Sari la conținut

Diomet

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Diomet

  1. 22 hours ago, razvan_hans said:

    Fiecare e liber sa aleaga ce isi doreste. Dar inainte de a arata cu degetul spre "ceva" asigura-te ca sti povestea intreaga. Oricand esti binevenit sa vezi cu ochii tai si sa-ti faci o parere ,nu-ti place ce gaeesti ,poti sa iesi oricand din acel grup....

    Anunță și aici când mai sunt întâlniri sau ieșiri. Mai văd și alții poate. Eu o să vin cu siguranță dacă se suprapune cu o fereastră liberă.

     

    *personal nu pot sta pe acel grup atât timp cât are acel group icon.

  2. 1 hour ago, razvan_hans said:

    Nu un logo caracterizeaza un grup. Mentionez ca oricine este bine venit in acel grup indiferent de sex,culoare,varsta,religie,model moto , etc. In acel grup suntem "prieteni" si ne ajutam intre noi indiferent daca mai exista cei care au pornit grupul sau nu.

    Dacă tot propovăduiți politically correctness-ul, faceți-o până la capăt.

     

    Am mai primit o opinie nu foarte bună despre acel grup din păcate.

  3. On 3/20/2023 at 10:00 AM, razvan_hans said:

    Salutare , daca mai este cineva ON pe aici ...acesta e linkul de WhatsApp al micului nostru grup din Otopeni pentru cine doreste sa ni se alature https://chat.whatsapp.com/HkSPfGCHTumGDdX5zE8ezQ

     

    Citind toate discuțiile vechi de aici, cu oameni, povestiri și poze îmi făcusem o impresie pozitivă despre cei din zonă. Grupul de WhatsApp însă este format clar din alți oameni decât cei care au pornit discuția pe acest topic. Începând de la poza/logo-ul ostentativ-complex demiurgic și continuând cu alte lucruri văzute acolo este clar o diferență.

     

    Păcat...că nu mai există cei care au pornit grupul inițial.

×
×
  • Creează nouă...