Sari la conținut

Diomet

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Diomet

  1. In zona Balotești sunt destul de mulți. Am foarte mulți vecini noi cu motoare. De la Transalp, Versys, Dragstar până la Diavel, Sportster, Hayabusa și GS.
  2. Intră pe grupul de WhatsApp postat mai sus de colegul Răzvan. O să observi acolo.
  3. Anunță și aici când mai sunt întâlniri sau ieșiri. Mai văd și alții poate. Eu o să vin cu siguranță dacă se suprapune cu o fereastră liberă. *personal nu pot sta pe acel grup atât timp cât are acel group icon.
  4. Dacă tot propovăduiți politically correctness-ul, faceți-o până la capăt. Am mai primit o opinie nu foarte bună despre acel grup din păcate.
  5. Citind toate discuțiile vechi de aici, cu oameni, povestiri și poze îmi făcusem o impresie pozitivă despre cei din zonă. Grupul de WhatsApp însă este format clar din alți oameni decât cei care au pornit discuția pe acest topic. Începând de la poza/logo-ul ostentativ-complex demiurgic și continuând cu alte lucruri văzute acolo este clar o diferență. Păcat...că nu mai există cei care au pornit grupul inițial.
  6. Din păcate fâsbuc și grupurile de Whatsapp/Telegram au omorât forumurile (care au o structură a datelor, sunt indexate de google, etc)
  7. Suntem oarecum vecini cred. Observ că aici a înghețat discuția, probabil este mutată pe fâsbuc sau WhatsApp?
×
×
  • Creează nouă...