Jump to content

tzunoi

Membru
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

About tzunoi

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Barca - R1200GS

Recent Profile Visitors

406 profile views
 1. Ideea lui tnt e bună. Cauta biciclete făcute pentru călătorii pe distanțe lungi pt ca ele au fost gândite si pt greutatea bagajelor. Si e recomandat cadrului din otel. Un forum mai potrivit ar fi aici https://www.ciclism.ro/forums/topic/17658-sfat-cumparare-bicicleta-pentru-om-mai-maregreu/ L.E. Daca doar roțile sunt problema..fă-ți unele cu 36 de spite. Asta presupunând că te dai pe plat..nu prin hartoape
 2. Ca sa fim corecți - nicu nu ar trebui să avem aceasta pretenție la genunchiere. Mai sunt si ortezele...care oferă mai multă protectie si la aceeași sumă dar in eur
 3. Sau nu. Acum m-am uitat si tot ce zic r ca e alta din 08/2006
 4. Uită-te pe realoem dupa seria motorului. Ar trebui să îți dea dimensiunile.
 5. Vândute. Se poate inchide. TrekOut sa le poarte sănătos.
 6. Prima condusa...Oltcit Special - motor boxer. Prima care a fost a mea - o Dacia Supernova. Primul motor - BMW R1200GS 2006 - tot boxer ..acu realizez.
 7. Ca sa nu mai deschid un topic...ce vreau sa fac. Am niste pantaloni textil revit ce vin cu protectie genunchi level 2, bune ce imbraca bine genunchiul. Problema e ca odata nu prea stau locului si al doilea stau un pic peste cizma fara posibilitatea de a le baga in cizma..ca de sunt in pantalon bagate. Genunchiere separate am..dar sunt cam masive si nu intra bine pe sub pantalon..iar peste nici atat. Ce as vrea sa fac: exista niste genunchiere in plasa de genul spidi k net, dar nu as vrea sa cumpar toata tarasenia ci doar plasa in care se baga genunchierele, pe care apoi sa le prind de picior, separat de pantalon. Idei? Mod de aplicare.. Cam asa sunt cele de la spidi...
 8. Sunt luate din ianuarie..purtate vreo 200 de km. Stare ca noua. Pe mine nu ma cuprinde ariciul de pe gama dreapta. Pret 220. Contact PM. Locație Bucuresti zona prelungirea ghencea.
 9. Cum a reușit vântul sa o dea jos? Asa put si simplu? Niciodata nu mi-am pus problema asta...
 10. tzunoi

  Tapitat Sei Moto

  Stiti partea frumoasa in capitalism? Cerere si oferta. Exista cerere? Se vinde. Nu? Isi ia jucăriile și pleacă. Face treaba prost? La fel. Ti-o poti face singur? În cele mai multe din cazuri da. Iese mai bine decat daca ar fi făcută de o profesionistă? (Persoană da?) Probabil ca nu, din prima. Asta nu inseamna ca nu sunt persoane care au plăcerea si timpul să își facă singure saua alte chestii la motor dar exista si altele care nu au îndemânare, timp sau cunostine. Si pentru asta exista mastercard. Suferim de..scump halatul domne, scump. In partea ailaltă era mai ieftin. Si cred ca te vizitez curând...ca si-au gasit niste mâțe loc de ascuțit ghearele ..si nu numai.
 11. Uleiul are 200km si e din ianuarie schimbat. 15w50 motul iar motorul are 87000 km
 12. E o persoană renumită pe aci pe forum, ce aduce dintr-o zonă cu corona in floare, verificată de altă persoană renumită de pe acelasi forum ce si-a deschis reprentanta bmw. Amândouă au zis ca e ok. Amu as înclina să cred ca sunt eu "baftos" si nu ca a fost vânzătorul cu rea intentie. Oricum pretul a fost bun si inca de la bun început am luat-o pe ideea ca vad cum ma inteleg cu ea un an si dupa o marit si imi iau alta mai noua. Dar...e cam aspirator de bani.
 13. Uleiul e motul 15W50. Schimbat la inceputul lui ianuarie. Si - cum am iesit din algomeratie, vorba bine iesit - am schimbat a 2a si am mers 20 de secunde cu a ea - temperatura a scazut o liniuta. Cum pot decela intre senzor busit sau temperatura mare?
 14. Intrebare - ieri m-a prins un trafic de ala infiorator, aveam o cutie extinsa, nu ma puteam strecura si am cam stat in coloana. Temperatura..s-a dus in balarii - in sensul ca urcat pana la ultima liniuta de sub semn. Asa "face toate"? Si vara? Uleiurile sunt schimbate de ~2luni. Tractorul e R1200GS 2006.
×
×
 • Create New...