Sari la conținut

Sterdragos310

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sterdragos310

  1. On 1/16/2023 at 10:53 PM, Papa_Bear said:

    Salutare!

     

    Nu iti pune problema sa cumperi o motocicleta pentru care nu exista o retea de dealer-i care sa asigure service, piese, garantie macar pentru 5 ani.

    Daca vrei ceva nou mai ieftin, uita-te la marcile Sym, CF Moto, Brixton si eventual Kymco sau Loncin. In Romania sunt prezente doar primele 3.

     

    Sfatul meu este sa cauti ceva SH produs de o firma serioasa, BMW sau Japonezi.

    Mersi de sfat !

    13 hours ago, piticot said:

    Nu mai fiti rautaciosi cu omul...student...bani cam subțire... am trecut toți prin varsta aia.

    Pt initiator: Nu o sa poți niciodată sa înmatriculezi motoreta aia în Europa...ABS și Euro 5 iei stau în cale...

    Asa cum ziceau unii colegi poți sa te uiti in curte la SYM, Loncin sau CF Moto care au modele asemănătoare dar mai scumpe, evident, sau poți sa te uiți după un SH japonez în stare buna care să-ți fie prima Mobra dacă nu mă înșel...

    Bafta în alegerea ta!

    Mersi pentru intelegere :)). Probabil nu toti au trecut prin studentie. 

    21 hours ago, ENEOS said:

    "- ce motocicletă ai?

    - o bășină. Pardon, Bashan"

    :lol:

    🤣

    22 hours ago, Adrian M. said:

    Salut,

    exista o vorba romaneasca , nu tot ce zboara se mananca!

    Pretul ala de 1999 dolari, e pentru livrare in cutie, si atat. Taxele de livrare sunt aditionale. 

    Motocicleta nu respecta norma de poluare , nu are frana abs, si nu va putea fi inmatriculata in Europa-la noi , o moto noua trebuie sa vina cu ABS, norma euro 5. Si chiar daca le-ar avea, ar trebui sa i faci IMPORT-deci taxe vamale, TVA, Omologare indiividuala RAR, etc etc.

     

    Concluzia, nu mai visa avioane , ca nu ai cum sa iei o moto noua cu 2000 dolari.  In schimb, vezi ca exista la Sym un model mini adventure, si poate fi o varianta de buget limitat.

    Moto omologate, importate, cu tot ce trebuie.

    vezi pe site ul sym romania.

     

    Mersi de sfaturi si informatii

  2. Salut ! Student fiind am dat sa caut motociclete dual sport cheap 😂. Mi-a sarit in ochi acest model care costa 2.000$. Problema este ca nu gasesc daca e disponibil in Europa sa fac o comanda. Voi stiti ceva de modelul asta ? Merita sa-mi pierd timpul cautandu-l ? 

  3. On 7/15/2022 at 2:04 AM, AdrianB1 said:

    OK, am avut ocazia sa fac ~250 km cu o Rally in ultimele 2 zile, aproape toti pe sosea. Aproape 200 km pe autostrada, vreo 50 km prin oras.

    - pe autostrada a fost groaznic pe primii 20 km, am prins aglomeratie mare, eram prin spatele unui TIR, ma flutura vantul in toate directiile, motocicleta e usoara si relativ instabila, pozitia pe motocicleta imi era complet noua si incomfortabila, pe la 5000-5500 rpm motorul nu mergea tocmai rotund, iar oglinzile erau reglate complet aiurea, le reglasem la plecare cand stateam in alta pozitie pe sea. Ultimii 100 km pe autostrada aproape goala, la apus de soare, la 6000 rpm, au fost ok, ma obisnuisem deja. Nu e la fel de comod ca pe Fazerul meu, o depasire nu e la fel de usoara si rapida, dar e ok. Consumul a fost cam 3l/100km, cred (daca am inteles bine ce scrie pe bord). Seaua ma asteptam sa fie mai rea decat e, a fost acceptabila. Protectia la vant nu e zero, dar pe-aproape, la 90 km/h nu pot asculta muzica sau vorbi la telefon decat cu earbuds, ceea ce e nasol, cu Fazerul merge bine pe difuzoare pana pe la 120km/h, iar la 80 km/h faceam audioconferinte cu aia de la serviciu fara sa isi dea seama ca sunt pe motocicleta

    - prin oras e extrem de amuzanta. Cam lat ghidonul (normal!) si cam la nivelul oglinzilor de duba, dar e distractiva rau. Daca avea vreo 10-20CP in plus cred ca era de-a dreptul periculoasa, are o manevrabilitate extraordinara si te imbie sa crosetezi traficul. Asa se nasc legendele cu motociclistii satanisti.

    - suspensia pe sosea e mult mai buna decat ma asteptam din povestile de groaza auzite. Sau sunt eu prea usor. Ideea e ca pe setarile de fabrica are sag foarte mare, dar nu face ca un pogo stick, nici macar pe gropi luate la 100 km/h sau sleauri de camioane. 

     

    Cred ca CRF450 Rally pe care il tot asteapta lumea ar fi o motocicleta fantastica. Pana atunci, si asta e distractiva, mai ales ca e sensibil mai ieftina.

    Tu pe ce rally ai fost ? 250 sau 300 ? 

  4. On 7/28/2022 at 8:01 PM, Speedy.K said:

    E cea mai buna alegere pentru oras. nu are niciun minus.

    Plusuri: ghidonul e peste oglinzile masinilor obisnuite, te incotzopenesti doar daca sunt doua dube sau doua septici lipte, pozitie inalta in sa, vezi peste majoritatea masinilor, pozitie buna de ridicat in scarite ca sa vezi inclusiv peste gipane, bracaj maxim, roata de 19 sau 21 pe fata care trece orice bordura, canal, groapa,  nu tre sa franezi la bampere, suporta topcase foarte firesc, deci nu tre sa te cari cu rucsac in spate, suporta cumparaturi mari, gen doua baxuri de h.ig.+un bax de penparsi sau un carton de bre pe saua pasagerului.

    Cam astea imi vin acum repede in minte.

    Cat despre autostrada, nu inteleg ce-i cu 110-130... eu. Eu cu martoaga mea stau constant la 150 si nu zice nici pas. De la Buc la C-ta. Cu pasager. si eu o vechitura obosita. Daca ai 2 metri s-ar putea sa te cam bata vantu, dar s-au inventat parbrizuri touring, deflectoare aditionale etc.

    Ai inbatranit, mestere. Cu Viroaga fara parbriz la 120 n-aveam nicio treaba. Cu KLE-ul cu parbriz stoc n-am nicio treaba nici la 150. Tu vrei sa te simti ca in conserva?! Mergi cu conserva. Eu oricum prefer asa decat sa-mi iau autobuz pe post de mobra.

    Eronat, scuteru poate fi mai lat in carena si mai jos in ghidon, asa ca te incurci in oglinzi.

    Cat despre cutii, un topcase e suficient, dar nu neaparat necesar.

    Aaa, daca deja te freaca culoarea lasa-te de motociclism!

    Mobra nu se ia dupa culoare!

    Pana la mare pe un Hornet o sa te simti mai nasol decat pe un Transalp.

    Nicio mobra in stare tehnica buna nu se supraincalzeste niciodata. Taica-miu a facut TF cu CZ 175 racit pe aer.

    Dual sporturile sau enduro-touringurile sau adventure sunt cele mai confortabile si putin obositoare motociclete din lume. De ce crei ca toti care fac inconjorul planetei pe mobra aleg categoria asta?

    Ce motocicleta ai ? 

    On 7/29/2022 at 2:22 AM, xt600 said:

    Nope... una este un dual sport (DR-ul), cealalta este un touring-enduro. A nu se confunda! 

    Este DRZ400 ala?

  5. 9 hours ago, l.u.v said:

    Urcă-te în mașina, mergi cu viteza respectivă, lasă geamul jos, scoate brațul pe geam și o să-ți dai seama.

    Imma do that. De fapt, o sa il pun pe un amic sa scoata capul pe geam. E mai safe asa 😂

    3 hours ago, xt600 said:

    Sunt multi experti pe forumuri, fiecare cu experienta, preconceptiile, credintele, fitele lui. Tu documenteaza-te, acumuleaza experienta pe motocicleta (daca ai permis, desigur) si formeaza-ti propria opinie, constientizeaza-ti propriile nevoi. Ceea ce este bun pentru mine, nu este bun si pentru tine and so on...  Un VStrom are cca 220kg wet.. Judeca si tu daca este cea mai buna optiune in traficul urban, mai ales pentru un incepator. Nu te mai lua dupa altii. 

     

    Aici ai cam cea mai buna baza de informatie pentru modelele care te intereseaza: https://www.motorcyclespecs.co.za/  Pe net vei gasi o multime de review-ri pentru motoarele care te intereseaza.  

     

    Sa stai cu fundul pe scaun este una, sa stai cu orele pe o sa moto, este alta poveste. De ce? Un scaun, fie si netapitat, are o suprafata mare pe care se distribuie greutatea corpului, astfel ca poti sta ore, fara sa simti. O sa moto, chiar daca este mai moale, de cele mai multe ori (si mai ales la dual sporturi, motociclete enduro, etc) este ingusta, astfel ca aceeasi greutate o distribui/descarci pe o suprafata mai mica. So, cu cat greutatea ta este mai mare si saua mai ingusta, pain in the ass se instaleaza mai repede si este  mai intensa. Fizica simpla! D'aia tourerele serioase au sei generoase, alveolate, etc, tocmai ca sa mareasca "pata de contact" dintre sezut si sa si sa asigure o distributie optima a greutatii riderului. . 

     

     

    Mersi de info

  6. 8 hours ago, ENEOS said:

    Ăsta e varianta 3 deja. 

     

    Wrong. Asta era prima. Cred ca am pus o intrebare pe forum despre naked-uri. Dar oricum la inceput cand eram in scoala cautam naked-uri

     

    7 hours ago, xt600 said:

    In alta ordine de idei, in postul initial ziceai ca vrei ceva usor, care sa se descurce bine in oras si acum te gandesti la V Strom?

    Asta am vazut ca sugerau altii pe internet care cautau acelasi lucru ca mine. Repet, Sunt noob si nu stiu mare lucruri, dar vreau din toata inima sa invat despre motociclism. Chit ca sunt informatii din experienta voastra sau de pe yt. 

     

    8 hours ago, xt600 said:

     si esti rezistent la  durerile de sezut. 

     

    Sunt antrenat din pacate sa stau multe ore la calculator pe scaun...

  7. 2 minutes ago, DKW said:

    DR650 SE '97, actual 160 kg dupa cura de ''slabire'', motocicleta de vreme calda, 0 protectie la vant, saua e o gluma proasta, dar folosita pe post de ''navetista'' se achita cu brio de sarcina. O parchezi oriunde, merge pe orice drum, consum decent, cu un topcase decent rezolvi si problema cumparaturilor.

    829746309_IMG_20210403_170350164_HDR(2).thumb.jpg.6c1aebfa0482709f6385ba81cce112dc.jpg

    Misto motocicleta. Cele pana in anii 2000 SH cat de greu sunt de gasit (ma refer la o motocicleta buna)? Din ce am mai citit, Suzuki V-STROM 650 se pliaza pe cerintele mele. Minus faptul ca pe off-road ma gandeam la ceva light

  8. 9 minutes ago, AdrianB1 said:

    Nu se supraincalzeste la 120-130km/h. Vantul e deranjant pentru ca produce zgomot in casca (se rezolva cu dopuri). 

    Stiu ca se rezolva cu dopuri. Ma gandeam ca oboseste corpul, cand il iei pe tot in fata

  9. 14 minutes ago, AdrianB1 said:

    Care e problema in a face Transfagarasanul pe un dual-sport? Nu vad nici una. 

    Nu stiu. Sunt incepator. Am fost doar de 2 ori in trafic cu scoala si cu scuter-ul in insule din Grecia. Cunostintele mele sunt aproape de 0 pentru ca nu am experienta. Am mai citit ca e problema la vant si ca se supraincalzeste la viteze mai mari gen 120-130kmh. Problema cred ca ar fi pe autostrada, A1,A2 🤷‍♂️. Si inca o intrebare mai am. Vantul la 120 kmh este chiar atat de nasol? Adica am mai auzit persoane sa se planga de vant dar nu inteleg de ce. Oare simt ca ii vor da jos de pe motocicleta ?

     

  10. 5 hours ago, xt600 said:

    Daca mergi pe ideea de motocicleta si nu scuter, DS-urile sunt cele mai indicate pentru jungla urbana. Cu conditia sa nu iei o vita de 200+ kg.  Una de 125-350 cc, este ideala. Maxim 450-600cc. Fiecare cc in plus, vine si cu greutate (eventual si inaltime) in plus si asta conteaza. Avantajele dual sportului sunt evidente: suspensie lunga, foarte utila pentru gropile si denivelarile asfaltului in mediul urban; roata de 21 pe fata este regina; motoreta inalta, cu pozitie inalta, care iti permite sa vezi foarte bine in trafic; motorete inguste si "flickable" (cu cat mai mici si mai usoare, cu atat mai bine), ceea ce le face ideale la filtrat traficul, evitat obstacole, etc; motoare relativ simple, accesibile pentru interventii si mentenanta, si in consecinta mai putin costisitoare, cand vine vorba despre asemenea operatii. Orienteaza-te spre modele fiabile, aici producatorii japonezi sunt etalonul. Totusi, cum spun si colegii, desi se pierd unele din avantajele DS-ului, cu mintea de acum, as merge si eu pe varianta unui scuter/maxiscuter usor, care vine cu avantaje indiscutabile. Colegii cu experienta pe  scutere, te pot indruma mai bine in aceasta categorie. 

    Problema mea va fi plimbatul in afara oraselor... Vreau sa ma bucur de un drum pana la mare cu motocicleta, de un Transfagarasan. Cred ca o sa imi iau totusi un naked de 2000 de euro (Honda hornet, honda cb500). Desi imi place ideea unui DS

  11. 44 minutes ago, Cavaleru said:

     

    cred ca te referi la KLR650

    Direct la tinta

    11 hours ago, ENEOS said:

    Ești genul ramboid? 

    În iunie îți plăceau cruiser-ele... 

    Stiu, dar sunt scumpe si n-am bani de ele :)). Sunt usor influentabil pentru ca sunt incepator si vreau sa imi fac bine cu achizitia unei motociclete. Stiu ca ma tot schimb si ca pun atatea intrebari, dar imi place sa absorb cat mai multe informatii despre orice. Pe viitor o sa fiu mai selectiv si o sa postez intrebari mai putin tampite

  12. 13 minutes ago, mihai c said:

    merita insa un scuter e la fel de ingust  si are multe chestii in plus:cutii mari,echipamentul tau mai relaxat,nu da caldura la glezne

    am pe ambele iar pentru oras alegerea este clara

    singurul punct forte la dualsport este confortul la gropi sau usurinta de a sari borduri trotuare desi asta ne duce putin in afara legii

    iar daca il incarci cu cutii se cam duce si aspectul...

     

    15 minutes ago, AdrianB1 said:

    Folosesc ocazional una, e mai buna decat Fazerul meu din vreo cateva puncte de vedere:

    - caldura. Incalzeste si asta, dar mai putin

    - agilitatea. Nu accelereaza ca Fazerul, dar ma strecor ceva mai usor (unghi de bracare mai mare) si pot sa o iau lejer si pe offroad pe scurtaturi

    - consumul la jumatate

    - suspensia mai buna prin gropi, guri de canal denivelate sau linii de tramvai

    La drumuri lungi, depinde de motocicleta. Tocmai am facut azi 6 ore cu bucati de 110 km/h, fara probleme. Merge si 120, dar mai mult nu cred. 

     

    Pentru mine e ok de oras.

    Mie imi place modelul de dual sport/ enduro cu verde inchis-negru ca cele din armata americana. Motocicleta slim si puternica. Genul meu de cursa ar fi pe drum off-road, dar o iau si pentru Bucuresti si sa ma plimb prin RO. Poate, cand voi avea bani sa iau adventure sau touring ceva.

  13. Salut!

    Sunt curios daca merita o motocicleta dual sport pentru oras sau nu. As dori argumente pro si contra. Recent tind sa imi placa motocicletele astea la aspect si cred ca pot fi si practice pentru ce as dori. Minus partea cu deplasarea pe autostrada sau pe alte drumuri lungi la viteze de 110-130 kmh

  14. 18 hours ago, ENEOS said:

    Aceeași cască pe 🏍️🏍️ diferite are niveluri de zgomot mult diferite. Probat cu 2 căști din dotare pe vreo 4 🏍️🏍️🏍️🏍️, 3 tot din dotare. 

    Și_a luat în iarnă (reducere la Louis) un amic cu care ies frecvent, e total dezamăgit. HJC pe care îl are de vreo 2 sezoane i se pare superior cam la toate capitolele, inclusiv silențiozitate. 

    HJC care 

     

    16 hours ago, l.u.v said:

    Ce înseamnă la tine "nașpa" în contextul discuției despre căști?

    Adica ofera mai putina protectie decat cele integrale, daca (Doamne fereste) sa cad in fata si sa se desprinda mandibula

     

    8 hours ago, Silver Arrow said:

    @Sterdragos310  uite inca o casca care vad ca este acuma la reducere la Louis:

    https://www.louis.de/artikel/hjc-i90-davan-mc5sf-klapphelm-klapphelm/215980?list=2bac21cbf957ea70a491eba9ca7a13a4

    Am avut ocazia sa probez una acuma 2 ani. Am mers vreo 2000 km cu ea, inclusiv pe ploaie torentiala.

    In privinta zgomotului, caci acesta este subiectul, a fost dupa parerea mea la un nivel comparabil cu Schuberth.

    In rest a fost comoda, bine ventilata, nu s-a aburit viziera (are pinlock, acea dublura de pe viziera),

    Asadar si aceasta ar putea fi o optiune buna.

     

    PS  Am schimbat link-ul intrucat prima oara am gresit modelul

    Mersi de link. Pare interesanta.

     

    4 hours ago, PzKpfW said:

     

    Principalul lor dezavantaj este că sunt mai grele. Sunt utile dacă ai o singură cască pentru urban/extraurban și faci mulți km în ambele scenarii. Personal eu aș opta pentru (cel puțin) două căști - una ușoară și aerisită pentru oraș care să se pună/dea jos ușor (un open face cu mască sau o cască enduro sunt cele mai bune) și una mai serioasă și aerodinamică pentru ieșirile din oraș. Dar fiecare face cum crede.

     

    Cum s-a mai spus, silențiozitatea depinde în primul rând de poziție și stil de mers. Ca exemplu, am o AGV Corsa care este teribil de silențioasă într-o poziție aplecată/agresivă și foarte gălăgioasă într-o poziție verticală. Din nou, personal aș lua o cască în care mă simt bine și confortabil și care-mi place, și aș folosi dopuri de urechi/căști la drum lung.

    Ce inseamna open-face cu masca ? Adica modulara?

    4 hours ago, PzKpfW said:

     

    Principalul lor dezavantaj este că sunt mai grele. Sunt utile dacă ai o singură cască pentru urban/extraurban și faci mulți km în ambele scenarii. Personal eu aș opta pentru (cel puțin) două căști - una ușoară și aerisită pentru oraș care să se pună/dea jos ușor (un open face cu mască sau o cască enduro sunt cele mai bune) și una mai serioasă și aerodinamică pentru ieșirile din oraș. Dar fiecare face cum crede.

     

    Cum s-a mai spus, silențiozitatea depinde în primul rând de poziție și stil de mers. Ca exemplu, am o AGV Corsa care este teribil de silențioasă într-o poziție aplecată/agresivă și foarte gălăgioasă într-o poziție verticală. Din nou, personal aș lua o cască în care mă simt bine și confortabil și care-mi place, și aș folosi dopuri de urechi/căști la drum lung.

    Castile icon airflite au si vizor integrat ?

  15. 2 hours ago, Cavaleru said:

    castile adventure nu au nimic in comun cu silentiozitatea. Eu am Shark Explore-R si nu sta bine la silentiozitate nici cu nici fara cozoroc

     

    Am inteles

    Just now, Silver Arrow said:

    Notiunea de silentioasa este cam neclara. Ceea ce pentru unii este silentioasa pentru altii poate ca nu este.

    @Sterdragos310 poti sa ne spui cu ce casca ai mers si ti s-a parut galagioasa?

    O casca trebuie sa iti asigure cateva chestii:

    - nivel ridicat de protectie in caz de accident

    - sa fie comoda si sa stea corect pe cap

    - sa aiba o ventilatie buna, sa nu se abureasca viziera

    Aceste elemente tin de casca, sau de geometria capului tau, si nu ai ce face.

    In plus ce mai poti face tu:

    - daca ti se pare ca nu este suficient de silentioasa, dupa cum iti doresti tu, atunci poti sa iti iei dopuri de urechi, pe care le gasesti chiar pe diverse nivele de atenuare, sau poti sa iti montezi un parbriz, sau chiar poti sa mergi mai incet :crack:

    - daca nu iti place culoarea castii, desenul etc poti sa rezolvi cu usurinta si aceaste probleme.

     

    @tzunoi exista grile speciale de ventilatie care se pot monta in parbriz

    Abia am terminat vineri cu traseu. Mergeam cu un open-face cu maxim 35 km/h. Vreau doar sfaturi

  16. 5 minutes ago, HondaRider said:

    Felicitări pentru permis! Fiind supus intemperiilor pe motor n-ai cum sa te ferești de zgomot ca într-o mașină. Cum ziceau colegii mai sus dopurile sunt o soluție ft bună iar la bugetul tău cred ca poți găsi căști de calitate. Ideea e sa te informezi și sa mergi la magazine sa probezi, dacă ai posibilități în zona ta. 

    Daca as tinde catre casca adventure pe o motocicleta naked as arata ridicol ?😂😂 Adica mi-am amintit de ele si imi place cum arata modelul de baza

  17. Just now, HondaRider said:

    Depinde ce vrei sa faci ca motociclist și depinde și de casca. E cel mai bine sa probezi și sa cauți review-uri înainte sa faci o investiție. Mie îmi place flip-ul pentru touring și pt oraș. Depinde de tine, orice îți iei sa îți placă și sa te simți în siguranță că până la urmă tu dai banii pe ea.

    Eu mi-as lua motocicleta naked (n-am bani de altceva). Abia vinerea asta am luat permisul si ma gandeam ca in sezonul urmator sa imi cumpar tot ce trebuie. Eu m-as deplasa prin oras si ocazional sa bag un traseu pe drumurile patriei. Ma gandesc ca sunetul unul dintre aspectele importante ale unei casti doar cand e sa merg cu viteza mare pe autostrada sau alte drumuri care permit asta.

  18. 4 minutes ago, HondaRider said:

    N-am avut dar e renumita pentru asta: Schubert C3 Flip-Up. O gasesti la bugetul tău pe Louis.

    Castile Flip-up nu sunt mai naspa decat cele integrale ?

  19. 42 minutes ago, The_Sin_Eater said:

    Si eu am fost cu Vulcanul la drum lung, inclusiv pana la Chisinau cu pasager si bagaje si nu am patit absolut nimic.

     

     

     

    In orice caz, ar trebui ca scoala sa aibe mai multe tipuri de moto pe care sa te sui, macar sa-ti faci o idee. (Scoala la care am facut eu avea cam de toate: naked, viteza, chopper, adv)

    Sau, daca la scoala ai numai naked, macar cauta pe la cunostinte, macar sa-ti faci o idee.

     

    Bafta la examen!

    Sa fie!

     

    8 minutes ago, Bored Panda said:

    Problemele la coloana (si nu numai la coloana) apar prin acumulare (nu vorbim acum de accidentari). Prin urmare afirmatia "eu am mers/am facut ... si nu am patit nimic" este adevarata la acel moment. Doar ca in timp, dupa multe astfel de "am mers/am facut ... si nu am patit nimic" incep sa apara, usurel, niste senzatii pe acolo care sunt amplificate de acele actiuni pe care le realizam in trecut fara sa fi patit nimic. Si astfel devin adevarate si spusele colegilor care afirma ca "m-am dat si m-a durut spatele". Pe scurt, la inceput nu te doare dar cu timpul, pe masura ce zona se sensibilizeaza, o sa incepi sa simti ca nu este ok.

    Total de acord. Oricum, indiferent de ce facem ni se uzeaza corpul, dar trebuie sa fie la timpul lui, nu prematur. M-as gandi sa incerc o perioada tipul asta de motocicleta si dupa sa o schimb

  20. 2 hours ago, Silver Arrow said:

    Tu chiar inveti? :crack:

    Care mai sunt in ziua de astazi pragurile de note si valoarile burselor?

    Incerc. Bursa ar fi de la media minim 9 si ar fi 1800 euro pt tot anul universitar. Acum eu as fi la limita un 8.90 daca ma chinui si iau 10 la examene in sesiunea de mariri.. dar acum nu stiu ce sa zic. Oricum mi-am propus ca macar o data sa iau banii facultatii. Prea nesimtiti sa ceara 15.000 pentru taxa daca nu ai media necesara si pentru un (cuvant urat), ca la facultate nu facem nimic

    2 hours ago, Lucian_M said:

    Urmează să vândă un prieten Rebel 500 cu cca 5-6000 km, ca nou, 2019. Dacă te interesează, te pun în legătură cu el.

    Daca mai asteapta pana imi iau carnetul pe 8 iulie ( atunci am examenul) si cand o sa am bani ar fi super tare

  21. 1 hour ago, Silver Arrow said:

    Pai daca nu ai bani de un Rebel 500 e nasol. Adica vreo 5.000€.

    Nu vei gasi un chopper cu o varsta rezonabila, care sa fie echipat injectie si cu ABS.

    120 km/h nu este ca melcul. Ma rog, nu vorbesc in numele motociclistilor true.

     

    Iti recomand si eu sa iti iei ce iti doreste sufletul.

    Prima mobra, la fel ca prima dragoate, este iubire adevarata si nu se uita. Emotiile pe care o sa le traiesti cu prima moto nu se vor mai repeta.

     

     

    Intr-un an sper sa ii fac.... Fiind si student este mai greu. Poate poate primesc o bursa daca am tot bulanul de pe lume in urma maririlor a 3 note

×
×
  • Creează nouă...