Sari la conținut

ravaell

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ravaell's Achievements

  1. Stiu, de cand sunt mic. Jaloanele nu stiu daca le pot face pentru ca n-am incercat nicioadata. Instructorul nu cred ca ar accepta sa vin cu bicicleta pe poligon..
  2. Wow. Ce misto, cu astea as invata mai repede :))))) Foarte util ce mi s-a spus aici. Am sa tin cont de tot. Cateva clarificari. Sunt baiat, din pacate :))))) probabil la cat de praf sunt multi au presupus ca as fi fata, e ok, si eu as fi presupus la fel poate. Apoi, m-au intrebat cativa ce motor este. Stiu doar ca e un Suzuki de 850 CC, posibil GS850 dar nu stiu din ce an, pare rau.
  3. Multumesc mult! Explica foarte bine tipul. Ideea este ca as vrea sa intru mai mult, sa ma aplec mai mult, sa "risc" mai mult dar se enerveaza cumplit domn instructor daca ii trantesc motorul :)) eu inteleg, e motorul personal, m-ar durea cred ca mai tare decat il doare pe el sa fie motorul meu dar daca exista frica asta sa nu ii zgarii motorul nici nu prea am cum sa invat cu adevarat. Nu ma deranjeaza atat de tare cazaturile cat mi-e frica de instructor, jignirile si amenintarile gen "imi taie astia de la scoala din leafa si nu mai am ce duce la copil acasa"...... cum dracu sa nu ma faca sa ma simt ca ultimul om cand el imi spune ca nu mai are ce duce la copil acasa ca-i taie astia de la scoala din leafa ca am zgariat eu motorul desi fac absolut tot posibilul sa nu cad
  4. Nu e vorba de asta, nu mi s-au explicat de la prima sedinta toate comenzile motocicletei, nu mi s-a explicat nimic. Asa cum spui tu, "pune-ti c ul pe motocicleta si condu". Asta a fost tot.
  5. Sa stii ca m-am gandit serios sa fac poligonul pe bicicleta dar mi-e frica de instructor.. cateodata se enerveaza exagerat de mult. Asta inteleg. Tocmai de aceea am dorit sa iau doar o sedinta-doua la inceput si am fost REFUZAT, ca nu se poate conduce fara sa se faca dosar pentru scoala, asta mi s-a spus. Am mai incercat si la o alta scoala pentru ca sunt doar 2 scoli de categoria A in oras unde mi s-a spus acelasi lucru, trebuie achitata scoala, cu fisa medicala, si toate cele.
  6. Instructorul e aproape non existent. Nu o sa dau numele ca nu vreau sa stric imaginea nimanui.. Dar da, el sta pe un scaun la umbra si ne lasa de capul nostru in poligon. Adica mna, eu inteleg, am 26 de ani, nu-s copil, am discernamant dar la prima sedinta m-a pus direct pe motor si era sa intru intr-un gard pentru ca nu ma mai urcasem nicioadata pe unul. Mi-a spus efectiv "fa si tu cateva ture, schimba a1-a, baga a2-a." Ideea e ca am dat doar un avans de 600 de RON si ma indoiesc ca vor sa-mi mai restituie suma ca sa ma pot duce in alta parte, la un instructor mai ok poate. Problema in momentul asta este ca sunt plin de taieturi, vanatai si rani mari pe la picioare de cum am cazut si efectiv el imi pune sedintele una dupa alta si incerc sa-l mai aman, moment in care la telefon pare ca i-am omorat pisica: "aa pai.. treaba ta, o sa uiti".
  7. Salutare, am 26 de ani si dau pentru categoria A si am cautat sa vad si pe altii care se mai confrunta cu asta si mi se pare ca sunt singur.. Problema mea, dupa 6 sedinte(13 in total) este ca nici acum nu pot sa ocolesc cele 4 jaloane de la inceputul traseului de poligon. NICI MACAR nu am ajuns la opturi unde probabil ar fi dezastru total. N-am mai condus nicioadata motocicleta sau scuter sau ceva cu motor pe 2 roti, doar bicicleta pe care zic eu ca ma descurcam. Scriu postarea asta astazi pentru ca e a3-a oara cand cad cu ea iar instructorul probabil ma uraste din tot sufletul pentru ca e motocicleta lui personala. Oricat de tare as incerca sa ma las pe o parte ca sa iau curbele mai strans nu o pot face iar atunci cand o fac, surpriza, cad dupa ea. Intru cu a1-a pentru ca sta undeva la 10-11 km/h DAR chiar si asa o tin din frana pana la 7-8 km/h pentru ca nu mi se pare ca am destul timp sa virez. Eu inteleg ca motocicleta nu e menita pentru oricine si poate eu chiar nu am stofa de motociclist dar sunt curios daca si altii au trecut prin ce trec eu si totusi s-au redresat sau poate niste sfaturi, habar n-am. Mi-am dorit inca de mic sa conduc o motocicleta dar nicioadata n-am crezut ca imi va fi asa greu. Sunt dezamagit de mine si de cand am inceput scoala ma tot frustrez ca am aruncat cu banii dar eu nu pot sa fac nici macar poligonul complet.
×
×
  • Creează nouă...