Sari la conținut

Anatol

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Anatol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • First Post Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Gand la gand. Yamaha XJ6 cu ABS este si dorinta mea. Înclin spre Yamaha, Honda sau Kawasaki. Am in vedere o sumă in jur de 3.500 de euro. Spre ceva foarte nou nu m-as risca până nu capat experienta. Tot caut si caut, dar nu prea sunt la suma aceasta. Inteleg ca este bine sa fie pe injectie si cu ABS. Orice sfat este binvenit. Multumesc mult! Asa imi doresc si eu. Am un buget in jur de 3.500 de euro si ma uit către injectie si ABS. Greu de gasit la asa suma. Am inaltimea de 1.81 si 81 kg. Inițial o vreau de mers in oras, Bucuresti. De concediu inca nu ma gandesc sa plec cu ea, dar, daca prind gust, nu renunț la această idee. Spre sa fie cat mai nouă, deși sumele sunt tot mai mari. Însă am in vedere ca sunt la inceput, asa incat nu ma arunc la ceva scump până nu am experiență. Daca as gasi una care sa imi placa, atunci ma atașez de ea si nu o mai schimb. Multumesc mult de ajutor si sfaturi. Orice schimb de experienta cu cineva in domeniu este valoros.
  2. Exact asa ma gândeam si eu. Nici nu vreau sa dau foarte mult pe una până nu imi fac mâna si capat experienta. Ceva puternic este riscant la inceput, sunt constient. Multumesc de ajutor! Ceva propuneri? Cam spre ce sa ma îndrept se poate? Mulțumesc mult de sfat. Orice idee este binevenită. Sa fie pe carburatie, pe injectie? Cam ce model este potrivit la inceput? Spre ce marca sa ma îndrept?
  3. Stiu ca postarea este veche, dar raspunsul tau dovedeste ca inca mai este urmărita de cineva. Aceeași dilemă am si eu cu alegerea unei motociclete. Nimic nou sub soare.
  4. Salut! Exact in aceeasi situatie sunt si eu acum. Am examen in martie si caut o motocicleta. Care a fost alegerea ta, esti multumit de ea? Mulțumesc mult pt orice sfat.
×
×
  • Creează nouă...