Sari la conținut

Teemo

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Teemo

  1. Multumesc tuturor care au raspuns la acest topic, am luat decizia sa nu cumpar motorul.
  2. Nu am mecanic auto de motoare in zona, locuiesc intr-un sat și la 60-70 km de oraș unde as găsi și un mecanic
  3. Nu știu exact ce are, nici nu ma prea știu pe partea mecanica la motoare. L-as lua pentru mine ca să-l țin, tipul mi-a spus ca carburatorul ar trebui schimbat, eu am pus acest topic sa îmi spună si alții de la ce altceva nu ar porni motorul? Ca sa pot face o comparație, cât costa piesa noua + prețul motorului si sa văd dacă se merita să-l iau pe asta stricat si sa încerc să-l repar sau mai bine iau unul care merge.
  4. Salut, Am văzut acest motor de vânzare, doar ca are problema la pornire, ii un KTM de 125cc 2T, din ~2003. La ultima plimbare mi-a spus tipul ca a dat să se înece motorul si s-a oprit, iar de atunci nu mai pornește. Compresie a spus ca are și problema ar fi de la carburator. Ce părere aveți? Ar putea fi și altceva problema la el? Merita să-l cumpar? El l-a pus de vânzare cu 4500 lei. IMG_5202.MOV
  5. Ma ajuta si pe mine cineva cu raspunsul la aceasta intreabare ? Va rog
  6. Salut, Sunt incepator in lumea moto, doar ce mi-am cumparat un KTM SX 250 in 2 timpi, vanzatorul mi-a spus ca e din anul 2007, dar cand am verificat VIN (VBKMXN2393M354256) imi dadea ca e din anul 2003. Problema este ca trebuie sa cumpar un kit de reparatie pentru receptorul de ambreiaj si nu gasesc kit pentru anul 2007 sau 2003, dar mi se pare ca si acesta s-ar potrivi, dar in descriere spune ca e compatibil doar cu KTM 2019 si 2020. Ce ar trebui sa fac? e cumva universal kitul? Atasat sunt poze cu cilintrul si pistonul.
×
×
  • Creează nouă...