Sari la conținut

Survolaj

Super Membru
  • Număr conținut

    3.280
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Survolaj

  1. Aha deci tu esti propietaru cu "gixxeru plangand". Asfalt uscat.
  2. Clar, de acum fiecare merge singur si nu se intalneste cu nimeni, niciunde. E fitza sa stai de vorba cu altii, e fitza sa mergi cum vrei tu pe motor.
  3. Tu ai pus sigurante de 15-20 pe 10 cumva ? Ar trebui sa pice siguranta inainte sa-ti pape becu. Releul ce zice ?
  4. Eu as incepe verificare asa : 1. Verificat compresia 2. Verificat scanteia la bujie 3. Verificat carburatoarele. Cam asta este ce mi-a venit in cap asa rapid...ambele trei iti pot da simptomele respective.
  5. Cel mai bun timp care l-ai scos care a fost ? Usor, usor in timp o sa te obisnuiesti cu circuitul, mai afli una alta de la altii...trase franari etc...si sigur timpii vor scadea. Daca te duci sa rupi timpul, normal ca faci o baita cu broscutele si inamoliri ca la mare Eu mai astept pentru Adancata...prefer sa mai astept...mai fac si eu pipi ca un om civilizat, o apa curenta, etc.
  6. Sa nu mor ca prostu - dar despre ce boala vorbesti ?
  7. 50 - e stock - viteza e aceeasi cu cea indicata pe bord...nici o schimbare. 55 - are circumferinta mai mare, deci o sa pierzi 1-2-3 km/h poate chiar mai putin. Fiind mai ascutit - motorul o sa se lase mai bine. 200/55 - daca nu ma insel o sa se comporte cam intre 190/50 si 190/55 - poate chiar mai spre 190/55 si chiar peste. Nu am avut ocazia sa merg pe 200/55. Nu stiu la ce m-ar ajuta. Acum am si eu o intrebare pentru tine : ti-ai permis sa-ti cumperi k7 1000 si nu ai bani sa cumperi un cauciuc nou, avand in vedere ca specifici chiar tu, ca mergi mai sportiv ( adica mai cu viteza ) ? Chiar daca iei un cauciuc second, dat pe circuit...pe linie dreapta o sa fie bine, dar pe curbe cum ramane ? In fine e treaba ta... Eu ti-as recomanda - nou - 190 55 17 cu ce ai avut pana acum. un M ar fi mai mult decat ok. Sau daca mergi si pe ploaie ceva mai indicat de ploaie.
  8. Gusturile nu se discuta - dar i-au luat la design din agresivitate. E mai ingusta...
  9. Dar unde erau pozitionate inainte de nu primeau nici un aer ?
  10. Pentru tine special : si pranzul : niste mici, cartofi si un suc
  11. Nu vreti sa va si plateasca sa va duceti ? Si benzina ?
  12. Lantul de distributie, intinzatorul sau poate chiar o pastila...
  13. In pozele 2 si 3 - uitati-va prin boscheti hahahahahahha
  14. Hehe - CMD - welcome to the club. Eu am facut ceea ce ai facut tu acu ceva timp ~ 2 ani - si s-a meritat orice banut. Furtune si CL, dar in anumite situatii tot nu e de ajuns
  15. Niciodata nu e prea tarziu si pentru k7-k8. Eu din cate stiu la k5-k6 doar k5-urile au fost cele mai afectate. Eu cand am cumparat mobretul am trimis mail la suzuki cu seria de cadru si mi-au raspuns ca nu este din loturile afectate si nu trebuie sa ma duc sa-mi puna bratari pe cadru. Ce am inteles din mail este ca doar anumite loturi au fost afectate si marea majoritate au fost in state. Cat despre cadru...va fi din ce in ce mai probabil sa se rupa cadrul atata timp cat se duce la extrem cu greutatea motocicletei.
  16. Am impresia ca supapele se aud. Cati km are motorul ? Se mai aude cand motorul este cald si ai mers ceva cu el ?
  17. Refa filetul si pune-i alta piulita...nu trebuie sa cumperi tot axul din cauza asta.
  18. Sunetul cum este ? Un fel de clicait care cu cat urci in ture cu atat il auzi mai rapid ?
×
×
  • Creează nouă...