Sari la conținut

Survolaj

Super Membru
  • Număr conținut

    3.280
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Survolaj

  1. Imi pare rau sa aud ca ati avut probleme. Sper sa nu fie nimic nasol.

    Pentru mine preturile si logistica necesara pentru a te da pe un circuit ca Adancata sunt cam mari, poate o sa mai intru ocazional si sa ma abtin sa nu reduc timpii :)

     

    Cel mai bun timp care l-ai scos care a fost ?

     

    Usor, usor in timp o sa te obisnuiesti cu circuitul, mai afli una alta de la altii...trase franari etc...si sigur timpii vor scadea. Daca te duci sa rupi timpul, normal ca faci o baita cu broscutele si inamoliri ca la mare :)

     

    Eu mai astept pentru Adancata...prefer sa mai astept...mai fac si eu pipi ca un om civilizat, o apa curenta, etc.

  2. 50 - e stock - viteza e aceeasi cu cea indicata pe bord...nici o schimbare.

    55 - are circumferinta mai mare, deci o sa pierzi 1-2-3 km/h poate chiar mai putin. Fiind mai ascutit - motorul o sa se lase mai bine.

    200/55 - daca nu ma insel o sa se comporte cam intre 190/50 si 190/55 - poate chiar mai spre 190/55 si chiar peste. Nu am avut ocazia sa merg pe 200/55. Nu stiu la ce m-ar ajuta.

     

    Acum am si eu o intrebare pentru tine : ti-ai permis sa-ti cumperi k7 1000 si nu ai bani sa cumperi un cauciuc nou, avand in vedere ca specifici chiar tu, ca mergi mai sportiv ( adica mai cu viteza ) ? Chiar daca iei un cauciuc second, dat pe circuit...pe linie dreapta o sa fie bine, dar pe curbe cum ramane ?

     

    In fine e treaba ta...

     

    Eu ti-as recomanda - nou - 190 55 17 cu ce ai avut pana acum. un M ar fi mai mult decat ok. Sau daca mergi si pe ploaie ceva mai indicat de ploaie.

  3. Niciodata nu e prea tarziu si pentru k7-k8. Eu din cate stiu la k5-k6 doar k5-urile au fost cele mai afectate. Eu cand am cumparat mobretul am trimis mail la suzuki cu seria de cadru si mi-au raspuns ca nu este din loturile afectate si nu trebuie sa ma duc sa-mi puna bratari pe cadru. Ce am inteles din mail este ca doar anumite loturi au fost afectate si marea majoritate au fost in state.

     

    Cat despre cadru...va fi din ce in ce mai probabil sa se rupa cadrul atata timp cat se duce la extrem cu greutatea motocicletei.

  4. Ieri am verificat ceva la roata spate si am fortat axul la montare,drept urmare s-a phutut filetul

    Acum caut axul rotii spate cu tot cu piulita,astept oferte pe om,neavand chef sa baf catli sau alte tampenii ca sa pot strange piulita

     

    Refa filetul si pune-i alta piulita...nu trebuie sa cumperi tot axul din cauza asta.

×
×
  • Creează nouă...