Sari la conținut

robert99

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

robert99's Achievements

  1. Mai vedem,primesti pe de acum invitatie
  2. Ai perfecta dreptate! Nu voi insista foarte mult pe acest subiect. Daca ei nu doresc sa practic acest sport,nu o voi face ,fara suparare. Ei stiu ce este cel mai bine pentru mine! P.S: Legat de echipament,nu cred ca voi mai creste. Am in jur de 1.86 cu kg mai mult decat ce este necesar.
  3. Am vorbit cu parintii mei ,inca se mai gandesc din pricina evenimentelor nefericite saptamanale/zilnice cu motoarele…ii conving eu ! Cateva modele care m au atras pot spune ca sunt: kymco quannon 125, Honda cbr125 si cele de 135 de la yamaha imi plac (MT125 si YZF R125). Nu ma grabesc deoarece mai este timp ,poate mai apare ceva n cale. Multumesc pentru informatie!
  4. Multumesc frumos! Nu am fost destul de clar cand am specificat de timpi,recunosc.Vreau sa spun faptul ca cele cu 2T prind mai multa viteza (ceea ce nu ma intereseaza,nu am nevoie de viteza) si nu sunt de mare durata,consum mai mare etc (asa am vazut pe alte articole)
  5. Salutare! Peste un an voi implini 16 ani si ma gandesc sa imi iau si eu permisul A1. Acum, intrebarea mea este, ce motor 125cc mi-ati recomanda? As opta spre motor cu 4 timpi deoarece de atat am nevoie. Am pus ochii pe un honda cbr125 si ma gandeam si la aprilia rs125 un 2012-2013 dar am auzit ca nu este foarte fiabila si are consum destul de mare (2 timpi).Voi ce imi puteti recomanda?Ce sfaturi puteti sa mi oferiti?Nu stiu foarte multe despre motoare. Motorul o sa l folosesc prin oras,liceu,sa ma deplasez printr un oras vecin etc. Doresc sa precizez si ca bugetul maxim este de 1500-1700 si daca puteti sa mi spuneti consumul motorului pe care il recomandati. Multumesc anticipat !!
×
×
  • Creează nouă...