Jump to content

DDD

Membru
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About DDD

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  drodroro@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  1996
 • Numar Moto
  B96DRO

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  VOSHOD 175
 1. A venit cineva si a luat-o. Uraaaaaaa!!!
 2. Ref. furca VOSHOD ,nu m-a mai contactat nimeni. Deci nu va intereseaza nici macar gratis....hmmm , deh, i-o bani nu va dau ca sa o luati. O scot frumos la coltul strazii. O mai tin 3 ZILE....doar 3. Adica Vineri, Simbata si Duminica. Luni , 17.08.2009 cind ajung acasa dupa amiaza la 17.00 o scot afara.
 3. Ref furca VOSHOD o mai tin o saptamina. daca nu apare nimeni o scot in strada. Am corespondat cu CARDANU. El este la Timisoara, inteleg.I-am spus si lui pe mail, nu am timp sa merg pe la posta....curieri etc. Nu am, asta e. Imi pare rau. Astept sa vina cineva sa vina , o vede si o ia daca vrea.E GRATIS. Daca cineva de pe aici doreste sa-i faca un serviciu gratuit lui CARDANU (adica sa o ia de la mine si sa se ocupe cu trimiterea ei)....e binevenit. Eu doresc sa scap de ea din casa, Atit.
 4. Salut. Sunt in posesia unei furci fata completa pentru VOSHOD. Am avut o asemenea moto si am vindut-o. Am ramas cu aceasta furca. O dau GRATIS. Primul venit primul servit. 0745027142. Mesaj completat Am uitat sa spun ca sunt din Bucuresti.
 5. din 09 iunie 2008 am concediu. Ma bate gindul sa merg la Baile Herculane.rumul este splendid.Daca cineva are drum catre aceasta zona mi-ar face placere s-l strabatem impreuna.Ref data ....putem stabili.Posed un chopper.
 6. DDD

  Guzzi !

  Salut.Zgomotul din cutie, in treapta 5-a nu este tare deranjant....ma intereseaza daca este normal.Daca nu este normal inseamna ca ma pot astepta sa se intimple ceva....si acel ceva poate duce la costuri mult mai mari....O sa ma uit dupa rugina aceea ...daca e. Are doar 16 000 km si am mare grija de ea.Nu sta in ploaie si umezeala, nu am apucat sa merg prin apa (ploaie)...in fine...o sa vad.Stii ceva ref sincronizare carburatoare si reglare culbutori ? ma intereseaza pasii care trebuiesc facuti...ordinea lor. Asa este cu treapta 1.Intra greu uneori si fac asa cum ai zis. Multumesc.
 7. DDD

  Guzzi !

  Salut.Imi cer scuze....nu am mai intrat pe aici.Multumesc pentru raspuns.Despre jocul la supape am o carte care imi spune distantele....insa problema mea este modalitatea in care se face asta.REF.cutia de viteze mi se intimpla urmatoarele: -In a 5 -a se aude un zgomot...ceva intre suierat si zgomot metalic....nu stiu sa spun ce.Cineva mi-a spus ca s-ar putea ca aceasta treapta de viteza sa nu fie sincronizata din constructie.Nu stiu. -Din cind in cind ramine blocata intre viteze...in sensul ca nu o mai pot actiona nici in treapta inf. nici in treapta superioara.O rezolv eliberind usor si pu
 8. DDD

  Guzzi !

  SALUT. AM O MOTO GUZII NEVADA 750 DIN 2002 CU CARBURATOR.DACA STIE CINEVA SA-I REGLEZE CULBUTORII ....VOI FI CLIENTUL LUI.DEASEMENEA DACA A MAI DESFACUT CUTIA DE VITEZA LA ACEST MODEL AS FI INTERESAT. drodroro@yahoo.com. MULTUMESC
 9. Ref cele de mai sus. vreau sa spun ca posed o Nevada 750 cu carburatie.Vreau sa-i fac reglajul la carburatoare si nu stiu cum.Fiind o moto. rara prin rom. lumea care mai face asa ceva este cam reticenta (si e de inteles).Cei de pe Tabacarilor (reprezentanta) mi-au cerut 2 milioane??? Stii pe cineva care a mai facut asa ceva si stie ce face? Multumesc. drodroro@yahoo.com ; 0745027142
×
×
 • Create New...