dezlipit :wink:

  14. ...da... ce vremuri...faceam P.T.A.P (pregatirea tineretului pt apararea patriei) aveam ore de tragere cu pusca cu aer comprimat, ascultam muzica la magnetofon (cine avea asa ceva era foarte instarit ) jucam fotbal cu minge cu siret ,lucram o vacanta intreaga ca sa pot s-ami cumpar o bicicleta tohan (ucraina era ceva mai scumpa )....ce vremuri frumoase ,parca erau mai frumoase ca acuma.......

    .....da ma duc sa ascult BAD BOYS BLUE :wink:

×
×
  • Creează nouă...