Sari la conținut

Fflorin91

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Fflorin91's Achievements

  1. Daca era mai grav... gen nu se aprindea cu becuri si sigurante ok atunci da la electrician.acum provizoriu am adaugat cablu ca sa le inversez sa vad daca e ok si cand am timp o sa le fac frumos.am cleste pentru sertizat papuci electrici,papuci electrici tata-mama,tub termocontractabil.
  2. Am facut ce ai zis si e ok fuctioneaza cum trebuie.le-am inversat dar a trebuit sa mai adaug cablu ca sa pot face asta.acum arata aiurea lucrarea ca firele sunt in "x" . firele pentru farul stang vine pe sub carena din stanga si pentru farul din dreapta vin firele pe sub carena din dreapta.acum ma intreb daca nu sunt inversate firele pe releul pentru faruri ??
  3. Pun cheia in contact il intorc pe on se aprinde si sta aprins faza lunga daca apas pe switchul pentru faza lunga se aprinde faza scurta si sta aprins.practic sunt inversate.
  4. Salut,am cumparat recent un cbr 600 rr din 2004 intr.o seara am pornit.o si atunci am observat ca porneste cu faza lunga si daca schimb pe "faza lunga" porneste faza scurta cand schimb pe faza lunga se aude un click banuiesc ca e releul asta inseamna ca e ok?sau care ar fi problema?
×
×
  • Creează nouă...