Sari la conținut

DDD

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de DDD

  1. Ref. furca VOSHOD ,nu m-a mai contactat nimeni. Deci nu va intereseaza nici macar gratis....hmmm , deh, i-o bani nu va dau ca sa o luati. O scot frumos la coltul strazii. O mai tin 3 ZILE....doar 3. Adica Vineri, Simbata si Duminica. Luni , 17.08.2009 cind ajung acasa dupa amiaza la 17.00 o scot afara.

     

     

     

    A venit cineva si a luat-o. Uraaaaaaa!!!

  2. Ref. furca VOSHOD ,nu m-a mai contactat nimeni. Deci nu va intereseaza nici macar gratis....hmmm , deh, i-o bani nu va dau ca sa o luati. O scot frumos la coltul strazii. O mai tin 3 ZILE....doar 3. Adica Vineri, Simbata si Duminica. Luni , 17.08.2009 cind ajung acasa dupa amiaza la 17.00 o scot afara.

  3. Ref furca VOSHOD o mai tin o saptamina. daca nu apare nimeni o scot in strada. Am corespondat cu CARDANU. El este la Timisoara, inteleg.I-am spus si lui pe mail, nu am timp sa merg pe la posta....curieri etc. Nu am, asta e. Imi pare rau. Astept sa vina cineva sa vina , o vede si o ia daca vrea.E GRATIS. Daca cineva de pe aici doreste sa-i faca un serviciu gratuit lui CARDANU (adica sa o ia de la mine si sa se ocupe cu trimiterea ei)....e binevenit. Eu doresc sa scap de ea din casa, Atit.

     

     

    manete comenzi gasesti la dany old moto alias danytunky-yahoo id

     

    bafta la surubarit si asteptam poze :laugh:

  4. Salut. Sunt in posesia unei furci fata completa pentru VOSHOD. Am avut o asemenea moto si am vindut-o. Am ramas cu aceasta furca. O dau GRATIS. Primul venit primul servit. 0745027142.

    Mesaj completat

    Am uitat sa spun ca sunt din Bucuresti.

  5. din 09 iunie 2008 am concediu. Ma bate gindul sa merg la Baile Herculane.rumul este splendid.Daca cineva are drum catre aceasta zona mi-ar face placere s-l strabatem impreuna.Ref data ....putem stabili.Posed un chopper.

  6. Salut.Zgomotul din cutie, in treapta 5-a nu este tare deranjant....ma intereseaza daca este normal.Daca nu este normal inseamna ca ma pot astepta sa se intimple ceva....si acel ceva poate duce la costuri mult mai mari....O sa ma uit dupa rugina aceea ...daca e. Are doar 16 000 km si am mare grija de ea.Nu sta in ploaie si umezeala, nu am apucat sa merg prin apa (ploaie)...in fine...o sa vad.Stii ceva ref sincronizare carburatoare si reglare culbutori ? ma intereseaza pasii care trebuiesc facuti...ordinea lor.

    Asa este cu treapta 1.Intra greu uneori si fac asa cum ai zis.

    Multumesc.

     

     

     

     

     

    apropo de cutria aia de viteze........zgomotul e tare...deranjant? toate se mai blocheaza sau mai fac figuri la treapta unu cand pleci de pe loc dar tre sa umblii um pic cu ambreajul si pedala schimbator in acelasi timp,asa sunt toate astea cu crdan.......tre sa intre cutia in aceeasu tiratie cu motorul sa schimbe bine................si cu blocatul pedalei eu am patit de ramanea blocat in viteza si era din cauza ruginei care sa depus pe axul schimbatorului la trecerea prin cadru pana la prghiile de la cutia de viteze.............cine stie vezi ce e acolo poate te ajuta cu ceva

    SAU...................daca esti in treapta mica............trage de 2 ori de pedala in sus daca vrei treapta mai mare si invers cand face figuri la schimbarea in treapta inferioara

     

    Da de veste cu cutia aia!!!

    SALVE DE TUN!!!

     

     

    --- Mesaj completat în 13 Dec 2007 18:12 -------------

    sal , la cutie suieratul e ceva specific guzzi din cauza demultiplicarii , in legatura cu cealalta problema , intradevar este posibil ca motocicleta sa fi stat afara si sa intre apa pe acolo pe la schimbator , ar trebui curatate toate parghiile schimbatorului , spalata cutia de viteze si un ulei bun agip rotra mp/s 80w90 de asemenea verifica si cablul de ambreiaj sa aibe jocul liber corect si sa nu cumva sa fie pe punctul de a ceda ,,,, bafta si spor cu manualul !

     

    ref cutie ..nu este deranjant acel "suierat" ...problema e ca se intimpla doar in a 5-a. ...1,2,3 si 4 sunt ok.Nu se aude nimic.O sa ma uit pe la pirghiile schimbatorului.Mi-a mai spus cineva asta.Ref cablu ambreiaj...este ok. In cutia de viteze am pus uleiul cerut de manual .Cel care l-am scos era curat.Te rog sa imi spui cum pot spala cutia de viteze? Este necesar?

    Multumesc.

  7. Salut.Imi cer scuze....nu am mai intrat pe aici.Multumesc pentru raspuns.Despre jocul la supape am o carte care imi spune distantele....insa problema mea este modalitatea in care se face asta.REF.cutia de viteze mi se intimpla urmatoarele:

    -In a 5 -a se aude un zgomot...ceva intre suierat si zgomot metalic....nu stiu sa spun ce.Cineva mi-a spus ca s-ar putea ca aceasta treapta de viteza sa nu fie sincronizata din constructie.Nu stiu.

    -Din cind in cind ramine blocata intre viteze...in sensul ca nu o mai pot actiona nici in treapta inf. nici in treapta superioara.O rezolv eliberind usor si putin maneta ambreiajului actionind concomitent schimbatorul de viteze.

     

    Nu sunt eu cel cu Nevada visinie.

    M-ar interesa acel manual.Adresa mea de mail este :drodroro@yahoo.com....daca nu ...probabil ca o sa te sun.

    Multumesc inca o data.

     

     

    salut ! breva 750 ie si nevada 750 au acelasi motor, cutie si cardan , difera doar carenajele jocul la supape { cu motorul rece } este de 0,15 la admisie si 0,20 la evacuare si se regleaza foarte usor , la cutie totusi de ce vrei sa umbli ? nu ca ar fi o problema din partea mea o putem desface de tot :lol: , dar cutiile de guzzi in afara ca sunt mai zgomotoase si intra mai greu in viteze nu prea ai treaba cu ele ... in fine am sa incerc sa-ti trimit mail cu manualul foarte detaliat in care se prezinta operatiunile de service la motor , cutie si cardan . daca totusi nu te descurci 0742417855 - fane , nu sunt din bucuresti , dar fac distributie aproape zilnic in bucuresti . :) apropo este o nevada visinie cu niste genti negre laterale care tot tot trece aproape in fiecare dimineata pe la ora 8 dinspre rahova si la intersectia cu trafic greu face stanga spre razoare ... nu am avut ocazia sa-l interceptez ca doar nu era sa sar din masina ... daca cumva stiti cine este ca pote ne intalnim la o vorba .

     

    <small>--- Mesaj completat în 16 Aug 2007 15:19 -------------</small><br/>

    salut , nu reusesc sa-ti trimit mail , lasa un nr de telefon sau suna-ma pe numarul meu , iti fac un cd cu manualul de guzzi si ne intalnim sa ti-l dau ... :lol:

  8. SALUT.

    AM O MOTO GUZII NEVADA 750 DIN 2002 CU CARBURATOR.DACA STIE CINEVA SA-I REGLEZE CULBUTORII ....VOI FI CLIENTUL LUI.DEASEMENEA DACA A MAI DESFACUT CUTIA DE VITEZA LA ACEST MODEL AS FI INTERESAT. drodroro@yahoo.com. MULTUMESC

×
×
  • Creează nouă...