Sari la conținut

DDD

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    drodroro@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    1996
  • Numar Moto
    B96DRO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    VOSHOD 175

DDD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DDD

    Voshod

    A venit cineva si a luat-o. Uraaaaaaa!!!
  2. DDD

    Voshod

    Ref. furca VOSHOD ,nu m-a mai contactat nimeni. Deci nu va intereseaza nici macar gratis....hmmm , deh, i-o bani nu va dau ca sa o luati. O scot frumos la coltul strazii. O mai tin 3 ZILE....doar 3. Adica Vineri, Simbata si Duminica. Luni , 17.08.2009 cind ajung acasa dupa amiaza la 17.00 o scot afara.
  3. DDD

    Voshod

    Ref furca VOSHOD o mai tin o saptamina. daca nu apare nimeni o scot in strada. Am corespondat cu CARDANU. El este la Timisoara, inteleg.I-am spus si lui pe mail, nu am timp sa merg pe la posta....curieri etc. Nu am, asta e. Imi pare rau. Astept sa vina cineva sa vina , o vede si o ia daca vrea.E GRATIS. Daca cineva de pe aici doreste sa-i faca un serviciu gratuit lui CARDANU (adica sa o ia de la mine si sa se ocupe cu trimiterea ei)....e binevenit. Eu doresc sa scap de ea din casa, Atit.
  4. DDD

    Voshod

    Salut. Sunt in posesia unei furci fata completa pentru VOSHOD. Am avut o asemenea moto si am vindut-o. Am ramas cu aceasta furca. O dau GRATIS. Primul venit primul servit. 0745027142. Mesaj completat Am uitat sa spun ca sunt din Bucuresti.
  5. din 09 iunie 2008 am concediu. Ma bate gindul sa merg la Baile Herculane.rumul este splendid.Daca cineva are drum catre aceasta zona mi-ar face placere s-l strabatem impreuna.Ref data ....putem stabili.Posed un chopper.
  6. DDD

    Guzzi !

    Salut.Zgomotul din cutie, in treapta 5-a nu este tare deranjant....ma intereseaza daca este normal.Daca nu este normal inseamna ca ma pot astepta sa se intimple ceva....si acel ceva poate duce la costuri mult mai mari....O sa ma uit dupa rugina aceea ...daca e. Are doar 16 000 km si am mare grija de ea.Nu sta in ploaie si umezeala, nu am apucat sa merg prin apa (ploaie)...in fine...o sa vad.Stii ceva ref sincronizare carburatoare si reglare culbutori ? ma intereseaza pasii care trebuiesc facuti...ordinea lor. Asa este cu treapta 1.Intra greu uneori si fac asa cum ai zis. Multumesc. --- Mesaj completat în 13 Dec 2007 18:12 ------------- ref cutie ..nu este deranjant acel "suierat" ...problema e ca se intimpla doar in a 5-a. ...1,2,3 si 4 sunt ok.Nu se aude nimic.O sa ma uit pe la pirghiile schimbatorului.Mi-a mai spus cineva asta.Ref cablu ambreiaj...este ok. In cutia de viteze am pus uleiul cerut de manual .Cel care l-am scos era curat.Te rog sa imi spui cum pot spala cutia de viteze? Este necesar? Multumesc.
  7. DDD

    Guzzi !

    Salut.Imi cer scuze....nu am mai intrat pe aici.Multumesc pentru raspuns.Despre jocul la supape am o carte care imi spune distantele....insa problema mea este modalitatea in care se face asta.REF.cutia de viteze mi se intimpla urmatoarele: -In a 5 -a se aude un zgomot...ceva intre suierat si zgomot metalic....nu stiu sa spun ce.Cineva mi-a spus ca s-ar putea ca aceasta treapta de viteza sa nu fie sincronizata din constructie.Nu stiu. -Din cind in cind ramine blocata intre viteze...in sensul ca nu o mai pot actiona nici in treapta inf. nici in treapta superioara.O rezolv eliberind usor si putin maneta ambreiajului actionind concomitent schimbatorul de viteze. Nu sunt eu cel cu Nevada visinie. M-ar interesa acel manual.Adresa mea de mail este :drodroro@yahoo.com....daca nu ...probabil ca o sa te sun. Multumesc inca o data.
  8. DDD

    Guzzi !

    SALUT. AM O MOTO GUZII NEVADA 750 DIN 2002 CU CARBURATOR.DACA STIE CINEVA SA-I REGLEZE CULBUTORII ....VOI FI CLIENTUL LUI.DEASEMENEA DACA A MAI DESFACUT CUTIA DE VITEZA LA ACEST MODEL AS FI INTERESAT. drodroro@yahoo.com. MULTUMESC
×
×
  • Creează nouă...